Canim dun aksamdan bu yana artmis olabilir . Lab..fark eder birazdaBilen arkadaşlara bişi sormak ıstıyorm şimdi benim bugün test günüm ya kendi hastanemde kan verdim sonucum 330 çıktı dün gece tıp merkezinde verdgım sonuç 217 di farklı lab bu kadr fark eder mı sizce
Bende öyleyim canım. Belirtim yok senin transfer sonrası kaçıncı günün?Bu surecı atlatmak beklemek ne kadar zor evde test yapmaya hic cesaretim yok.. Sanki belirti olmazsa olumlu olmuyacakmıs gibi hissediyorum ..belırtı hısseden varmı arkadaşlar
bazen çok güzel olumlu düşüyor um ama sonrası bıraz modum düşüyor..
hayırlı olsun net olarak belliBugün test yaptım böyle çıktı silik bi şekilde transferimin 8.günü inşallah test yanlış değildir
Eki Görüntüle 3388346
10 subattı transferım öğünü saymazsak 7 günüm 20 şubat test gunumBende öyleyim canım. Belirtim yok senin transfer sonrası kaçıncı günün?
Baştan beri yok demi belirtin bende 13 şubatta transfer oldum sonradan mı olur diye düşünüyordum belirtiler10 subattı transferım öğünü saymazsak 7 günüm 20 şubat test gunum
Amin canım benimV vildone @rosee67mucizem oldun edosko Hepinize teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucağı boş kalmasın
Ayyyyyyyy aşırı sevındımmmKızlar kan testi sonucum çıktı 1571 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı beni de tabloya ekleyebilirsiniz artık
İlk üç gün kasık bel agrılarım oldu sonraları ayakta çok durursam oluyordu ama sona doğru bısey hıssetmedım .. Aslında herkesın farklıdır belkıde öğrendikten sonra belırtıler çıkacakdır.. Sağlıkla ogrenelım bızımle olsunlar inşBaştan beri yok demi belirtin bende 13 şubatta transfer oldum sonradan mı olur diye düşünüyordum belirtiler
Hayırlı olsun ikizlerin saglıkka gelsınler... Kavın gün embriyo ndu... Belırtı hıssetmısdınmıKızlar kan testi sonucum çıktı 1571 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı beni de tabloya ekleyebilirsiniz artık
Prodoctor var diye yapasım gelmediGUnaydin...naptin.merak ettim seni
İnşallah canımİlk üç gün kasık bel agrılarım oldu sonraları ayakta çok durursam oluyordu ama sona doğru bısey hıssetmedım .. Aslında herkesın farklıdır belkıde öğrendikten sonra belırtıler çıkacakdır.. Sağlıkla ogrenelım bızımle olsunlar inş
Kacinci gunun..hakkinda hayirlisi olsun canim.gonlundeki gercek olsun insallahKızlar kan testi sonucum çıktı 1571 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı beni de tabloya ekleyebilirsiniz artık
MasallahKızlar kan testi sonucum çıktı 1571 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı beni de tabloya ekleyebilirsiniz artık
Akşam yapacaksan da idrarını birkaç saat bekle tuvalete gitme iyice biriksin ve mesanede beklesin biraz. Öyle yap canımKızlar benim 10. Günüm. Kader test yapsam mı kendimi tutuyorum. Eşim iki gün daha bekleyelim diyor gününü. Napayım ya. Akşam yapsam kaset testi sabah ya sa akşm olması bir şer değiştirir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?