Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü oldum canım ama miktarı çok az. AnlamadımLilakahve canım nasılsın? Adet oldun mu?
Bn 10 gün 17.3 dü kimyasala döndü canm umarim kat kat yükselir seninBAŞKA 7. Gün kan veren var mı değerleriniz neydi arkadaşlar
Bn 10 gün 17.3 dü kimyasala döndü canm umarim kat kat yükselir senin
Evet düşük olunca kimysal gebelik olabilir dediler katlanarak artsa sorun olmazdi ama artmadi düştü kimyasl olduKimyasalda değer düşük mü oluyor
Ben leke geldiği gibi yazdim oksapar ve coraspin hemen kestiler yarin sabah erkenden öğren kendi kafana gore kesme bakalim ne diyecekler. Hic sormadin mi leke geldigi zamanKızlar benim transferimin 17. Günü 8. Günden itibaren leke bi kaç gün gelmişti ama sonra durdu artık gelmiyordu az önce yine gelmiş çok korkuyorum şu an hemşireye yazdım ama henüz dönmedi korasprini kessem mi acaba
Hangi doktor bu aradaPozitifi öğrendiğimde doktoruma söyledim durumu çok normal dedi ilaçlara aynen devam dedi aslında ama bayadır gelmeyip şimdi gelince napıcağımı bilemedim bir de benim doğal siklus oldu sadece korasprin, fitil ve folik asit kullanıyorum
İnşallah bakalımSabah erkenden dönüş yaparlar herhalde ama kendi kafana gore kesme zaten suan icecegin daha ilac yoktur sabah da dönüş yaparlar ona gore napacagina karar verirsin canm
Medipol mega Gonca yetkin yıldırımHangi doktor bu arada
Bana olursa coraspini kes demislerdi ama herkesin tedavisi ve yöntemi farklıKızlar benim transferimin 17. Günü 8. Günden itibaren leke bi kaç gün gelmişti ama sonra durdu artık gelmiyordu az önce yine gelmiş çok korkuyorum şu an hemşireye yazdım ama henüz dönmedi korasprini kessem mi acaba
Doktorunla konuştun mu? Neden az acaba. İlaçlarla mı ilgili?Salı günü oldum canım ama miktarı çok az. Anlamadım
Oldu mu kestiniz mi peki ve ne kadarlik oldunuzBana olursa coraspini kes demislerdi ama herkesin tedavisi ve yöntemi farklı
Sukur olmadı canımOldu mu kestiniz mi peki ve ne kadarlik oldunuz