- 15 Aralık 2021
- 263
- 162
- 53
Ben alıyorum canımKızlar size sorucam sorucam unutuyorum sizde lipit serum alıyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alıyorum canımKızlar size sorucam sorucam unutuyorum sizde lipit serum alıyormusunuz
Gayet guzel artmıs masallah saglıkla artsınKızlar 2 gün önce kan vermıstım ya 107 çıkmıştı şimdi yine aynı yerde aynı saatte verdim 217 çıktı
Faydasını hıssedıyormusn canımBen alıyorum canım
doktor testim war yarın dedi ki testın pozıtıf çıkarsa bi tane daha alıcaksn 3 tane aldım bu zamana kdrBen alıyorum canım
Bende 3 kere aldım omega ve balık yagı oldugu icin bence illaki faydası vardırFaydasını hıssedıyormusn canım
doktor testim war yarın dedi ki testın pozıtıf çıkarsa bi tane daha alıcaksn 3 tane aldım bu zamana kdr
Estrofem yada progestan dex bende de ilk kullandıgım zaman cok siskinlik yapmıstı, ama sonrasında duzeldiKızlar destek pleaseee
Estrofem şişkinlik mide ağrısı hazımsızlık yaptı mı ??? Hamile gibi karnım felaketimm
Bugün test yaptım böyle çıktı silik bi şekilde transferimin 8.günü inşallah test yanlış değildir
Eki Görüntüle 3388346
Hayırlı olsun burdayım diye göz kırpıyorBugün test yaptım böyle çıktı silik bi şekilde transferimin 8.günü inşallah test yanlış değildir
Eki Görüntüle 3388346
TEbrikler net gorunuyor prodoctor mu bu...normalde gec belirginlesiyor..bu ilk 10 dk icindeki hali miBugün test yaptım böyle çıktı silik bi şekilde transferimin 8.günü inşallah test yanlış değildir
Eki Görüntüle 3388346
Teşekkür ederim Yok prodoctor değil comfort. İlk 2-3 dakika içindeki haliTEbrikler net gorunuyor prodoctor mu bu...normalde gec belirginlesiyor..bu ilk 10 dk icindeki hali mi
GUnaydin...naptin.merak ettim seniBakalım inşallah yaa
He ben de sasirdim. Ben diger testlerle birlikte yapmistim.bu hali almasi 10. Gunu buldu..bi de erken gebelik guyaaTeşekkür ederim Yok prodoctor değil comfort. İlk 2-3 dakika içindeki hali
Yarın bidaha yapcam bakalım comfort hakkında kötü yorumlarda görmüştüm de inşallah yanlış değildirHe ben de sasirdim. Ben diger testlerle birlikte yapmistim.bu hali almasi 10. Gunu buldu..bi de erken gebelik guyaa
Dün test verdim çok şükür pozitif çıktı. Göğüs hassasiyeti bende çok az varPozitif çıkan arkadaşlardan göğüs hassasiyeti yaşayan var mi ?
Ayyy MaşaAllah aynı bende bu testten yaptım 7. Gün biraz belırgın çıkmıştı maşaAllahhh kuzumBugün test yaptım böyle çıktı silik bi şekilde transferimin 8.günü inşallah test yanlış değildir
Eki Görüntüle 3388346