Gayet iyi normalde 12 gün verilmesi gerekiyorKizlar transferden sonra 8. Gün bugun kan testi yaptım 69 gelmis. Nasil sizce . 5. Gün 2 adet transfer oldum
12.gün de 276 gibi bişey gelmesi gerekiyor iki kat artış olduğunda gayet de güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi normalde 12 gün verilmesi gerekiyorKizlar transferden sonra 8. Gün bugun kan testi yaptım 69 gelmis. Nasil sizce . 5. Gün 2 adet transfer oldum
Benim daha 6. Gün idrarda pozitif gördüm 10. Gün kan vericem bende doktor 12’de istedi ama 10’da kan vercem dayanamamKızlar sonuç alanlar etiketlesin lütfen.
Sürekli yazışma olduğu için hepsini takip edemiyorum
İnşallah canm kalp atisinida göreyim inşallah o zaman rahatlarim bide ilaçlarımı değiştirecek muhtelemen kalçadan progesteron iğnesi verecek ay çok kötü hala kalça ağrısı var üstüne oturamiyorum yapanlara hayret kalıyorum vallahi rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını almak nasip olsunevet alttaki daha net gorunuyor kanama alanı da gordum. maşallah. inşallah kucağına aldıgıj gün de nasip olur.
Hadi hayırlısı canımBenim daha 6. Gün idrarda pozitif gördüm 10. Gün kan vericem bende doktor 12’de istedi ama 10’da kan vercem dayanamam
amin canım günlük mü yapacaksın onuİnşallah canm kalp atisinida göreyim inşallah o zaman rahatlarim bide ilaçlarımı değiştirecek muhtelemen kalçadan progesteron iğnesi verecek ay çok kötü hala kalça ağrısı var üstüne oturamiyorum yapanlara hayret kalıyorum vallahi rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını almak nasip olsun
Onu bilmiyorum doktor bilgilendiricek düşük riskim artarsa verecekamin canım günlük mü yapacaksın onu
Teşekkür ederim. Kanda görürsem biraz rahatlarım diyordum bu seferde artış nasil olacak diye kaygılaniyorum.Gayet iyi normalde 12 gün verilmesi gerekiyor
12.gün de 276 gibi bişey gelmesi gerekiyor iki kat artış olduğunda gayet de güzel
Insallah sağlıkla ilerlesin canım..Yok şükürler olsun parça parça kan geliyordu gittiğim gibi keseyi kontrol edip kalcadan bir iğne yaptı bende hastaneye gitmeden önce fitil kullandım hastane dönüşünde yine fitil kullandım daha sonrasında hiç kanama görmedim ama gece gittiğim doktor morelimi çok bozmuştu kesen küçülmüş dedi ve tutması nerdeyse imkansız dedi. Dün gittiğim doktor bana riskin var evet doğru ama kesede herhangi bir küçülme vs yok hatta şuan 5+4 dedi
Amin Allah razı olsun inşallahInsallah sağlıkla ilerlesin canım..
Hangi marka bu test? Cizgi ne kadar kenardaKızlar bugün bende eşimle bi cesaret yaptık öğlen yaptım yavas yavaş belirdi bugün 8.gün
İnş canım evet bayağı kenarda nasip artık yarın sabah bi tane daha yapacağım ilk idrar ile birde küçük bi yerde yaşıyorum yarına randevu buldum belki yarın kadın doğuma gidip kanda veririmHangi marka bu test? Cizgi ne kadar kenarda
Dogrudur umarım pozitiftir
8. gün için gayet iyi canım. gözun aydınKizlar transferden sonra 8. Gün bugun kan testi yaptım 69 gelmis. Nasil sizce . 5. Gün 2 adet transfer oldum
Halimeeeee bence hamilesin Allah’ımmm çokkkk Aminnnnn. Hemen git kan verrrr ve bize güzel haberlerle dönBugün koyu kahverengi lekelenmem dünden beri durmadı. Doktor çağırdı gelin kan verin aonuca bakmadan torum yapamam dedi. Eşime gitmwmize gerek yok diyorum adet oldum bence durmadığına göre. Sizce ne yapmalıyım
hayırlı olsun. gözün aydın. prodoctor biraz öyle sonrada. cızgılerde normal. ıc kısmı kaymıstır bır sey olmaz :)Kızlar bugün bende eşimle bi cesaret yaptık öğlen yaptım yavas yavaş belirdi bugün 8.gün
Merhaba kızlar bende 22 Şubat'ta transfer oldum 3 mart test tarihim.iki adet 5. Gün embriyosu. 3.transferim bu.hepinizden dua istiyorum.dondurulmuş embriyom kalmadı rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.aminKızlar sonuç alanlar etiketlesin lütfen.
Sürekli yazışma olduğu için hepsini takip edemiyorum
Hadi hayırlısı canım
İlk transfer kimyasal ikincisi negatif oldu.problem eşim kaynaklı sperm sayısı az morfoloji 0.insaallah bu defa tutar çok istiyoruz herkes gibiMerhaba kızlar bende 22 Şubat'ta transfer oldum 3 mart test tarihim.iki adet 5. Gün embriyosu. 3.transferim bu.hepinizden dua istiyorum.dondurulmuş embriyom kalmadı rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.amin
Kan dolaşımı için harekette önemli evin içinde olsa bile minik yürüyüşler yapın benceAynen ben yerimden bile kalkamıyorum gorumcem yanımda saolsun yemeğim suyum evin temizliği her şeyi yapıyor ben lavaboya bitek kalkabiliyorum