- 26 Şubat 2022
- 1.423
- 875
- 33
Aynı gün olduk. Erken vermişsin bence üzülmeKızlar ben bugün test verdim değerim 1.20den küçük çıktı negatif 9 şubatta oldum bugün 5. günüm en azından bi 10 falan bekliyordum çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün olduk. Erken vermişsin bence üzülmeKızlar ben bugün test verdim değerim 1.20den küçük çıktı negatif 9 şubatta oldum bugün 5. günüm en azından bi 10 falan bekliyordum çok üzüldüm
Canım niye bu kadar erken test verip kendini böyle bir strese soktunKızlar ben bugün test verdim değerim 1.20den küçük çıktı negatif 9 şubatta oldum bugün 5. günüm en azından bi 10 falan bekliyordum çok üzüldüm
Katılıyorum erken vermeyin kızlar boş yere stres moral bozukluğuCanım niye bu kadar erken test verip kendini böyle bir strese soktun
Bunu gördüm ben de ama benim embriyolar 5aa 5. günYaa cok erken vermissin.. bak ben evde test yapmaya basladim..dun 7. Gun hcg artti net olarak. Bak ekte bir sey paylasiyorum..
Evdeki kaset testte negatif görünce aklımda kalmasın kan vereyim illaki çıkar dedimCanım niye bu kadar erken test verip kendini böyle bir strese soktun
Umarım öyledir canımAynı gün olduk. Erken vermişsin bence üzülme
kaliteli olunca daha erken sonuç çıkar diye birsey mi var?Bunu gördüm ben de ama benim embriyolar 5aa 5. gün
5. gün embriyosu daha erken kanda çıkıyor diyorlarkaliteli olunca daha erken sonuç çıkar diye birsey mi var?
Kaç çıktı canım hayırlısı olsunkızlar benimde 8. gün benimde düşük çıktı ama cuma tekrarlıcam Allahtan ümit kesilmez
Öyle diyolar ama herkesin vücudu bir değil üzme kendini boş yere canım5. gün embriyosu daha erken kanda çıkıyor diyorlar
umarım dediğin gibidir canımÖyle
Öyle diyolar ama herkesin vücudu bir değil üzme kendini boş yere canım
Ona rağmen erken test yapmışsınız. Hem kendinizi hemde bizi negatif düşüncelere sürüklüyorsunuz. Lütfen5. gün embriyosu daha erken kanda çıkıyor diyorl
Her yerde 7.veya 8.gunde yukselmeye başlar yazıyor canım 5.gun çok erken hic canını sıkma aynen ilaçlara devam edip moralini yüksek tutmalisinEvdeki kaset testte negatif görünce aklımda kalmasın kan vereyim illaki çıkar dedim
Burada herkes pozitif ya da negatif görecek diye bir şey yok değil mi? Erken yaptığımın farkındayım ve bu forumun %70i bu şekil. Sonuçta herkesin doktoru farklı. Ve ben bu durumdayken size laf yetiştirmeye çalışamam kusura bakmayın. Negatifi görmek istemiyorsanız bu tür sayfalara girip bakmamanızı öneririmOna rağmen erken test yapmışsınız. Hem kendinizi hemde bizi negatif düşüncelere sürüklüyorsunuz. Lütfen
İnşallah canım aynı devam edecem daha çok erken tabi bu forumda çok negatif haberi verip 12. gün pozitife döneni gördük mesela kasım ayı transfer olacaklarda sayfa yazarı bile durumu yaşadı 10 gün pozitifi gördü umarım benim de öyle olur teşekkür ederimHer yerde 7.veya 8.gunde yukselmeye başlar yazıyor canım 5.gun çok erken hic canını sıkma aynen ilaçlara devam edip moralini yüksek tutmalisin
belirtilen tar,h aralığında test yapıp negatifi paylaşsırsınız bunun için geçmiş olsun tesellimizi yaparız. Ama sizin gibi zor şartlardabu süreçleri yaşayan insanlara karşıda sorumluluğunuz var. Motivasyon kırıyorsunuzBurada herkes pozitif ya da negatif görecek diye bir şey yok değil mi? Erken yaptığımın farkındayım ve bu forumun %70i bu şekil. Sonuçta herkesin doktoru farklı. Ve ben bu durumdayken size laf yetiştirmeye çalışamam kusura bakmayın. Negatifi görmek istemiyorsanız bu tür sayfalara girip bakmamanızı öneririm
3. Gun embriyosu icin erken degil mi. Neden erken test verdin.Amin inşallah bir kızım var 4 yaşında bu ikinci için kızımdan sonra bitane 8 haftada bi kalbi durdu 2 negatif sonucum var