- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
Ekip ve laboratuvar çok başarılı bence. Umarim sizde hayırlı sonuçlar alırsınız.Evet hayırlı olsun size de cok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekip ve laboratuvar çok başarılı bence. Umarim sizde hayırlı sonuçlar alırsınız.Evet hayırlı olsun size de cok sevindim
Evet benim ilk denemem insallah güzel sonuçlar alırız bizdeEkip ve laboratuvar çok başarılı bence. Umarim sizde hayırlı sonuçlar alırsınız.
Sağolasin canimCanım hayırlı olsun
Canım benim yumurtalar toplandı pazartesi günü.
Amin inşallah canim. Çok gönülden diliyorumEvet benim ilk denemem insallah güzel sonuçlar alırız bizde
ikisi de tutmuş galibainşallah artışlar da güzel olurEvet canim
Çok sağol allah razı olsun bugün 5. Gün ama bekliyorum yapmıyorum test :)Amin inşallah canim. Çok gönülden diliyorum
yapma bekle dicem ama çok zor biliyorum. ben herseyi göze alarak yaptım sonuçtan etkilenmeyeceksen yap yada 2 gün daha bekle umarım pozitiftirÇok sağol allah razı olsun bugün 5. Gün ama bekliyorum yapmıyorum test :)
İnşallah ultrason fotolarımızıda atarız buraya. İsteyen kim varsa Rabbim nasip etsinikisi de tutmuş galibainşallah artışlar da güzel olur
ne zaman başladı canım.. tam belirtilerin merhaba dıyecegı donem.Merhaba kızlar 6+5 teyim şuan iki gündür çok halsizlik var bende hiç birşey yapasım gelmiyor
masallah. ıkız olabılır mı :) ben de kendıme arkadas arıyorum. benım de yuksek cıkmıstı. gercı ben ılk degerı 15. gun ogrendımde.Bugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
Ayyyy çok güzelll maşallahhhhBugün 9.gunum 774 çıkmış sonucum
valla bilmiyorum ki bugün 10.günüm Herkese yüksek geldi değerim.5.gün çift embriyo transferi oldum ikisininde kalitesi çok iyiydi. hatta doktorum bu sene kime çift transfer yaptıysam ikiz oldu gel tek koyalım dedi ama ben iki tane istedimmasallah. ıkız olabılır mı :) ben de kendıme arkadas arıyorum. benım de yuksek cıkmıstı. gercı ben ılk degerı 15. gun ogrendımde.
sızın de yuksek baya
çok teşekkür ederim umarım katlanarak artarAyyyy çok güzelll maşallahhhh
İki gün oluyormasallah. ıkız olabılır mı :) ben de kendıme arkadas arıyorum. benım de yuksek cıkmıstı. gercı ben ılk degerı 15. gun ogrendımde.
sızın de yuksek baya
Allah gonlune gore versın canım.valla bilmiyorum ki bugün 10.günüm Herkese yüksek geldi değerim.5.gün çift embriyo transferi oldum ikisininde kalitesi çok iyiydi. hatta doktorum bu sene kime çift transfer yaptıysam ikiz oldu gel tek koyalım dedi ama ben iki tane istedim
Amin canim cümlemizin gönlüne göre versin Benim ilk çocuğum olacagi icin ikiz olsun dedim tek olmasin kardes kardes büyüsünlerAllah gonlune gore versın canım.
ben tek ıstıyorum. evrene mesajlarımı ılıtıyorum :)))
Canım naptın senın doktor randevun fln yok mu kese gözüktü mumasallah. ıkız olabılır mı :) ben de kendıme arkadas arıyorum. benım de yuksek cıkmıstı. gercı ben ılk degerı 15. gun ogrendımde.
sızın de yuksek baya
ben cınsıyetle berebar hepsını gorecegım ınsallahhhhCanım naptın senın doktor randevun fln yok mu kese gözüktü mu