- 25 Şubat 2024
- 123
- 88
- 13
- 28
Merhaba. Benide listeye ekler misiniz ? Rica etsem.Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz hiç test yaptınmı ya belirtilerin varmı ?Merhaba. Benide listeye ekler misiniz ? Rica etsem.
Yaş 27. 5ci gün embriyo 1 adet , 14 Şubat'ta transfer edildi. 27 subat test günüm.
Benmde senin gibi oluck galiba 6 ci gün embriyosu 10 gün 17 çıktı yarin kan vericm ne olms bakalmBen Cuma kan vermiştim 5. Gün embriyosu cuma 7. Günüydü değerim 12 çıktı sabah test yaptım tertemiz çıktıgeriye embriyom da kalmadı maalesef zaten 5 yumurtam vardı 3 tane oluşmuştu o da bitti 2 kerede
Nisanda tekrar başlarım heralde
Sanırım bende elendim
Pozitif olan arkadaşlarım Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Ondan olabilir her laboratuvar farklı endişe etmeyin inşYok hayir, diger ikisi tup bebek merkezindeydi, simdiki devlet hastanesi
İnşallah hepimiz hayırlı haberi alırız. Bugün test yaptım, çok silik bir çizgi çıktı. Sen yaptın mı?Merhaba aynı gün transfer olmuşuz hiç test yaptınmı ya belirtilerin varmı ?
Bence daha çok erken. Biraz daha beklersen iyi olur. Hayırlı olsun inşallahMerhabalar;21 Şubat transfer tarihim.Yarın sabah erken genibelik testi yapsam çıkar mı?
Belli olmaz canım inşallah artar bugün test yaptın mı evdeBenmde senin gibi oluck galiba 6 ci gün embriyosu 10 gün 17 çıktı yarin kan vericm ne olms bakalm
Ben yaptım çıkmadıİnşallah hepimiz hayırlı haberi alırız. Bugün test yaptım, çok silik bir çizgi çıktı. Sen yaptın mı?
Yarında kan testi umudum yok çıkmazBen yaptım çıkmadı
Dün aksam 9 da yaptm bisyde çıkmadı pozitif olmasina ragmenBelli olmaz canım inşallah artar bugün test yaptın mı evde
Umudunu kaybetme. İnşallah yarın kanda çıkar. Bana haber verirsin.Yarında kan testi umudum yok çıkmaz
Yarında kan testi umudum yok çıkmazBen yaptım çıkmadı
inşAllah bakalım sen nerde tedavi oldun ?Umudunu kaybetme. İnşallah yarın kanda çıkar. Bana haber verirsin.
Ben almaniyada yaşıyorum. Burda tedavi oldum.Yarında kan testi umudum yok çıkmaz
inşAllah bakalım sen nerde tedavi oldun ?
Prodoctor mu bu.hep soruyorum... benziyo da.. eger oyle ise..bu test sonradan cikariyor..ben de 5.gunden itibaren yapmaya basladim. Prodoctorda cizgiler hep sonradan cikti..ama hep bir onceki gune koyulasma vardi.Kizlar transferden sonra 6. Gün bugün test yaptım. 2 saat sonra çok silik birsey var ama emin olamadım. Yorumlar misinizEki Görüntüle 3392716
Aynen prodoctor marka. Başka bi markayla 4. Gün yaptim birşey çıkmamışti.Prodoctor mu bu.hep soruyorum... benziyo da.. eger oyle ise..bu test sonradan cikariyor..ben de 5.gunden itibaren yapmaya basladim. Prodoctorda cizgiler hep sonradan cikti..ama hep bir onceki gune koyulasma vardi.
Hayirli olsun bence gayet net.gorunuyor...varsa farkli marka ile yapabilirsin..daha cabuk.cikacaktir
Bu içimi ferahlatti geç çıkarıyor demek ilk defa kullandım bu markayı.Prodoctor mu bu.hep soruyorum... benziyo da.. eger oyle ise..bu test sonradan cikariyor..ben de 5.gunden itibaren yapmaya basladim. Prodoctorda cizgiler hep sonradan cikti..ama hep bir onceki gune koyulasma vardi.
Hayirli olsun bence gayet net.gorunuyor...varsa farkli marka ile yapabilirsin..daha cabuk.cikacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?