Benim de silik çıkıyor. Yarin kan mi versek değeri görürüz en azındanBenimde kasık ağrım var canım ve damla damla sulu kahve lekem geliyor test yapiyorum silik gün gün koyulasmasi lazim ama her testin algısı farkli sanırım. Kafam çok karıştı bence bekle kan testi için
Ben çarşamba vericem persembe test günüm zaten sağlık ocağına vericem persembe sonuc çıkar. Daha da test yapmak istemiyorum kafam iyice karışıyorBenim de silik çıkıyor. Yarin kan mi versek değeri görürüz en azından
Kızlar neden kimse bana yardımcı olmuyorKızlar 14 şubatta transfer olsun 9.gün test verdim 6 çıktı
Bugün test günüm bugünde verdim 30 çıktı kimyasal mı olur dersiniz çok korkuyorum ya doktor evet hamilesiniz ama değer düşük çarşamba tekrar test ver dedi
İnşallahh çok teşekkür ederimmyaa cok sevindimm canım hayırlısıyla bebişinle kavusursunuz inşallah
amin canım ınsallah. valla kayıplarım oldugu ıcın hala rahat nefes almıs degılım. en azından ilk 3 ay boyle gececek benım ıcın.Yaa hayırlısı olsunnn,sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Of ben doktorumu değiltireceğim sanırım , herkeste prednol falan kullanılmış bende hiçbir ilaç kullanmıyor, sadece duphaston, oksapar ve progestan dex , ondanmı olmuyo acaba, kafam çok karışık
ben gordum canım erken yaptıgın için silikSilik yine ama bu 5 dk içinde görüldü kamerada çok zor belli oluyor dünki saatler sonra silik çıkmıştı bu 5 dk içinde gördüm eşime gösterdim 10 dk daha olmamıştı
dun ben gorememıstım.Silik yine ama bu 5 dk içinde görüldü kamerada çok zor belli oluyor dünki saatler sonra silik çıkmıştı bu 5 dk içinde gördüm eşime gösterdim 10 dk daha olmamıştı
cok belli ben buradayım diyor resmennİkisini de bugün yaptım. Birisi normal kaset test birisi de erken gebelik testi
artıs var ama dusuk baslamıs gıbı.Kızlar neden kimse bana yardımcı olmuyor
2. kanı kacıncı gün verdin canımKızlar neden kimse bana yardımcı olmuyor
Burda daha iyi çektm gibi allahım inşallah yanılmıyorumdur bu test yalancı çıkartıyor korkuyorum o yüzden güvenemiyorumben gordum canım erken yaptıgın için silik
Değeriniz düşük evet ama artış 2 kat olursa sorun olmaz diye düşünüyorumKızlar neden kimse bana yardımcı olmuyor
Güzel başladı güzel sonuçlansın, sağlıkla sonuçlansın inşallah :) bilmem herkese birsürü ilaç vermişler bana vermedileramin canım ınsallah. valla kayıplarım oldugu ıcın hala rahat nefes almıs degılım. en azından ilk 3 ay boyle gececek benım ıcın.
her dr farklı neden oyle dusundun.
ama aklında suphe varsa tabı farklı drla gorusebılrsın
dondurulmusun varmıydı senın. bastan mı baslayacaksınGüzel başladı güzel sonuçlansın, sağlıkla sonuçlansın inşallah :) bilmem herkese birsürü ilaç vermişler bana vermediler
HaklısınBen çarşamba vericem persembe test günüm zaten sağlık ocağına vericem persembe sonuc çıkar. Daha da test yapmak istemiyorum kafam iyice karışıyor
Testten teste değişebiliyor sanırım görüntü ama ben de gördüm 2. ÇizgiyiBurda daha iyi çektm gibi allahım inşallah yanılmıyorumdur bu test yalancı çıkartıyor korkuyorum o yüzden güvenemiyorum
Canım bu konu hakkında hiç fikrim yok daha önce kimyasal tecrübem olmadı o yüzden yardımcı olamıyorumKızlar neden kimse bana yardımcı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?