- 3 Eylül 2022
- 2.755
- 2.607
- 63
- 32
Herkescikler de böyle mi yaNormal normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkescikler de böyle mi yaNormal normal
Kırmızı çok az kan geldi çok korkuyorumKahverengi leke
Doktoruna ulaşma şansın varsa sor canımKırmızı çok az kan geldi çok korkuyorum
Ben de fotoda goremedim .
10. Gunum benim hala yok ️Pozitifi gören arkadaşlarım tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim transfer sonrası 3.günümdü hiç bir belirtim yok sadece progesteron iğne sonrası şeyleri yaşıyorum. Normal mi ? Daha erken mi belirti için yardım edin helppppp
Rahatladım biraz10. Gunum benim hala yok ️
Kirmizi ise doktoruna hemen soyle canim belki farkli bir ilac verir.kacinci gundesin...Kırmızı çok az kan geldi çok korkuyorum
Teşekkür ederimBen de fotoda goremedim .
Bende de aynı durum var ilkinde düşük oldu kese gelişmediğinden beta bir süre sonra yavaş artış göstermişti, ne zamana çağırdı ultrason için seni?Aynen bende sadece kanda pozitif gördüm, daha önce de kan değerim çok iyi ilerlemişti ama dış gebelikti, o yüzden eşimde bende henüz sevinemedik, şu keseyi görelim diye, hatta kimseye söylemedik, ikinci tüp bebek denemem ilkinin iyi kalite embriyo olmasına rağmen olmayışından bu sefer fazla dikkat etmeye çalıştık, bende diyorum artık kendimi yormadan yavaş yavaş normal hayatıma döneyim
Ben çarşamba 11.gün kan sonucumdan sonra 2 hafta sonraya grl dedi, ama ben o kadar bekleyemem, haftaya pazartesi kan verip 1500 üstüyse ultrason için gidecem, başka doktora tabi,Bende de aynı durum var ilkinde düşük oldu kese gelişmediğinden beta bir süre sonra yavaş artış göstermişti, ne zamana çağırdı ultrason için seni?
Kırmızı ama 2 3 damla geldi daha da gelmedi transferin 14.günü bugünKirmizi ise doktoruna hemen soyle canim belki farkli bir ilac verir.kacinci gundesin...
Cokmuydu peki..devam ediyor mu
Yat dinlen canim.. pembe kahverengiden korkmayin diyorlar ama. Kirmizi kan yeni kana alani demek mi ondan mi tehlikeli goruyorlar bilmiyorum..Kırmızı ama 2 3 damla geldi daha da gelmedi transferin 14.günü bugün
Bana da 2 marta randevu verdi bir daha da test yapmana gerek yok dedi, artış nasıl diye merak ediyorum bende haftaya vereyim diyorum 1 kereBen çarşamba 11.gün kan sonucumdan sonra 2 hafta sonraya grl dedi, ama ben o kadar bekleyemem, haftaya pazartesi kan verip 1500 üstüyse ultrason için gidecem, başka doktora tabi,
Yarın sabah doktoruna git bence canım. Kırmızı önemli olabilir. Dinlen yorma kendiniKırmızı ama 2 3 damla geldi daha da gelmedi transferin 14.günü bugün
Progestan çok gaz yapıyor normal canım merak etmekızlar ben progestan a bugun başladım sanki regl olacak gibi gaz sancısı gibi garip bi sancım var yerimde duramıyorum. ptesi de transferim var. neden böyle oldu acaba
ay daha 2 tane kullandım bismillahbi hafta fln sonra gazdan patlarım heraldeProgestan çok gaz yapıyor normal canım merak etme
Yok yok sonra azalıyoray daha 2 tane kullandım bismillahbi hafta fln sonra gazdan patlarım heralde
iyi bari sen naptın yarın test yapacak mısın tekrarYok yok sonra azalıyor
Bilmiyorum ki yaparım gibi ama prodoctor variyi bari sen naptın yarın test yapacak mısın tekrar