Benim 6.gün başladı çok az devam ediyor bugün damla şeklinde ama kahverengi akıntı ya da lekelenme normal kabul ediliyormuşKızlar lekelenmeniz transferin kaçıncı günü oldu ve ne kadar sürdü lekelenmeniz. 10. Gündeyim lekelenmem var yardımcı olabilir misiniz
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahAma çok ağrım var sanki her an patlayacak gibi hissediyorum eşim birazdan gelecek kontrole gidicez bakalım ne dicek yine
2 tahlil arasında kaç gün var ilk tahlilde belkide yeni tutunduğu için düşük çıkmıştıKızlar neden kimse bana yardımcı olmuyor
Kaç gündür devam ediyor kaçıncı gününüz bugünBenim 6.gün başladı çok az devam ediyor bugün damla şeklinde ama kahverengi akıntı ya da lekelenme normal kabul ediliyormuş
Doktorla konuştuk normal dedi yeni ilaç yqzacakmış grlin alın dedi ne ilacı tam olarak bilmiyorumKaç gündür devam ediyor kaçıncı gününüz bugün
İlaçlarını çok çok düzenli kullan toparlayabilirsin değer artışınıMerhaba kızlar, 14 şubatta 5. gün çift embriyo trabsferi yapılmıştı, 10. gün 126 - 12. gün 183 çıktı değerim artış %45 yani. Bu şekilde olup gebeliği devam eden oldu mu yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorum
Bende pozitifi gördüm 10 cu gün aksam lekelenme geldi peceteye bidaha gelmedi bnde ama bnm degerim düşük gelince adet basladi zannettm bidahada olmadiKızlar lekelenmeniz transferin kaçıncı günü oldu ve ne kadar sürdü lekelenmeniz. 10. Gündeyim lekelenmem var yardımcı olabilir misiniz
Bugün 7.günüm dün başladı devam ediyor ama bugün az geliyor. Proluton depot iğne yaptirabilirsin dedi hemsire ama doktorum bisey demedi coraprini kestirdi sadece ve istirahat et dediKaç gündür devam ediyor kaçıncı gününüz bugün
İnşallah benimki de hayra alamettirBende pozitifi gördüm 10 cu gün aksam lekelenme geldi peceteye bidaha gelmedi bnde ama bnm degerim düşük gelince adet basladi zannettm bidahada olmadi
Kuzum var gibi cok cok silik ama kuruma çizgisi de olabilir sabah tekrar yap istersenBurada bir çizgi var mı? Ama 2 saat sonra falan çıktı kuruma mı ?Eki Görüntüle 3393170
bı cızgı var gıbı.. farklı marka ıle denesene. test gunun ne zamanBurada bir çizgi var mı? Ama 2 saat sonra falan çıktı kuruma mı ?Eki Görüntüle 3393170
Kuzum var gibi cok cok silik ama kuruma çizgisi de olabilir sabah tekrar yap istersen
7.günüm bugün. Perşembe test günüm. Ama galiba kuruma çizgisibı cızgı var gıbı.. farklı marka ıle denesene. test gunun ne zaman
Ben de prodoctor aldım ama sonra kadınlar kulübünde o marka ile ilgili kötü yorum duydum. O yüzden silik çizgiyi görünce bi de predictor aldım. Onda da görünce kesin emin oldum. Transfer tarihim 6 subattıNasipse bende bu şekilde yapacağım. Transfer tarihiniz neydi. Bide gebelik testi markanız nedir? Ben prodoctor aldım ama inşallah iyidir. Yorumları güzeldi
Hemen üzülme daha bugün 7.gününmüş istersen sabah tekrar yap 5.gün embriyosu demi senin7.günüm bugün. Perşembe test günüm. Ama galiba kuruma çizgisi
Bence güzelKızlar transferin 13.günü beta 144 geldi nasıl
6.gün 5aa’ydı ama bilmiyorum umutluydum biraz belki bir mucize olurHemen üzülme daha bugün 7.gününmüş istersen sabah tekrar yap 5.gün embriyosu demi senin
Umudunu kaybetme6.gün 5aa’ydı ama bilmiyorum umutluydum biraz belki bir mucize olur
Perşembe canımUmudunu kaybetmetest tarihin ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?