- 26 Şubat 2022
- 1.423
- 875
- 33
Normal m ağrılar diyorsunBenimde bugün 9. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal m ağrılar diyorsunBenimde bugün 9. Günüm
Ben buraya bir mesaj atmistim. 2. Gunuydu sanirim.agrim sizim olmaz. Sag kasigima degisik bisey olmustu. Bi 10 15 dakka. Demek hayra alametmis.. sonrada bir sey yok halaKızlar sağ kasığımda bir ağrı var bıçak saplanıyor gibi
Iyi haberler vermek nasip olsun insallahSelam kızlar benimde bugün 8. gün hiç test yapmadım ama bugün ilaç yazdırmaya hastaneye gittim kan verdim sonuç bekliyorum
İnşallah hayra alamettir benimde canımBen buraya bir mesaj atmistim. 2. Gunuydu sanirim.agrim sizim olmaz. Sag kasigima degisik bisey olmustu. Bi 10 15 dakka. Demek hayra alametmis.. sonrada bir sey yok hala
Amin inşallah bir kızım var 4 yaşında bu ikinci için kızımdan sonra bitane 8 haftada bi kalbi durdu 2 negatif sonucum varIyi haberler vermek nasip olsun insallah
Transfer günün dahil mi yoksa değil mi 2.gün olarakBen buraya bir mesaj atmistim. 2. Gunuydu sanirim.agrim sizim olmaz. Sag kasigima degisik bisey olmustu. Bi 10 15 dakka. Demek hayra alametmis.. sonrada bir sey yok hala
Evet canımNormal m ağrılar diyorsun
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızBende sabah 9 da verdim kan hala sonuç bekliyoruz.
Başka test olsa hemen sonuçlar çıkar
Ben kullanıyorum lekelenme olmadı canımproluton iğne kullananlarda lekelenme oluyor mu,*
Senin fiyatlar benimkinden uygun gelmiş, benim taze transferde ilaçlar 33000, hastane 67500 tuttu, ikinci transferde 32000 sadece transfer için , 3000 ilaç tuttuBende Aralık'ta yaptırdım canım.
Tüp bebek 42 ilaçlar 30 tutmuştu.
Dondurma felan yoktur taze transferdi.
Bunda merkez de değişti fiyatta 2 kat arttı. Maaşlar 2 kat artmadi ama her şeye zam geldi 2 kat.
İlaçlarda aynı şekilde çok fazla zam yapmışlar bu seneBende Aralık'ta yaptırdım canım.
Tüp bebek 42 ilaçlar 30 tutmuştu.
Dondurma felan yoktur taze transferdi.
Bunda merkez de değişti fiyatta 2 kat arttı. Maaşlar 2 kat artmadi ama her şeye zam geldi 2 kat.
Evet geçen sene aralık ayında muayene ücreti 3300₺ ken( buda çok fazlaydı) , bu sene 4750 diyor,4750 tl mi. Yuhh artık
Ben merkezden memnun kalmamiztim canım. Hiç ilaç vitamin kullanmadım. Yumurta sayısı az çıktı derken süreçten memnun değildim. Sonucu da olumsuz oldu. İsmi de çok duyulmamış bir doktordu. İlde tek yer olunca mecbur gittim.Senin fiyatlar benimkinden uygun gelmiş, benim taze transferde ilaçlar 33000, hastane 67500 tuttu, ikinci transferde 32000 sadece transfer için , 3000 ilaç tuttu
Tam hatirlamiyorum ama onemi yok 1 3 gun arasi tutunma oluyor ya...Transfer günün dahil mi yoksa değil mi 2.gün olarak
Yaa cok erken vermissin.. bak ben evde test yapmaya basladim..dun 7. Gun hcg artti net olarak. Bak ekte bir sey paylasiyorum..Kızlar ben bugün test verdim değerim 1.20den küçük çıktı negatif 9 şubatta oldum bugün 5. günüm en azından bi 10 falan bekliyordum çok üzüldüm