- 2 Ekim 2022
- 126
- 140
- 33
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallahiki ay bekleme süreci doktorun mu önerisi
Teşekkür ederim umarım sizin en güzel şekilde sonuçlanır pozitifleri görürsünüzevetgecmiş olsun oncelikle negatif için. başka embriyonuz kaldı mı ?
Çarşamba transferim varSonuç ne peki
Amin inş canım rabbimin izni ile
Haklısın canım iyi düşünmüşsünİnşallah canım teşekkür ederimevet doktorun önerisi zaten ben de hemen başlamak istemem benim başta naturel siklus olacaktı yumurtam büyümedi ilaçlıya geçtik sürecim uzadı bayağı. Olmasaydı bile ben dinlenmek isterdim daha da iyi olmak için
İnşallah hayırlısıyla kucağımıza da alalımtüp bebegin de doğalıayy ben de cok heyecanlıyım bebişimizle kavusucaz dakikalar saat saatler gün oldu resmen zaman gecmiyor
Uğur hoca işinin ehlidir gebelik oranı çok yükseldi %80 tedavi gören hastalarında gebelik elde etti. Bende biraz istisnai durum oldu ama olsun ben de o %80lik dilime girecem elbetHaklısın canım iyi düşünmüşsünaynı şehirde olunca tedavi takibi kolay oluyor. Bizimki uzaktan ilişki gibi biraz burdaki doktor biraz uğur hoca ilerliyoruz bakalım
İnşallah canimUğur hoca işinin ehlidir gebelik oranı çok yükseldi %80 tedavi gören hastalarında gebelik elde etti. Bende biraz istisnai durum oldu ama olsun ben de o %80lik dilime girecem elbet
teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederim umarım sizin en güzel şekilde sonuçlanır pozitifleri görürsünüzkaldı onlarla 2 tedaviye devam edecez
Çok teşekkür ederim canımteşekkür ederim inşallahyorumlarını okudum gercekten cok güçlüsün… bir gün anne olacagına ben de o kadar inandım ki hep böyle kal, asla vazgecme hiç bu transferi olmamışsın gibi düşün embriyon varmış cok şükür ki onlara kavusacaksın inşallah
İnş olucak dualarım sizinleÇarşamba transferim var
Benim orta kalite hücresini bilmiyorum pazartesi transfer oldum haftaya cumartesi ögrenicem orta kalite olup tutanlar varmış insallah pozitif olurKızlar aranızda orta kalite, 6 ve 4 hücreli embriyo transferi olanınız var mı? Tutunma şansı nedir?
İnşallah çok teşekkürlerİnşallah güzel sonuçlar alırsınız sağlıkla evladınızı kucağınızaalın inşallah, genetik tanılı tüp bebeği nerede yaptırdınız acaba biz de eşimle taşıyıcıyız ve kararsızız bilgi verebilir misiniz rica etsem
cok iyi artmış degerKızlar 2 gün önce kan vermıstım ya 107 çıkmıştı şimdi yine aynı yerde aynı saatte verdim 217 çıktı
Düşük ilerliyo değer ama artış oranı güzel dimicok iyi artmış deger
evet iki katı olmuş canım 2 gün sonra da ver. onemli olan artısın saglıklı olmasıDüşük ilerliyo değer ama artış oranı güzel dimi
Bu üçüncü verişim hep iki katı gıdıyoevet iki katı olmuş canım 2 gün sonra da ver. onemli olan artısın saglıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?