Umudunu hep olsun. Allahın yanında nice mucizeler çiçek açmış. Biz yeter ki sabırlı olalımBende 22 şubatta transfer oldum 5 yumurta toplandı sadece 2 embrio iyi kaliteliydi ve doktorumun kararı ile 2.ci gün embrio transfer edildi çok gerginim kızlar çok umudum kırıldı tutar mı sizce
evet canım ikiz gibi degil degerler ama artışlar cok güzel olmuşş
Aaa aynı gün hadi inşallah ben de yarın yapacağım ilk idrarla haberleşelim
Ay ne kadar cesaretlisiniz ben pek korkuyorum ya diyorum nasılsa öğren ama vaktindeElimde 5 tane test var birini şimdi yapasım var
9.günüm bu sabah evde test yaptım çıkmadı. Kendimi çok demolize etmedim doktor ayın 28 de gel kan ver dedi. Ama bugün sırtım ağrıyor korkuyorum bir yandan regl olmaktan. Bu arada 16 şubatta transfer oldum 12. Gün çağırsı doktor.
Benim de 9.gün bugün doktor 10.günde beta istedi evde test yaptım en son dün negatif geldi bugün öğleden sonra beta baktırdım negatif geldi9.günüm bu sabah evde test yaptım çıkmadı. Kendimi çok demolize etmedim doktor ayın 28 de gel kan ver dedi. Ama bugün sırtım ağrıyor korkuyorum bir yandan regl olmaktan. Bu arada 16 şubatta transfer oldum 12. Gün çağırsı doktor.
Aa gozun aydin canim. Darisi basimiza.. insallah guzel ilerlerDeğerlerin iyi canım sağlıklıdır bence :) benim de tam 2 katı ilerledi hep ve dün kalp atışını duydum her şey normal sağlıklı haftasıyla uyumlu dediböyle güzel değerlerde sağlıksız ilerlemesi çok zor
Insallah canim. Yarin randevu alacagim..ignelerimin bitisine gore ayarlicam. Para vermekten battik vallaevet canım ikiz gibi degil degerler ama artışlar cok güzel olmuşşgittiginde kalp atışı duyacaksın bence
Ben 16 Şubat'ta oldum16 şubatta transfer olan var mı
evet yaa benik progestan da 2 günlük kaldı sadeceInsallah canim. Yarin randevu alacagim..ignelerimin bitisine gore ayarlicam. Para vermekten battik valla
16 Şubat 5.gün tek embriyo transferi sonuç negatifEkliyim canım ne zaman transfer oldun
Ben deBen 16 Şubat'ta oldum
Bikactane saglik ocagina yazdiriyoruz diye okudum burda ama.ben yazdirdim alamadim para ile aldim..rapor cikmasi lazim diyor kan sulandirici icinevet yaa benik progestan da 2 günlük kaldı sadece1 haftalık bin küsür
kan sulandırıcı için rapora gerek yok başka eczacıdan alın. prolutex de sistemde yok diye doktor yazılmıyot dedi yazmadı mecbur para ile alacagımBikactane saglik ocagina yazdiriyoruz diye okudum burda ama.ben yazdirdim alamadim para ile aldim..rapor cikmasi lazim diyor kan sulandirici icin
Nasil yaa ikidir para veriyorumkan sulandırıcı için rapora gerek yok başka eczacıdan alın. prolutex de sistemde yok diye doktor yazılmıyot dedi yazmadı mecbur para ile alacagım
Aslında cesaret değil alışılmışlık da olabilir kimyasal düşüklerimin sayısını hatırlamıyorum bile.Ne olacaksa olsun öğreneyim durumu benimki.Çok şükür 1 oğlum var sadece yıllardır kardeş istiyoruz 5 yıldır ama olmadı işte.Hep duygusal baktım ama artık öyle bakmamaya çalışıyorumAy ne kadar cesaretlisiniz ben pek korkuyorum ya diyorum nasılsa öğren ama vaktinde
9. gün 160Sizin beta artışı nasıl olmuştu?
yazıyor canım gecen haftalarda almıştım 100 mu ne verdim sadeceNasil yaa ikidir para veriyorumbosa mi verdim. Clexan kullandim ve oksapar ikisinide yazmiyor diye biliyorum
clexane, enox, oksapar hepsi aynı ilaçlar ve yazılıyor daha 2 gün once komşuma yazdırdık o da tüp bebekle gebeNasil yaa ikidir para veriyorumbosa mi verdim. Clexan kullandim ve oksapar ikisinide yazmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?