Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım. cok güzel artmışMerhaba. 8. Gün 69 gelmisti değer 10. Gün bugün sonucum 199 gelmiş. Insallh artarak devam eder
Ben de öyle düşünüyorum bu saatten sonra dönmez ama olmayan bir bebek için iğne olmak canımı sıktıÇok düşük çıkms 5 ci gün embriyosu birde olsa belli ederdi 3 günde cok da artmaz burda 6 ve 7 ci günde güzel sonuc alanlar var cnm
Evet bu saatten sonra pozitife dönmez kesinlikle ama gebelik şüphesi bile yokken iğne olacak olmak çok kötü ya zaten zor iyice batıyor insanaDoktorun pazar dediyse pazar ver tabiki ama çok umut bağlama derim ben şahsen
0.17 düşük 3 5 çıksa yine iyiydi
Canım hayırlı olsunAlırlar canim de gebelik şüphesi var tüp bebek yaptım beta bakın diye.. ve sonucum 10.gün 285
Evet zaten zorluyor bende beta düşükken 2 gün senin gibi vurulfm kimyasal oldu ignede fayda etmiyr bnce yoksaBen de öyle düşünüyorum bu saatten sonra dönmez ama olmayan bir bebek için iğne olmak canımı sıktı
Ben canim hala var 7 8 9.gun rahim ara ara inanılmaz agriyor adet donemim de sancili gecerdi seninde öyle miydiKızlar bugün 7. Günüm geçen hafta perşembe transfer olmuştum. Ara ara nadir ve kısa süreli adet sancısı oluyordu ama bu gece ve sabah adet sancısı çektim resmen normalde adetime daha 5 gün var bu tarz sancıyı adet olduğum gün yaşardım ben gece uykumda moralim bozuldu uyku sersemliği adet oluyorum diye düşünün biraz araştırdım normal diyorlar ama canımı da sıkmıyor değil bu şekilde adet dönemi sancısı yaşayıp pozitif gören oldu mu?
Evet canım adet dönemlerimde tam hasta olacağım günle aynı sancıyı yaşıyor olunca bi garip oluyorumBen canim hala var 7 8 9.gun rahim ara ara inanılmaz agriyor adet donemim de sancili gecerdi seninde öyle miydi
Amin inşallahAmin inş sizinde güzel sonuclariniz gelsin inş
Bende bugün test verdim içim rahat etmedi yükselişi kontrol etmek amaçlı yaptım sağlık ocağı pazartesi der ama sen yarın ogleden sonra e nabız da bak çıkıyor hastane acil bölümünde ancak karnım agriyo bulantım var de yalandan günümde geçiyor dersen sonra yapıyorlar direk beta vermek istiyorum dersen yapmazlar bilgin olsun ben direk beta vermek istiyorum dedim almadılar ilk testimdeBende sağlık ocaginda veriyorum simdi ama pazartesi sonuc cikar diyor ebe. Acile gitsem alirlar mi ki
O nasıl sağlık ocağı kanı başka ülkeyemi gönderiyorlarBende sağlık ocaginda veriyorum simdi ama pazartesi sonuc cikar diyor ebe. Acile gitsem alirlar mi ki
Ayy merak ettim sonucun çıktımı canm umarım bebişin seninledirAmin inşallah
Daha cikmadi heycanla bekliyorum. Aminnn inşallahAyy merak ettim sonucun çıktımı canm umarım bebişin seninledir
Aynen öyle, size de geçmiş olsun umarım iyi haberler alırız..Evet zaten zorluyor bende beta düşükken 2 gün senin gibi vurulfm kimyasal oldu ignede fayda etmiyr bnce yoksa