Yaa biraz abartı değil mi bu şekilde dePozitifi gören arkadaşlarım cilt bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya da güneş kremi vs az önce hemşireye sordum güneş kremi bile kullanma dedi ama leke vs oluşmaz mı çalıştığım için tüm gün dışardayım neredeyse
Aynı gun test gunumuz kasıklarında ağrl varmı ?@Sarem2023 benimde pazartesi kan günüm bugün verme niyetindeydim ama korktum
10.30 a kadar sağlık ocağı kan alıyor
Verimmi kan belli olmuşumdur yaa
Bana da öyle geldi açıkçası ama internetten araştırdığımda da içime sinen bir marka bulamadım belki burada tecrübeli arkadaşlar öneride bulunabilirYaa biraz abartı değil mi bu şekilde dedoğal içerikli bir sürü ürün var şuan tam bilmesem de araştırmak gerek
Gebe değilim ama açıkçası olursa da kullanırım yani güneş ışığı daha zararlı özellikle de yaz aylarında. Beeo güneş kremi kullanıyorum ben, içeriği temiz diye biliyorum.Bana da öyle geldi açıkçası ama internetten araştırdığımda da içime sinen bir marka bulamadım belki burada tecrübeli arkadaşlar öneride bulunabilir
Ay aynı şeyi düşünüyorum karnıma bakıyorum sürükliPozitifi gören arkadaşlar şişkinliğiniz devam ediyor mu ? Benim dünden beri şişkinliğim yok çok korkuyorum
Güneş kreminde kimyasal filtre olmaması lazım. Fiziksel(mineral) filtreli güneş kremi kullanın. Retinol,aha, bha asitlerini kullanmayın. Nemlendirici krem güvenlidir. Asitlerden de azeleik asit güvenli. Niacinamide, hyaluronic asid kullanılabilir.Pozitifi gören arkadaşlarım cilt bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya da güneş kremi vs az önce hemşireye sordum güneş kremi bile kullanma dedi ama leke vs oluşmaz mı çalıştığım için tüm gün dışardayım neredeyse
Ben transferden sonra yüzümü sabunlarlar felan yikayip krem kullandim cnm dışarı ciktm makyajda yptm ne alaka ki pozitifsenz de ne sorun olucakPozitifi gören arkadaşlarım cilt bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya da güneş kremi vs az önce hemşireye sordum güneş kremi bile kullanma dedi ama leke vs oluşmaz mı çalıştığım için tüm gün dışardayım neredeyse
Kimyasal ürün kullanmamaya dikkat etmek gerek sonuçta cilt onu emiyor ama doğal olmasa bile doğala en yakın ürünler kullanılır bence.Ben transferden sonra yüzümü sabunlarlar felan yikayip krem kullandim cnm dışarı ciktm makyajda yptm ne alaka ki pozitifsenz de ne sorun olucak
Ben de öyle düşünüyordum dün de eczaneye gidip bepantol alacaktım güvenilir bi marka diye eczacı da ilk 3 ay gebelere hiç bi şekilde ürün tavsiye etmiyoruz diyip satmadı bugün de hemşire öyle deyince korktum açıkçasıBen transferden sonra yüzümü sabunlarlar felan yikayip krem kullandim cnm dışarı ciktm makyajda yptm ne alaka ki pozitifsenz de ne sorun olucak
yok yok onu kaybettıler... gıttım hala yok. dr kendı ekranlarından baktı.Yaa şaka gibi gerçekten senin durumun
Bende geldim sağlık ocağına Arkadaş ilaç yazdıracakmış beraber gidelim dedi kısmet işte
4. gun gormustum ama ıkızdı o gebelıgım.kızlar ben burada yorum araştırırken 3. gün bile silik çizgi goren varmış bunu kafamdan atamıyorum cesaret veriyor
Hocam sizin şişkinliğiniz devam ediyor mu?Cevaplarınız için teşekkürler kızlar
kacınncı gunun canımCanim bende bu sabah test yaptim benimde tek çizgi
Evdeyken devamlı vardı ağrım hatta ishal oldum heralde diyordum öyle bi sancı ama dün işe başladım ağrı hissetmedim ya hareketlilikten ya da kendimi dinlemediğimdenAynı gun test gunumuz kasıklarında ağrl varmı ?
testler yokKızlar merhaba üstte olan yani normal olan test 8.gün sabah ilk idrarla yapmıştım 1/2 saat içinde bu çizgiyi gördüm
Erken gebelik testini bugün sabah yaptım ama ilk idrarla değil ve bu testte yarım saat içinde hayalet çizgi sizce bişey var mı yoksa kuruma çizgisi falan mı
Ve ben ilk defa testimde byle bişey gördüm hiç kuruma çizgisine denk gelmedim günlerce de kalsa tek çizgiydi yorum yapar mısınız çatlicam meraktan
Kızlar merhaba üstte olan yani normal olan test 8.gün sabah ilk idrarla yapmıştım 1/2 saat içinde bu çizgiyi gördüm
Erken gebelik testini bugün sabah yaptım ama ilk idrarla değil ve bu testte yarım saat içinde hayalet çizgi sizce bişey var mı yoksa kuruma çizgisi falan mı
Ve ben ilk defa testimde byle bişey gördüm hiç kuruma çizgisine denk gelmedim günlerce de kalsa tek çizgiydi yorum yapar mısınız çatlicam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?