- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 33
- 31
Hrs normal ücretlerinde de pahalı bi hastane ya. Ben de histeroskopi oldum ilaçlar falan derken 100 bin tuttu. Şimdi ikinci transfer ücreti de 30 bin olucakBende hrs hastanesinde yaptlm 130 bini geçtı pgt falan birde gebekik aşısı derken uçtu fiyat
Allahım inşallah sağlıkla artırsın değeriniEvet aynı yerde yapıldı doktorumda daha erken olup p.tesi günü bı daha kan vermem gerektigini soyledi şuan kafamda neye inancagimi sasirdim
Sanmıyorum canım 2 gün aynı değerde kalması mantıklı gelmedi açıkçasıAllahım inşallah sağlıkla artırsın değeriniumutla beklemeye devam
Evet baya pahalı ama eşim orda mikrotese oldu ordada yaptıralım dedi hoca çok ümitli konuştu bende ümitliydim baya ama 10 gunum negatif ve işin kötüsü pgt gonderdiyimiz için geriye embrio yok sil baştan yapıcamHrs normal ücretlerinde de pahalı bi hastane ya. Ben de histeroskopi oldum ilaçlar falan derken 100 bin tuttu. Şimdi ikinci transfer ücreti de 30 bin olucak
İnşAllah artarSanmıyorum canım 2 gün aynı değerde kalması mantıklı gelmedi açıkçası
İnşallah canimm senin noldu sonucun kaç ciktiİnşAllah artar
Bende sizin gibi düşünüyorum ama herkes sanki dondurulmuş transfer şansı daha yüksek modundaGenetik teste gitmeyecekse embriyo ve kişide başka sıkıntı yoksa embriyo dondurmanın bence bir anlamı yok diye düşünüyorum
Evet normalde yumurta sayınız azsa taze transfer de uygun ama çok yumurta toplanmışsa dondurulmuşun şansı daha fazlaymış, bir de erken doğum ve düşük riski taze transfere göre daha düşükmüşBende sizin gibi düşünüyorum ama herkes sanki dondurulmuş transfer şansı daha yüksek modunda
19 şubatta oldumAmin inşallah siz transfer oldunuz mu ben 22 Şubatta oldum bekliyorum sonucu
KImyasal gebelik yasadin sanirim..ben de pek umutlu olamiyorum bu durumlarda.Sanmıyorum canım 2 gün aynı değerde kalması mantıklı gelmedi açıkçası
Amin inşallah siz transfer oldunuz mu ben 22 Şubatta oldum bekliyorum sonucu
Hadi hayırlısı inşallah yakın tarihlerde olmuşuz inşallah güzel haberlerinizi alırız sağlıkla rabbimin izniyle19 şubatta oldumzaman geçmiyor sanki
Trendyoldan mi aldin yani bu kadar hassas bir konuda neden böyle yapıyorlar anlamıyorumYarın yapacağım ama diğerlerinde de yeni yazıyordu 277ye aldım bir de. Adam resmen dalga geçmiş şaka gibiler
Hiç bilmiyorum ki canım kimyasal ne oluyorKImyasal gebelik yasadin sanirim..ben de pek umutlu olamiyorum bu durumlarda.
Kese olusmadan dusus oluyor genelde..Hiç bilmiyorum ki canım kimyasal ne oluyor
Ay yok doğrudur ben hiç yaşamadım kızımda ilk deneme oldu çok şükür bunda böyle olunca doktorum ısrarla erken olduğunu pazartesi bı daha kan vermem gerektigini söylüyor yoksa bende sanmiyorum yükselsin 2 gündür aynı yerde durması garip keşke değer dahada dussedyi kafam böyle karismasaydiKese olusmadan dusus oluyor genelde..
Benimde yillar once ilk tup bebek denememde kimyasal olmustu.. 20 li deger gordum yanlis hatirlamiyorsam sonra dustu..
Seninkinde de artis yok. Bu tur degerlerde duzelme olmuyor maalesef... umudunu kirmak istemem ama hayalde satmim kendi adima..
Ben genelde n11 alıyorum kızlar orası daha güvenliTrendyoldan mi aldin yani bu kadar hassas bir konuda neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Negatif çıktı malisef hocaya gitdik 12 günü bekle dediİnşallah canimm senin noldu sonucun kaç cikti
Bu 12 .günde acaba ne olcak benim de doktorum sonuç aynı olunca aynısını dedi yükselme yok vs olunca bakalım inşallah rabbimin mucizeleri olur canimNegatif çıktı malisef hocaya gitdik 12 günü bekle dedi
İnşAllahBu 12 .günde acaba ne olcak benim de doktorum sonuç aynı olunca aynısını dedi yükselme yok vs olunca bakalım inşallah rabbimin mucizeleri olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?