- 25 Aralık 2023
- 54
- 43
- 8
- 32
Benimde transferim dündü insallah güzel haberleri alalımGünaydın kızlar dün transferim yapıldı Allah’ın izniylesonuç 5 marttta o zamana kadar zaman nasıl geçecek bakalım
Kacinci gunun..yerlesme olabilir. Takip et bakalim. Kahverengi ise korkmayin diyorlar. Ben hic lekelenme yasamadimda..burada cok okuyorum..Kızlar şimdi fitilimi yapacaktim bi baktim iç çamaşırım kahve rengi olmuş leke gelmis ama damla damla degil baya kahve avcumun ortasi kadar çok canim sıkıldı umarım kimyasal degildir
Öyle kolay değil sınavımız millet hamile kaliyo direk kalp atışı duymaya gidiyor ama biz bu şu o demekten herseyi biliyoruzAmin inşallah vallahi 2 kimyasaldan sonra korkuyorum hafiften adet agrim da başladı. Allah'm emeklerimizi boşa çıkarmasın günler geçmiyor pozitifi gördük bu kezde bu kaygilar başladı
Beterin beteri var negatifi görüp de geride embriyosu kalmayanlar napsın? Hepimizin sınavı ayrı maalesef. Kolay değil doğru diyorsunuz hem de hiç kolay değil Allah yardımcımız olsunÖyle kolay değil sınavımız millet hamile kaliyo direk kalp atışı duymaya gidiyor ama biz bu şu o demekten herseyi biliyoruz
Öyle mutlaka kimsenin ki kimseye benzemiyor rabbim maddi manevi güç kuvvet versinBeterin beteri var negatifi görüp de geride embriyosu kalmayanlar napsın? Hepimizin sınavı ayrı maalesef. Kolay değil doğru diyorsunuz hem de hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
Ben Cuma kan vermiştim 5. Gün embriyosu cuma 7. Günüydü değerim 12 çıktı sabah test yaptım tertemiz çıktıBeterin beteri var negatifi görüp de geride embriyosu kalmayanlar napsın? Hepimizin sınavı ayrı maalesef. Kolay değil doğru diyorsunuz hem de hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
Bebeğin olmasa değerin düşerdi heralde ama yükselmiş244, 426, 649 çıktı 2 şer gün arayla. Galiba bebeğim yok di mi?
ARtis az geldi bana daAma %50 yükselmiş. Artış azalıyor
2 embriyo mu transfer edildi. Biri tutunup biri dusuyor olabilir ..bu ihtimal geldi bi de aklima..dr ne dedi bugunku degrr icin. Yazdin mi.244, 426, 649 çıktı 2 şer gün arayla. Galiba bebeğim yok di mi?
Bugün 6.günüm 5.günde yaptığım test bayağı koyuydu ama bilmiyorum lekeler kahve rengi bakalim artik hayırlısı günümü bekleyeceğim adet agrisi gibi ağrılar da normalmis sanırımKacinci gunun..yerlesme olabilir. Takip et bakalim. Kahverengi ise korkmayin diyorlar. Ben hic lekelenme yasamadimda..burada cok okuyorum..
Yok tek embriyo, yazdım ama cevap almadım henüz2 embriyo mu transfer edildi. Biri tutunup biri dusuyor olabilir ..bu ihtimal geldi bi de aklima..dr ne dedi bugunku degrr icin. Yazdin mi.
Maalesef öyle çok geç öğrenenler kese görmeye gidebiliyor. Bizler transfer olduğumuz icin sonuç odakli oluyoruz biran önce sonucu öğrenmek istiyoruz aslinda yanlış yapiyoruz en güzeli günümüzü beklemek ama olmuyor maalesef. Beklemek ve sonrasi cok zor Rabbim herkesin yardımcısı olsunBeterin beteri var negatifi görüp de geride embriyosu kalmayanlar napsın? Hepimizin sınavı ayrı maalesef. Kolay değil doğru diyorsunuz hem de hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
3. Gün ben aldımKızlar transfer sonrası ne zaman duş aldınız?
Ayni yerde mi verdiniz testiYok tek embriyo, yazdım ama cevap almadım henüz
Yok hayir, diger ikisi tup bebek merkezindeydi, simdiki devlet hastanesiAyni yerde mi verdiniz testi
Laboratuvarlar değişince değişebiliyor diyorlar. Burda öyle okumuştum. İnşallah sizinledirYok hayir, diger ikisi tup bebek merkezindeydi, simdiki devlet hastanesi
İnsallah gercektenLaboratuvarlar değişince değişebiliyor diyorlar. Burda öyle okumuştum. İnşallah sizinledirgüzel dualar enerjiler gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?