hiç gülecegim yoktıBen de 2 kat çıktım canım napalım uçamayacağımıza göre
Benim ilk denememdi aralıkta başladık transfer olmadı progesteronum yüksek çıktığı için bu ay oldum yani 39 bin verdim artı 6 bin dondurma ücreti sadeceyalnızca transfer ücreti ne kadar verdiniz
belki bölünüp tek yumurta ikizi olmuştur9.gün 227
11.gün 423
13.gün 1800
Kızlar bi dengesiz beta artışı var. İlk baş az artıp şimdi birden 4 kat artmış. Böyle bir duruma şahit olan oldu mu. (5.gün tek embriyo)
Benim bi önceki transferim başka bi yolla yapılmıştı tutmamıştı şimdi bu şekilde yapılınca tuttu diye düşünüyorum inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Transferden 1 hafta önce gittim son kontrolüme o zaman 8mm'di diye hatırlıyorum rahmin 3 çizgi şeklinde gözükmesi gerekiyomuş. Benim de her gittiğimde lh,e2 ve progestan bakıyorlardı.Merhaba benimde tıpatıp aynı tedavi yapılıyor şu an rahim kalınlığınız ne kadardı transfer de birde e2 değerime bakılıyor sürekli kanda çarşambada progestena bakılıp cumartesi transfer inşallah
14.Transferin kaçıncı günü maşallah
Bugün verdıysen 2 gün sınra kese gözükür cnm auyyy çok heyecanlı bnce kötü değilbelki bölünüp tek yumurta ikizi olmuştur
ama sordum ozellikle sema hemşireye üçünü beraber al dedi sorun olacak olsa oyle demezdi. hem ayrı alınsaydı saat belirtilirdi progesteron gibi diye düşünüyorum. kotu düşünme içini ferah tut bir zararı olmaz inşallahVallahi ben de anlamadım ya saat yazmamalarında varmış işte bişey. Ama ben şu an kendim için değil de bebek varsa ona zarar eder mi diye düşündüm
Benim ilk transferim de başka yolla yapılmıştı ikinci yine bu şekildeydi bu sefer de aynı olacak hayırlısı olsun bakalım dondurulmuş başka embriyolarımız var ama artık negatif olursa daha deneyecek cesaretim kalmadı.sizin değeriniz maşallah çok güzel gelmiş hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kavuşursunuz inşallahBenim bi önceki transferim başka bi yolla yapılmıştı tutmamıştı şimdi bu şekilde yapılınca tuttu diye düşünüyorum inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Transferden 1 hafta önce gittim son kontrolüme o zaman 8mm'di diye hatırlıyorum rahmin 3 çizgi şeklinde gözükmesi gerekiyomuş. Benim de her gittiğimde lh,e2 ve progestan bakıyorlardı.
Canım bugün mü verdın 2 gün sonra kese gözükür yüksek ıhtml9.gün 227
11.gün 423
13.gün 1800
Kızlar bi dengesiz beta artışı var. İlk baş az artıp şimdi birden 4 kat artmış. Böyle bir duruma şahit olan oldu mu. (5.gün tek embriyo)
Tamamdır teşekkür ediyorum özellikle sorduysanız bir sorun yok demektirama sordum ozellikle sema hemşireye üçünü beraber al dedi sorun olacak olsa oyle demezdi. hem ayrı alınsaydı saat belirtilirdi progesteron gibi diye düşünüyorum. kotu düşünme içini ferah tut bir zararı olmaz inşallah
10 içiyorum 4 gün sabah akşam içtim sonra sabah ögle akşam 1 tane sonra sabah 2 akşam 2 bugün itibariylede sabah 2 öglen 1 akşam 2 perşembeye kadar böyle..Ben 3ünü beraber içiyorum yanlış mı yapıyorum
Tşk ederim cnmMaşallah canım hayırlı olsun
Evet cnm devlet yapmıyor bthcgKızlar kanlarınızı özel de mi veriyorsunuz?
Evet bugünkü sonucum bu. Devlet doktoru perşembe gel dedi. Ama kendi doktorum haftaya çarşambaya randevu verdi. Kendi doktorum niye bu kadar geç verdi kiCanım bugün mü verdın 2 gün sonra kese gözükür yüksek ıhtml
Allah büyük. Bi terslik olmasın da inşallah.belki bölünüp tek yumurta ikizi olmuştur
Benimde senle aynı bana da 28 şubata randevu verdi kendi doktorum benim sonucum 700 dü bugün ama garanti olsun diye hesaplıyorlar hatta çarşamba kalp atışı bile duyulabilir dediEvet bugünkü sonucum bu. Devlet doktoru perşembe gel dedi. Ama kendi doktorum haftaya çarşambaya randevu verdi. Kendi doktorum niye bu kadar geç verdi ki
canım fazla yükselmesi sorun degil. düşmesinde fazlasıyla yükselsin.bundan once neden tam 2 kat olmamış diyordun onu sıkıntı ettin kendiniAllah büyük. Bi terslik olmasın da inşallah.çok zor işler kızlar ya. Çok kaygılı birine dönüştüm. Az çıksa bi dert çok çıksa bi dert.
Teşekkür ederim sağolunBenim ilk transferim de başka yolla yapılmıştı ikinci yine bu şekildeydi bu sefer de aynı olacak hayırlısı olsun bakalım dondurulmuş başka embriyolarımız var ama artık negatif olursa daha deneyecek cesaretim kalmadı.sizin değeriniz maşallah çok güzel gelmiş hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Öncelikle umarım pozitif görürsün canım.. Ben paketli gıdalar, kahve, çikolata, et ürünleri uzak durdum. Her gün avokado ve kabak çekirdeği tükettim. Sebze yedim. Meyve yedim. Baklagillerden yedim. Bol bol su içtim. Her gün Kuran okudum. Meryem Suresi okudum. Hep yatmadım. Günlük küçük işlerimi kendim yaptım hep. Ama yemek yapmadım. Uzanmadım bir yere. Yormadım kendimi. Sonuç pozitifmerhaba arkadaşlaryarın transferim var, çok heyecanlıyım pozitif gören arkadaşlardan yeme içme konusunda veya başka bi tavsiyeleri varsa ve paylaşırlarsa çok mutlu olurumm
Ay inşallah canım öyle olur sağlıklaBenimde senle aynı bana da 28 şubata randevu verdi kendi doktorum benim sonucum 700 dü bugün ama garanti olsun diye hesaplıyorlar hatta çarşamba kalp atışı bile duyulabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?