İnşAllah tutunmuştur tazemi dondurulmuş transfermi olduBenim silik çıktı 6. Gün ama hala korkudan kan testi veremedim. Aslında en güzeli gününü beklemek galiba
Pek yoktu canım belirtim ilk 5 gün falan belirtim olmadıBirde belirtileriniz vaemıydı ben hastalanacam
insan sabırsızlanıyo ya sizin belirtilerınız varmıydı canım
İnşallah. DondurulmuşİnşAllah tutunmuştur tazemi dondurulmuş transfermi oldu
Benımde dünden başladı ağrılarımPek yoktu canım belirtim ilk 5 gün falan belirtim olmadı
Benımde dondurulmuş tüm süre heyacanlıda bu 12 gun ayrı bı heyacan gun geçmıyoİnşallah. Dondurulmuş
sabah ilk idrarla yap canım. yapmasan da streslisn çünkü erken ama bilemedimOkumadığım üye kalmadı doktoru aradım bi telaş oda tutunmada ola bilir dedi bilmiyom ya kafam karışıyo
Bende korkuyrm tutmadi gibime geliyor kabızlık çok kötü ediyor beni birde ama ben adet oldugm günde agri başlar öncesinde ağrı yaşamazdmAynen karnım belım hep bakıyorum acaba adetmı oldum dıye bence yapma benım gıbı üzülürsün ben bu gun yaptım erken gebelik testi kocaman tek çizgi
6. günden sonra test yaptın mıİnşallah. Dondurulmuş
Tek cizgi görüncede insanın canı sıkılıyosabah ilk idrarla yap canım. yapmasan da streslisn çünkü erken ama bilemedim
Doktor ilac yazdı progestan yapıyo şurup gıbı içiyosun çok rahat ıhtıyacını goruyosunBende korkuyrm tutmadi gibime geliyor kabızlık çok kötü ediyor beni birde ama ben adet oldugm günde agri başlar öncesinde ağrı yaşamazdm
7. Gün de yaptım idrar tam çift çizgi çıktı6. günden sonra test yaptın mı
İyi haberlerini bekliyorum.selam benimde test günüm yarın
Ama ben bugün bilahare yaptım bu sefer biraz daha belirgindi
Yarın önce devlet hastanesine gideceğim bi kere vermiştimorda sıkıntı olursa özele artık ..
Doktor bana nohut fasulye mercimek portakal tüketme dediAynen canım et yiceksen de çok fazla pişmiş olsun . Yumurta da öyle. Özellikle nohut kuru tüket.
Yavaş yavaş düşer sisteme illaki odaGunaydin. 3 tup kan almislardi. Bayaa bir sonuclar cikmis hcg yokisyerindeyim 12 ye kadar cikmaz ise. aricam uygun bir an bulup
Bunlar gece yuklenmis herhalde uyumadan baktim yoktu. 20.02 yaziyor.Yavaş yavaş düşer sisteme illaki oda
günaydın. digerleri gec cıkan testler olabilir ama beta en fazla 2 saat sonra cıkan bir sonuc. digerleri cıkmışsa onun haylı haylı cıkmış olması lazımdı. sabrınızdan dolayı da tebriklerGunaydin. 3 tup kan almislardi. Bayaa bir sonuclar cikmis hcg yokisyerindeyim 12 ye kadar cikmaz ise. aricam uygun bir an bulup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?