Bense hep kötü şeyler okudum…İlk beta degeri 10 olup katlanarak giden ve saglıklı ilerleyen gebelik okudum az once
Bekleyen arkadaslarıma umut olsun
Allah kimsenin emegini bosa cıkarmasın
Evet iç mekanizma kaymış galiba böyle kağıt çubuk test çok ama eczanede bu varmışhayırlı olsun. gözün aydın. prodoctor biraz öyle sonrada. cızgılerde normal. ıc kısmı kaymıstır bır sey olmaz :)
gayet net
Cok basında yakalanmıs olabiliyor degerBense hep kötü şeyler okudum…
Yarin 9.gun sizce kadın doğum yer buldum test versem mi yoksa 10.gün acilde mi versemhayırlı olsun. gözün aydın. prodoctor biraz öyle sonrada. cızgılerde normal. ıc kısmı kaymıstır bır sey olmaz :)
gayet net
Canim şuan pozitif görünüyor ama yarın kan vercem kesin netleşecek o zaman@gamze9183 @umut357 @Su_Umut @Marlymone @Tubisotperikiz35 @buset @dagsev B Bebgim @Balimbalim @sevgim benim H Halll
kızlar sonucunuz belli oldu mu ?
İnşallahHalimeeeee bence hamilesin Allah’ımmm çokkkk Aminnnnn. Hemen git kan verrrr ve bize güzel haberlerle dön
Benim de yarın 9. Gün ben yarın vermeyi düşünüyorumYarin 9.gun sizce kadın doğum yer buldum test versem mi yoksa 10.gün acilde mi versem
Yani şunu demek istedim 9.gün 100 civarı isteniyor ya değerler 100ün altında bi değerle başlayınca kötü hissediliyorCok basında yakalanmıs olabiliyor deger
Erken testlerde olumluya dönme ihtimali var
Gunu gecmisse dusuk deger tabiki ama
olumsuzluga kapılmadan emin olmakta fayda var bence
Ah canim kiyamam sana seni o kadar iyi anlıyorum kiBu mesajı başkalarına atıldığı zaman allahım bana ne zaman atılır diye düşünüyordum hep “Bayağı ben burdayım diyor” cümlesini okumak için can atıyordum teşekkür ederim bu mesaj beni baya duygulandırdı minik gözyaşları akıttım ama bu sefer mutluluktan allah herkese nasip etsin herkese
Seninki geç tutunma olabilir canım. Çünkü artmaya devam ediyor. Mesela benim 50 43 olmuştuBense hep kötü şeyler okudum…
Tamam canım artmaya devam ediyor ama değeri yüksek çıkanlar bile keseyi görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım diye endişeli ben daha da endişeliyim ne olacağını bilmiyorum önümde pek fazla örnek kişi de yok kiSeninki geç tutunma olabilir canım. Çünkü artmaya devam ediyor. Mesela benim 50 43 olmuştu
Çok sewındım canım yarın inş bende güzel haberler veririm size kaç cm olmuş kaç haftalık pekicanım bana söyledin galiba. Az önce diğer doktorumun yanına geldim. Keseyi, bebeği daha net gördük. Kalp atışını da duyduk
nasılsa pozıtıfı gordun. drun ne zaman ıstedı ıse o gun ver bence. o gunku degerı gormek ısteyecektır.Yarin 9.gun sizce kadın doğum yer buldum test versem mi yoksa 10.gün acilde mi versem
Maşallah hocam değerlendirmeler kuvvetlinasılsa pozıtıfı gordun. drun ne zaman ıstedı ıse o gun ver bence. o gunku degerı gormek ısteyecektır.
bu seferde dusukmu yuksek mı dıye dusunceksın.
ama 100 var senın deger su an :)
artık teste gore deger bıcıyorum cinci hoca gıbı oldum
Evet haklısın canım bizim işler böyle hepimiz çok endişeliyiz. İnşallah değerin 3 4 kat artar birden güzel yükselişe geçer de biraz olsun için rahatlar.Tamam canım artmaya devam ediyor ama değeri yüksek çıkanlar bile keseyi görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım diye endişeli ben daha da endişeliyim ne olacağını bilmiyorum önümde pek fazla örnek kişi de yok ki
Evet çevremde öyle diyr pozitifi gördün tutunuyorms ama ikincide kimyasal olursa diye korkuyrm cuma günü doktorla görüşüp tekrar basliycm 2 ci icinnegatif olmasından iyidir en azından tutunabiliypr demek ki. cok zor bir süreç ben cok yıpranmıştım ama mecbur yeniden başlıyoruz sen de canını sıkma negatif degil en azından
Negatif canm kimyasal gebelik oldu@gamze9183 @umut357 @Su_Umut @Marlymone @Tubisotperikiz35 @buset @dagsev B Bebgim @Balimbalim @sevgim benim H Halll
kızlar sonucunuz belli oldumu
17 di bnde öyle umut ederken 4 e düştü geriİlk beta degeri 10 olup katlanarak giden ve saglıklı ilerleyen gebelik okudum az once
Bekleyen arkadaslarıma umut olsun
Allah kimsenin emegini bosa cıkarmasın
Yeaaa şunun güzelliğineeeEki Görüntüle 3393573
Kızlar tekrardan merhaba. 5 şubat, 5. Gün 4ab transfer.
Vajinal ultrasonla bakıldı. Çok çok küçük bir kalp atışı başlamış. Her şey çok iyi dedi doktor. 2 hafta sonraya randevu aldık.
Ha 9 ha 10 ne fark ederYarin 9.gun sizce kadın doğum yer buldum test versem mi yoksa 10.gün acilde mi versem
Bişe dicem benim 10. Gün değerim 100ün altındanasılsa pozıtıfı gordun. drun ne zaman ıstedı ıse o gun ver bence. o gunku degerı gormek ısteyecektır.
bu seferde dusukmu yuksek mı dıye dusunceksın.
ama 100 var senın deger su an :)
artık teste gore deger bıcıyorum cinci hoca gıbı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?