Trombofili paneli yaptırdınız mı genetik bölümünden pıhtılaşma varsa ona göre dozu vs ayarlanıyorBunu coook merak ediyorum ben de
Hayır yaptırmadım dediğiniz tahlil tekrarlayan düşüklerde yapılmıyor mu? Ben daha transfer olmadimTrombofili paneli yaptırdınız mı genetik bölümünden pıhtılaşma varsa ona göre dozu vs ayarlanıyor
Yok sadece düşüklerde yapılmıyor başarısız bir transfer sonrası veya bazı doktorlar ilk deneme öncesi bile isteyebiliyorHayır yaptırmadım dediğiniz tahlil tekrarlayan düşüklerde yapılmıyor mu? Ben daha transfer olmadim
Yok istemedi. İsteyeceğini de sanmıyorum öncesinde kullandiracagi ilaçları kağıtta yazili olarak vermişti. Benim merak ettiğim oksapar, progestan ignesine başlayanlar illa 12.haftada mi bırakıyor Kimde okuduysam devam etmiş hepYok sadece düşüklerde yapılmıyor başarısız bir transfer sonrası veya bazı doktorlar ilk deneme öncesi bile isteyebiliyor
Yok canım benim burda okuduklarım tüm hamileliği boyunca kullananlar var oksaparı sadece doğum yaklaşınca bırakıyorlar. Yani onu en iyi doktor ayarlar tabiYok istemedi. İsteyeceğini de sanmıyorum öncesinde kullandiracagi ilaçları kağıtta yazili olarak vermişti. Benim merak ettiğim oksapar, progestan ignesine başlayanlar illa 12.haftada mi bırakıyor Kimde okuduysam devam etmiş hep
Şu igneler yüzünden transfer heyecanı yaşayamiyorum resmenYok canım benim burda okuduklarım tüm hamileliği boyunca kullananlar var oksaparı sadece doğum yaklaşınca bırakıyorlar. Yani onu en iyi doktor ayarlar tabi
Öyle düşünme inan alışıyor insan her şeye hem belki iğne kullanmak zorunda kalmayacaksın sürekli. Şimdi bunları düşünme hiç. Bebeğinle kavuşacağın ana odaklanŞu igneler yüzünden transfer heyecanı yaşayamiyorum resmenyazılanlara gore kabus gibiler
İnşallah canim inşallahÖyle düşünme inan alışıyor insan her şeye hem belki iğne kullanmak zorunda kalmayacaksın sürekli. Şimdi bunları düşünme hiç. Bebeğinle kavuşacağın ana odaklan
Evet oldu hemde felaketBenim 5. Gün embriyo 7. Günde israrda çıktı
İlk yedi gün güğüs eklem ağrıları oldu
Son günler yaklaştıkca çok geriliyorum bazen olımlu bazen olumsuz düşüncelere kapılıyorum ilk zamanlar daha ıyıydi..bu swkılde degıldım ilk zamanlar kasık bel agrılarım vardı gün gectıkce azaldı baska bır belirti ler aranmaya koydum sankı bır yerım ağrımazsa olmazmıs gıbı kendıme çok Kızdım şuanDuru merhaba aynı gün transfer olmuştuk nasılsın? Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi içimde alev topu var gibi
Evet pozitif
yaaaa gercekten mitomrisn ben de nova fertil Ruşen hocada tedavi görüyorum
Aslında çok strese teslim olmamak lazım, bol bol inşirah oku dinle. Stres vücuda kortizol salgilatir. Bizim için kortizol vücudu savunma durumuna sokar ödeme ve kilo veriminin durmasina sebep olabilir her yedigimiz kilo yapabilir. Koskoca insanlarda bunlara sebep olan hormon vücutlarımızı bu kadar sarsarken minik yavrularımız nasıl etkilenir. Strese girecegimi hissedince (anksiyete bozukluğum var) Meryem Suresi ve İnşirah Suresi dinleyip heyecanımı diri tutarak tevekkül ediyorum ben.Kızlar bu stresin, heyecanın sonu yok mu? Pozitifi gördük, betanın 2'ye katlandığını gördük. Şimdi keseyi görecek miyiz? Kalp atışı duyacak mıyız? Öleceğim stresten artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?