anladım hakkınızda hayırlısı olsunÇapata da gördüm tedavi
Aminn hepimizin dualarını kabul etsin inşallahanladım hakkınızda hayırlısı olsun
Malesef negatifVerdin mi canim kan
Lütfen üzülmeyin diyeceğim ama elde değil sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa sürede dualarınızı kabul etsin inşallah.Malesef negatif
Yaşın daha çok genç eminim en kısa sürede sende anne olacaksın.Malisef negatif kızlar
Benim de pazartesi testim var ama kasıkta ağrım da var umarım kötü bir şey değildirİnşallah canım hepimizin tutsun inşallah senin de benim de herkesin inşallah
Malesef negatif
cok üzüldüm. üzüntünü de hissediyorum cok zor ama zamanı degilmiş demek ki. inşallaj bundan sonraki süreciniz kolay olurMalisef negatif kızlar
Amin inşAllah hayırlısı olsunLütfen üzülmeyin diyeceğim ama elde değil sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa sürede dualarınızı kabul etsin inşallah.Pes etmek yok bebisiniz en kısa sürede sizinle olacak eminim
Yaşın daha çok genç eminim en kısa sürede sende anne olacaksın.Bizim bebisler biraz nazlı sanırım. Bugün çok güzel bir gün bol bol dua edelim. Ama kendini çok uzmemeye çalış Lütfen gecikiyorsa güzelleşiyordur
Malesef negatif
Çok üzüldüm ya sizin çabuk çıkms ben hayla bekliyrm aramalariniMalisef negatif kızlar
O bendede var adet olackms gibi günüm de 2 gün öne atsa bugün olmam gerekiyor bekliyrm dha heyecnla korkuylaBenim de pazartesi testim var ama kasıkta ağrım da var umarım kötü bir şey değildir
Kızlar Ankarda tüp bebek doktoru varmı önere bileceyiniz
Kaçıncı gün embriyosuydu? Beşinci gün için 10.gün test veriliyor doktorlar bazen boşa umut aşılıyor gibime geliyor şuan benim de negatif ve pozitife döneceğini de sanmıyorum beşinci altıncı günde pozitifi gören pek çok insan var bi bizimki mi geç yerleşiyorKızlar dr daha 10 cu gün 10 günde çıksaydı sana 10 gün test ver derdim dedi pazar ertesine kadar bekle dedi sizce bi umut varmı ya ?
Aynen 5 ci günKaçıncı gün embriyosuydu? Beşinci gün için 10.gün test veriliyor doktorlar bazen boşa umut aşılıyor gibime geliyor şuan benim de negatif ve pozitife döneceğini de sanmıyorum beşinci altıncı günde pozitifi gören pek çok insan var bi bizimki mi geç yerleşiyordeli gibi ağlayasım var
Ufacık bi ihtimal de olsa olur inşallah Rabbimin bir OL demesine bakar, bugün çok çok dua edelim birbirimizeAynen 5 ci gün
Bende novaartCanım ben novaartta yaptırıyorum hatice hocadan çok çok memnunum
Kan vericm pazartesi yükselis varmi diyeKızların sonucum pozitif ama deger 17 cokmu düşük böyle olup yükselen oldumu pazartesi bakicaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?