Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah embriyolardan ikisi de tutmuş mu acaba bişey dedi mi doktorunuz
İlk girişte ödeme yaptık daha öncesinde embriyo dondurma 3.500 demişlerdi 3.500 ödeme aldılar ama tek dondurmada ve çift dondurmada ücret aynı mı sorup öğrenmek istemedim o an çok stres yaptım ama şuan akışa yoğunlaştım umarım sizin kalbiniz gibi güzeldir onların kalbideÖdediğiniz ücretten ayrı ayrı mı birlikte mi dondurduklarını anlarsınız etik davranmayacaklarını sanmıyorum bunun için gerçekten çok kötü olmaları gerekir. Siz strese sokmayın kendinizi bu tutunmada çok etkili prolaktininiz yükselmesin transferinize ve güzel embriyolarınıza odaklanın tutunurlar da inşallah geridekilere gerek kalmaz
Bana da iki gün demişlerdi ama dünkü kan değerim bu sabah çıktı bir gün sonra yaniBenim sonucum hala cikmamis2 gun demislerdi zatende .. inanasim gelmemisti
Bunla alakalı tecrübem yok ama burda arkadaşlarım yazdıklarına göre görünmesi lazım zaten artık daha da hızlı artış olduğu için yarın 10bin cıvarı olacak hgc ama kesede hafta önemli diyorlar 5haftada görünüyormuşMerhaba kızlar dün sağlık ocağında test vermiştim bu sabah beta 4237 çıktı ilki de 1571 di.artık kese gözükür mü yarın kese için gitmeyi düşünüyorum.yani esasen dünkü kan değerim 4 bin civari bugün ve yarın daha da artmıştır gözükür diye düşünüyorum
MerhabaMeraba kızlar bende 2020 senesi tüp bebek annesiyim 4 yaşında kızım var :) 2 dondurulmuş embriyom daha vardı 16 Şubat'ta onları da transfer yaptık bende süreci bekliyorum 5.gunum. Transferinin evde test yapsam mı diye düşünmedim değil ama kararsız kaldım :)
yani en azından tek mi çift mi kese belli olur diye düşündümBunla alakalı tecrübem yok ama burda arkadaşlarım yazdıklarına göre görünmesi lazım zaten artık daha da hızlı artış olduğu için yarın 10bin cıvarı olacak hgc ama kesede hafta önemli diyorlar 5haftada görünüyormuş
Yok canım sadece arada ağrı oluyo bide sürekli biseyler yemek istiyorum oda muhtemelen sigara içmemek icin onun dışında transfer olduğumu unutuyorum yükseğe falan uzanıyorumben de bugun oldum bir şey hissediyor musun kasıgımda hafif agrı gibi bir şey hissediyorum transferden beri
Bana transfer öncesi hicbisey yapılmadı ne kan testi ne iğne yani aynı gün bisey yapilmadi direk transfer icin odaya alındımproluton transfer oncesi yapıldı bana ve hiç acımadı hissetmedim bile (en korktugum şeydi). belirti için cok erken pozitif olup hiçbir şey hissetmeyen cok şuan tek sorun zaman gecirmek
Canım 2000 den sonra kese görünüyor diye biliyorum ben.yani en azından tek mi çift mi kese belli olur diye düşündüm
Bende transfer gününden bugüne kadar olan süreye 2 hafta eklenecek diye biliyorumKızlar tüp bebekte gebelik haftası hesaplama nasıl oluyor. İnternette transfer tarihinden bugüne kaç gün geçtiyse 19 gün ekleyin diyor. Ben 5 şubatta 5. Gün transferi oldum. Bu hesapla 34 gün oluyor. Yani 4 hafta 6 günlük. Şimdi ben bunu mu baz alacağım?
Ben 2 şubatta transfer oldum internette 34 günlük beni gösteriyor canım. Tüp bebek hesaplama siteleri var.Kızlar tüp bebekte gebelik haftası hesaplama nasıl oluyor. İnternette transfer tarihinden bugüne kaç gün geçtiyse 19 gün ekleyin diyor. Ben 5 şubatta 5. Gün transferi oldum. Bu hesapla 34 gün oluyor. Yani 4 hafta 6 günlük. Şimdi ben bunu mu baz alacağım?
ya ben de oylr hiç hareketlerime dikkat edemiyorum elim durmuyor. bende kasık agırsı vardı dünden beri ama şuan hafifledi yok denecek gibi. zaten pozitif olsa da hemen beliryi olmaz bence daha cok erkenYok canım sadece arada ağrı oluyo bide sürekli biseyler yemek istiyorum oda muhtemelen sigara içmemek icin onun dışında transfer olduğumu unutuyorum yükseğe falan uzanıyorumsende var mı belirti
Görünür canım beta 1000-3000 arasındayken kese görünüyor.Merhaba kızlar dün sağlık ocağında test vermiştim bu sabah beta 4237 çıktı ilki de 1571 di.artık kese gözükür mü yarın kese için gitmeyi düşünüyorum.yani esasen dünkü kan değerim 4 bin civari bugün ve yarın daha da artmıştır gözükür diye düşünüyorum
Ben arayıp sorup öğreniyorum yoksa sisteme kolay yansımıyor hemşireler söylüyor
Sizin sağlık ocağın da farklı mıdır bilmiyorum ama benim yaşadığım şehir de sağlık ocağı sonuçları enabizda çıkmıyor halk sağlığının internet sitesinde bi bölüm var ordan bakıyorum sonuçlarıma
Yarin arayacagim artik..saglik ocagi tecrubem.yok yaa bilmiyorum.Arasaydın canım keşke, bende aile hekiminin yanındaki hemşirenin numarası var acil bişey olduğunda ona yazıyorum. Sağolsun hep döner.
Benim hala yok. Saat basi bakiyorumBana da iki gün demişlerdi ama dünkü kan değerim bu sabah çıktı bir gün sonra yani
Evet canım bunlar ilaçların yan etkileri.ya ben de oylr hiç hareketlerime dikkat edemiyorum elim durmuyor. bende kasık agırsı vardı dünden beri ama şuan hafifledi yok denecek gibi. zaten pozitif olsa da hemen beliryi olmaz bence daha cok erken
Görünür ben 2500 de gördümMerhaba kızlar dün sağlık ocağında test vermiştim bu sabah beta 4237 çıktı ilki de 1571 di.artık kese gözükür mü yarın kese için gitmeyi düşünüyorum.yani esasen dünkü kan değerim 4 bin civari bugün ve yarın daha da artmıştır gözükür diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?