Evet zaman geçirmek en zoru ama çok şükür transfer aşamasına gelebilmek bile çok önemliproluton transfer oncesi yapıldı bana ve hiç acımadı hissetmedim bile (en korktugum şeydi). belirti için cok erken pozitif olup hiçbir şey hissetmeyen cok şuan tek sorun zaman gecirmek
Vallahi yaa. Bide bunun watsapi var.bilen soruyor..cikmadi mi cikmadi miMemleket meselesi haline geldi senin sonucun
Bana da eli çok hafif hemsire denk gelmişti geçen hafta. Ama pazar ve pazartesi gerçekten eli cok ağır hemşireler denk geldi. Elimle dokundugumda sertlikler oluşmuş resmen üstüne yatamadım.İlaç dağılıyor mu ben 3 iğne oldum sadece 1 tanesini doğru yapıldı hiç ağrı yapmadı diğer ikisinşn yapıldığı yer sert ilaç deri altında kalmış doktoruma yazdım yanlış uygulama yapmışlar iyi yapanı bul yoksa kan değerin iyi gelmezse transferin iptal olabilir dedi ya iyi yapan hemşire bulacaktım ya da o iğnenin göbekten yapılanı alacaktım hemşirelere iyi yap desem de çıkışıyorlardı bana doktora söyledim iğneyi değiştirdi günde iki kez sabah akşam vuruyorum dün başladım kalçadan yapılandan bin kat daha iyi ne ağrısı var ne acısı oksapar da kullanıyorum o sonradan yanma yapıyo o ama bunda öyle bişeu olmuyo tek sorunu yazdırılmıyo ilaç ücretli içinde 7 tane var bi kutunun bu da 2.5 gün gitmiş oluyor fiyatı da 860₺ idi eczacı arkadaşımızdı 800₺ den verdi eğer maddi olarak gücünüz yetiyorsa doktorunuza danışın değiştirin iğneyi ilaç zaten aynı ilaç kalçadan vurulan 50 mg göbekten yapılan bir tanesi 25 mg o yüzden sabah akşam vurunca da toplam yine 50 mg denk oluyor aynı oluyorum ben hala yanlış yapılan tarafa yatamıyorum otururken kalkarken yürürken her seferinde o işini doğru düzgün yapmayanlara söyleniyorum
İçin rahat ama pozitif olduğunu biliyosun en azından geç olsun güç olmasınVallahi yaa. Bide bunun watsapi var.bilen soruyor..cikmadi mi cikmadi mihayirlisi bee
hiç belirtin olmadı mı? bir de son adet tarihine göre mi hesaplanıyorTakvimler 4+4 gosteriyorama ben daha ne oldugunu bilmiyorum.
Hala da sifir belirti..ters giden bir seylerde olabilir..
Tabi her sonuca hazirlikliyim..hep hayirlisi diye dua ediyorum.. herkes gibi
İyi ki burası varDoktorum bana kanun gereği 35 yaş üstüne 2 adet transfer yapabiliyoruz demişti de o yüzden şaşırdım inşallah sımsıkı tutunurlar hayırlı haberlerini alırız
Çözülmesini dert etme bozulsa transfer etmezlerdi zaten önemli olan 2 Side transfer oldu mu olmadı mı boşver gerisini tutunsunlar da gerisi mühim değil
Anlatırsın artık seni zorla koydurdum içime sen benim zorumla oldun dersin bitanesine
Hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olsun
Onun rahatligi var ama.. tup bebekle hep hamile olup kaybettim ilk donemde..bi tuhaf beklemedeyim.İçin rahat ama pozitif olduğunu biliyosun en azından geç olsun güç olmasın
Olmadi ya..hiç belirtin olmadı mı? bir de son adet tarihine göre mi hesaplanıyor
Bu beklemeler illaki bitecek hakkımızda hayırlısı olsunOnun rahatligi var ama.. tup bebekle hep hamile olup kaybettim ilk donemde..bi tuhaf beklemedeyim.
İlk tüp bebek deneyimi 5 yıllık evliyim 2 embriyom olurstu dondurlmustu zaten 6 ci gün ikisininde olmasini istedim hep ikiz istiyrdm ben inşallah tutunmuşlardr 6 ci günümHayırlısı olsun insallah saglıkla tutunurlar
Daha onceki sürecin nasıldı, yas etkeni ve negatif sonuclardan sonra 2 embriyo transferi yapılabiliyor cunku merak ettim
Canım akıntın nasılTakvimler 4+4 gosteriyorama ben daha ne oldugunu bilmiyorum.
Hala da sifir belirti..ters giden bir seylerde olabilir..
Tabi her sonuca hazirlikliyim..hep hayirlisi diye dua ediyorum.. herkes gibi
İnşallah arkadaşımHayırlısı olsun, bundan sonrakinde tutacak inşallah
Akintim var gibi ama.. fitilden cokta ayirt edemiyorumCanım akıntın nasıl
Akintim var gibi ama.. fitilden cokta ayirt edemiyorum
Calismak iyi..ben de isyerinden bildiriyorumDördüncü günden bildiriyorum bende hala sıfır belirtibeklemek çok zorr. İşten izin almıştım perşembe günü işe dönüyorum bari orda kafam dağılır evde yat yat düşünüyor kuruyor insan
Benim de öyleydi canım sıfır belirtiDördüncü günden bildiriyorum bende hala sıfır belirtibeklemek çok zorr. İşten izin almıştım perşembe günü işe dönüyorum bari orda kafam dağılır evde yat yat düşünüyor kuruyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?