- 21 Temmuz 2023
- 375
- 339
- 23
- 34
Beta en son 1923 tü. İdrara sıkışık gitseydin dedi arkadaşım ama ben bilmiyordum bunuBeta belirli bir değere çıkmayınca kese zor görülüyor diye biliyorum canım betan kaçtı en son?
Karından bakti canım 21. Günde gittim kese için. 1923 tü beta en son 15. Günde vermiştim kanBetan son kacti ustunden ne kadar gecti. Ve karnindan mi.bakti..
Dr sorun yok dediyse takilma canim.
Evet canım iletişimdeyiz ama insan işte çok endişeleniyor. İnşallah birşey olmaz dua edinBazı hamileliklerde olabiliyor canım kalbini ferah tut sen çok yoğun olmadığı sürece bir şey olmaz allahın izniyledoktorunla iletişimdesindir zaten..
Canım ben böyle aktif 1 hafta geçirdim sonra lekelenmem başladı. Biraz yavaşça yap çok yorma kendiniben bugün cok yoruldum cok egilip kalktım sabahtan beri yeni oturdum. kötü bir etkisi olur mu acaba
saol canım teşekkürler daha dikkat edecegim kaynanamdaydım diye yaptım bi eve gideyim yine yatışCanım ben böyle aktif 1 hafta geçirdim sonra lekelenmem başladı. Biraz yavaşça yap çok yorma kendini
Ben çalıştığım için geçen hafta ayakta çok kaldım 10 bin adım falan atıyordum günde. Benimki biraz fazla oldu yani.saol canım teşekkürler daha dikkat edecegim kaynanamdaydım diye yaptım bi eve gideyim yine yatış
yaa sen cok ayaktaymışsın. normal günde bile yorucu yani. evde oldugun günler bol bol yat dinlenBen çalıştığım için geçen hafta ayakta çok kaldım 10 bin adım falan atıyordum günde. Benimki biraz fazla oldu yani.
Bende de kahverengi lekelenmeler geliyor suyla karışık sanki yada su gibi akintiyla birlikte diyeyim bide fitille beraber geliyor fitil kalintisiyla beraber umarim normaldirBana transfer sonrası yapılacaklar listesi verildi ordaki forumda kahverengi lekelenmeler olabilir fitil kalıntısı onlar telaş yapmayınız yazıyo
Bende de öyle oluyor ve hergün geliyor. 6. Haftamdayım. Doktorunuz birşey dedi miBende de kahverengi lekelenmeler geliyor suyla karışık sanki yada su gibi akintiyla birlikte diyeyim bide fitille beraber geliyor fitil kalintisiyla beraber umarim normaldir
Şimdi cevap atmış istirahat edin ilaçları kullanip bekleyelim yazmış corapirini kullanmali miyim diye sordum cevap gelmedi henüz çünkü lekelenme yaşayan çoğu kişiye corospirini kestirmis doktoru açıkçası bende icmedim henüz bugünBende de öyle oluyor ve hergün geliyor. 6. Haftamdayım. Doktorunuz birşey dedi mi
Benimde kahve geliyor doktorunla görüştün mü canım sen bana ilaclara devam istirahat edin yazmisben de peçeteye leke geldi. tam kahve de degil kırmızı da degil. korkmalı mı normal mi
Bende de corasprin ve oxapar iğneye 10 gün ara verdik canımŞimdi cevap atmış istirahat edin ilaçları kullanip bekleyelim yazmış corapirini kullanmali miyim diye sordum cevap gelmedi henüz çünkü lekelenme yaşayan çoğu kişiye corospirini kestirmis doktoru açıkçası bende icmedim henüz bugün
Corasprin bende içmeyeceğim bugün. Korktum çoğu kişi yerleşme diyor ama ilk iki kimyasal gebeligimde yaşamadım yerleşme kanamasi bu böyle olunca korktum birazBende de corasprin ve oxapar iğneye 10 gün ara verdik canım
Yine doktorun daha iyi bilir canım. Benimde kimyasalımda olmadı ama bunda hergün oluyor. Hatta dün kanamam bile oldu. Sonra hastanede vajinal ultrasona girdim kalbini duyduk çok şükürCorasprin bende içmeyeceğim bugün. Korktum çoğu kişi yerleşme diyor ama ilk iki kimyasal gebeligimde yaşamadım yerleşme kanamasi bu böyle olunca korktum biraz
Yani kırmızı olmadığı sürece korkmayin diyorlar ama insan yine de korkuyor iste elimizde değil
bana bir kez cok az geldi o yüzden goruşmedim canım büyük ihtimalle normal diyecekBenimde kahve geliyor doktorunla görüştün mü canım sen bana ilaclara devam istirahat edin yazmis
Yerlesmedir canim.ben hic yasamadim ama. Burada cok denk geldi.bugun 1-2 saat once. transfer hariç 6. gün
Bende bırakıyor 1 saat uzansam da yine iç çamaşırı fitilin kalıntısını bırakıyor normal herhaldeMerhabalar, progesteron ilacını vajinadan koyduğunuzda iç çamaşırında leke bırakıyor muydu? İlaç geri geliyor gibi etkisi gidiyor mudur?
Bak bana verilen forumda yazıyoBende de kahverengi lekelenmeler geliyor suyla karışık sanki yada su gibi akintiyla birlikte diyeyim bide fitille beraber geliyor fitil kalintisiyla beraber umarim normaldir
Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim bana da bir kac gün keselim dedi coraprini hemşireye de yazmıştımYine doktorun daha iyi bilir canım. Benimde kimyasalımda olmadı ama bunda hergün oluyor. Hatta dün kanamam bile oldu. Sonra hastanede vajinal ultrasona girdim kalbini duyduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?