- 2 Temmuz 2023
- 1.228
- 591
- 43
- 26
Kızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
Kaçıncı günün canım ya inşallah artar ama günün çok olmuşsa kimyasal da olabilirKızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
Bugün kaçıncı günündü canimKızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
Yeni yazıyor üstünde ama acaba ambalaji mi yenilendi bugün yapacak mısın testKızlar ben trendyoldan predictor aldım ama sahtesi geldi ya şaka gibi çok sinirlendim şuanEki Görüntüle 3392310
Yarın yapacağım ama diğerlerinde de yeni yazıyordu 277ye aldım bir de. Adam resmen dalga geçmiş şaka gibilerYeni yazıyor üstünde ama acaba ambalaji mi yenilendi bugün yapacak mısın test
10 cu günKaçıncı günün canım ya inşallah artar ama günün çok olmuşsa kimyasal da olabilir
Kaset yapma evde vardi pozitif aldm değerlerim düşük ama cikmadi cizgi sagda solda degl tam ortada durduKızlar gebelik ve kaset testi ne zaman yapmak en garanti ? Silik çıkması da dahil ona da razıyım :)
Ben 5. Gun embriyosunun varsa 7.gun cikacagini dusunuyorum..tecrubelerimde bu yondeKızlar gebelik ve kaset testi ne zaman yapmak en garanti ? Silik çıkması da dahil ona da razıyım :)
Sahte olduğu nereden anlaşılıyorKızlar ben trendyoldan predictor aldım ama sahtesi geldi ya şaka gibi çok sinirlendim şuanEki Görüntüle 3392310
Sahte olduğu nereden anlaşılıyor
İnşallah yükselir yaKızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
Ben özelde verdim canım 1 saate çlktıÇok üzüldüm ya sizin çabuk çıkms ben hayla bekliyrm aramalarini
Fiyat bilgisi peki ?Canım ben novaartta yaptırıyorum hatice hocadan çok çok memnunum
Geçen senenin fiyatlarından anlaşmıştım şuan kaç olmuştur bilmiyorum ama 40 bindi. 6500 embriyo dondurma ve istersen mikroçip de 6000 . Bunlar %50 artmıştır muhtemelen bu yılFiyat bilgisi peki ?
Aynı yerde mi yapıldı pekiMeraba kızlar bende transferin 6 günü silik görünce kan vermiştim ya 10 çıkmıştı bugün 8gun oldu gene 10 değerim hiç artma yok p.gesi bekleyelim dedi doktorum bakalım nolcak varmı böyle bişey yasayan
İnşAllahhh AminnnUfacık bi ihtimal de olsa olur inşallah Rabbimin bir OL demesine bakar, bugün çok çok dua edelim birbirimize
İnşAllah yükselir bu gün kaçıncı günün birde evde test yaptınmı hiçKızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
Bende hrs hastanesinde yaptlm 130 bini geçtı pgt falan birde gebekik aşısı derken uçtu fiyatGeçen senenin fiyatlarından anlaşmıştım şuan kaç olmuştur bilmiyorum ama 40 bindi. 6500 embriyo dondurma ve istersen mikroçip de 6000 . Bunlar %50 artmıştır muhtemelen bu yıl
Evet aynı yerde yapıldı doktorumda daha erken olup p.tesi günü bı daha kan vermem gerektigini soyledi şuan kafamda neye inancagimi sasirdimAynı yerde mi yapıldı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?