- 25 Nisan 2023
- 560
- 242
- 28
Günde uç tane ignemi kalçadan demiEstrofem gunde 3. Fitil gunde 3.. progestan igne ve kan sulandirici gunde 1 er kez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde uç tane ignemi kalçadan demiEstrofem gunde 3. Fitil gunde 3.. progestan igne ve kan sulandirici gunde 1 er kez
Kaçıncı günde verdin canım? 50 üstü iyidir ilk test içinKızlar kan verdim beta 56 çıktı sizce ?
Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Kızlar kan verdim beta 56 çıktı sizce ?
Kaçıncı günde verdin canım? 50 üstü iyidir ilk test için7. Gün
Kaçıncı günde verdin canım? 50 üstü iyidir ilk test için
Canım artık bundan sonrası artışa bakmak. 9. Gün 100 olması lazım inşallah kat kat artarak devam eder. Şu an sonucunda bi problem yok hayırlı uğurlu olsun7. Gün bugün 5. Gün embrıyosu
Şuan ailemde bile kimse bilmıyorken sizinle paylaştım enerjınız bana umut veriyo Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşCanım artık bundan sonrası artışa bakmak. 9. Gün 100 olması lazım inşallah kat kat artarak devam eder. Şu an sonucunda bi problem yok hayırlı uğurlu olsun
Kesinlikle sigara içme canım bana kahve çay hersey yasak napalım sabredıcez corasprın kullanıyorum bendeKızlar merhaba yakşalık 10 gün sonra transferim var şu an sadece estrofem kullanıyorum günde 3 defa, cumartesi günü kontrole gideceğim. Doktorum corasprin falan vermedi bana ve kesinlikle sigara içmemem gerektiğini söyledi. Bazı arkadaşlar hem sigara içtiğini hemde bu ilacı aldığını yazmışlar napcam ben dayanamıyorum artıkk ((
Estroferm çok dikkatlı kullan canım bn güzel kullanamamısım ıkı gün nerdeyse transferim iptal oluyorduKesinlikle sigara içme canım bana kahve çay hersey yasak napalım sabredıcez corasprın kullanıyorum bende
Transferime saatler kaldı mesajını okudum sana sıkıca tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallahŞuan ailemde bile kimse bilmıyorken sizinle paylaştım enerjınız bana umut veriyo Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inş
İnş sabah namazına kalktığımda sizede dua edıcem stres sakın yapma bide gerçekten beslenme ve ilaç düzenı çok çok önemliTransferime saatler kaldı mesajını okudum sana sıkıca tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun canım benim evet stres en kötüsü. Rahat olsak relax olsak keşke yaİnş sabah namazına kalktığımda sizede dua edıcem stres sakın yapma bide gerçekten beslenme ve ilaç düzenı çok çok önemli
içmiyorum sabrediyorum emeklerimizin karşılığını alırız inşallah canım. Düzenli kullanmaya çok dikkat ediyorum alarm kurdum hep aynı saatte alıyorumKesinlikle sigara içme canım bana kahve çay hersey yasak napalım sabredıcez corasprın kullanıyorum bende
Kahveyle hiç aram yok aslında sadece çaysız yapamıyorum hep içiyorum( ilaç almaya başladıktan beri de sigara içmedim hiç işte sabrediyorummAy kızlar ben sigara kullanıyordum. Doktor sizin tüp bebek harici çocuğunuz olmaz dediği zaman bıraktım. Sonra arada bir tek tük içtiğim ya da 1 2 fırt aldığım oldu ama o kadar. Transfer sürecinde ise hiç içmedim. Siz de hiç içmeyin. Tutun kendinizi. Bana günde 2 fincan kahve sınırlaması getirmişti hemşire. Ben de günde 2 türk kahvesi içiyorum. Latte içtiysem o çok diye o gün başka kahve içmiyorum. Çayı hiç içmemeyi tercih ediyorum bende. Çünkü onda da kafein var. Türk kahvesini 2 içtiğim için çay ve kakao tüketmiyorum. Kahvesiz yapamam zaten sigarayı bıraktım
Çayı da bi yerde okumuştum açık için günde 3 4 bardaktan fazla olmasın diyorduKahveyle hiç aram yok aslında sadece çaysız yapamıyorum hep içiyorum( ilaç almaya başladıktan beri de sigara içmedim hiç işte sabrediyorumm
Yazdıklarına baştan aşagı katılıyorum bizim ekstra ekstra dikkat etmemiz lazımAy kızlar ben sigara kullanıyordum. Doktor sizin tüp bebek harici çocuğunuz olmaz dediği zaman bıraktım. Sonra arada bir tek tük içtiğim ya da 1 2 fırt aldığım oldu ama o kadar. Transfer sürecinde ise hiç içmedim. Siz de hiç içmeyin. Tutun kendinizi. Bana günde 2 fincan kahve sınırlaması getirmişti hemşire. Ben de günde 2 türk kahvesi içiyorum. Latte içtiysem o çok diye o gün başka kahve içmiyorum. Çayı hiç içmemeyi tercih ediyorum bende. Çünkü onda da kafein var. Türk kahvesini 2 içtiğim için çay ve kakao tüketmiyorum. Kahvesiz yapamam zaten sigarayı bıraktım
eyvah eyvahh ben 7-8 fincan içiyorumdur açık içmeye çalışıyorum amaÇayı da bi yerde okumuştum açık için günde 3 4 bardaktan fazla olmasın diyordu