- 10 Mayıs 2020
- 64
- 79
- 38
10.gündeyim iki tane transfer edilmişti doktor ikiside tutmuş olabilir dedi ama kesin değil tabimasallah canım.. kacıncı gun ay ıkı mı tuttu acaba. tabı tek mı ıkımı bılmıyorum
Benim 10. Günüm kan testim negatif çıktı. İki embriyomda tutunamamış…
ilk gebelıgın mı.10.gündeyim iki tane transfer edilmişti doktor ikiside tutmuş olabilir dedi ama kesin değil tabi
Bende bu sabah verdim bana da öyle dediler artısı görmek için gittim bugün beklicez artıkkızlar sağlık ocağına kan verdim 2 güne mı cıkıyor gercekten.. masallah :))
önce cıkma ıhtımalı var mı arada bakarım gercı de.
Evet ilk gebeliğim bende korkuyorum ama Allah yardımcısı olsun hepimizinilk gebelıgın mı.
Allah gonlune göre versın canım.
valla benım 1 cocugum var. gonlum tekten yana. daha hıc kanda gormedımde :) bılmıyorum azbısey korkuyorum yanı.
hayırlı olsun canım maşallahBugün tahlil günümdü sonucum pozitif beta hcg 1000 gelmiş benide ekleyebilirsiniz tabloya
hayırlısı olsun beklerız.Bende bu sabah verdim bana da öyle dediler artısı görmek için gittim bugün beklicez artık
Hayırlı olsun saglıkla gelsınBugün tahlil günümdü sonucum pozitif beta hcg 1000 gelmiş benide ekleyebilirsiniz tabloya
Canım pozitif sonuckanir inşallah.kızlar ben transfer oldum eve geldim. bu zamana kadar ilk kez bugun asansor bozulmuştu şaka gibi ya 3 kat cıktım mecbur
Bugün tahlil günümdü sonucum pozitif beta hcg 1000 gelmiş benide ekleyebilirsiniz tabloya hayırlı olsun hocam ilk zamanlar beta hcg yapmışmıydınız? Ya da test ? Kaç çıkmıştı ?
inşallah canım ister istemez merdiven cıkarken karın kasılıyor. ne kadar yatırdılar transferden sonra hemen ayaklandınız mıCanım pozitif sonuckanir inşallah.
Yavaş cikmissindir. Birşey olmaz inşallah.
Benim gittiğim tüp merkez 1. Katta ve asansör yok o bölümde. Yani transfer olup yarım saat sonra merdiven iniyorsun. Bu çok önemli değil herhalde
Teşekkür ederim Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallahHayırlı olsun saglıkla gelsın
Belirti hissetdinizmi ikiz de olabılır degerınız nazar değmesin çok ıyı
Teşekkür ederimtekrardan hayırlı olsun
Umarım pozitif sonuçlar alırız kan testinde eger olumsuz olursa esimle kendime vitamin alıp doğal akışına bırakıcam tekrar deneme imkanım olsaydı denerdim ama malesefhayır 5gün. bende fazla görüyorum ilaçları ama doktor kullanmamı istediği için son güne kadar kullanacağım
senin embriyo kaçıncı gün?Umarım pozitif sonuçlar alırız kan testinde eger olumsuz olursa esimle kendime vitamin alıp doğal akışına bırakıcam tekrar deneme imkanım olsaydı denerdim ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?