evet cok iyi olur. aşamaları aktarırsınEvet baya varmış olsun ileriki tecrübelerimi aktarırim önden inşallah
Şubat ayı transferleri inşallah bı dahaki sayfamız gebelik sureclerimizin olduğu sayfa olurEvet baya varmış olsun ileriki tecrübelerimi aktarırim önden inşallah
Kese gördüm canım. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gidecegimAy bilmiyorum ki vallasen kese kalp atışı duydun mu?
Ne kadarlık şu anKese gördüm canım. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gidecegim
27 gün oldu canımNe kadarlık şu an
Insallah canım. Bu gruptaki herkes kavuşsunRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Benim gaz cok arada oluyo ama yanma ve hafif bulantı var. Kusma yok ama tiksinme gibi cok acayipHamile arkadaşlarım bişey sorucam gaz hali var mı karnınızda ? Yani böyle sürekli bağırsaklarda dolaşan gaz affedersiniz
Kilolu derken ne kadar kilolu kiloyuda belirtseniz mesela biri bana kiloluyum derse 100 kilo üzeri anlarım ben
güzel haberlerini bekliyoruz canımŞimdi acilde kan verdim kızlar bugün test günümdüinş rabbim şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı haberler versin🕊
Anladım canım benim henüz öyle bişey olmadı ama çoğu kişiden duydum kocasından tiksineni bile varBenim gaz cok arada oluyo ama yanma ve hafif bulantı var. Kusma yok ama tiksinme gibi cok acayipyemek yapamaz ve yiyemez haldeyim
Bende sağlık ocaginda veriyorum simdi ama pazartesi sonuc cikar diyor ebe. Acile gitsem alirlar mi kiŞimdi acilde kan verdim kızlar bugün test günümdüinş rabbim şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı haberler versin🕊
AlırlarBende sağlık ocaginda veriyorum simdi ama pazartesi sonuc cikar diyor ebe. Acile gitsem alirlar mi ki
Alırlar canim de gebelik şüphesi var tüp bebek yaptım beta bakın diye.. ve sonucum 10.gün 285Bende sağlık ocaginda veriyorum simdi ama pazartesi sonuc cikar diyor ebe. Acile gitsem alirlar mi ki
Sonucu belli olanlar etiketleyin lütfen
Benim negatif@gamze9183 @umut357 @Su_Umut @Marlymone @Tubisotperikiz35 @buset @dagsev @Bebgim B Balimbalim @sevgim benim @Halll
kızlar sonucunuz belli oldu mu ?
Canim beni güncelleme yapar mısın pozitif tek embriyo oraya önce 2 yazmıştıkPozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?