🤎2024 ŞUBAT AYI GEBELİK PLANLAYANLAR🤎

Amin canım benim inşallah. Canım geçen sene nisanda kurtaj oldum. Sonra her ay denedim. Son 2 aydır da doktora gidiyordum. Bir önceki ay klomen ovitrelle denedim tüm ilişki zamanlarına uyduk umitliydim 3 yumurtam vardi ama olmadı.

Bu ay da femera ovitrelle denedik. Ama maalesef esimde strese bağlı erekte problemi çıktı. Sadece catlatma ignesinden 1 gün önce bir de catlatma ignesinden 2 gün sonra ilişki oldu. 36. Saati ne yaptiysakta degerlendiremedik. Sonda bebek olursa tutunur diye duphaston vermişti doktor 3 gün içtim Sonra ne oldu da bebek olacakta tutunacak dedim içmedim canım. Yani bu ay hiç beklemiyordum. Hatta bir an önce regl olayimde sağlık sigortam döndü dr a gideyim diye bakıyordum aşılama isteyecektik dün konuştuk Hatta eşimle akşam 7 gibi. Kalbim acıyor artık bebek gördüğümde dedim o da aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek yapalım dedi. 2 gündür ( dünden önceki ve dun) kahverengi akıntı geldi. Allah im sökülse bir an önce de doktora gitsem diyordum. Sonra akşam 10 gibi eve gelir gelmez test yaptım reglim gelmeyince. 3 dk içinde 2. Cizgi oldu Sonra yok artık test bozuk kesin dedim tekrarladım yine çift çizgi. İnternetten aynı yerden aldım testleri bozuk mu acaba yoksa var mı dihe düşündüm. Ovulasyon vardı onda da çift çizgi cikinca çok şükür hamileyim diye düşündüm. Ama daha kan vermedim canim. Sağlıkla ilerler inşallah tek duam bu.


Canım yasin kaç bilmiyorum ama ben 34 yaşındayım tek kaybım olabilir ama zaten 7 senelik evliligimde ilk kez gebe kaldım onda da böyle oldu yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum lütfen genetik testlerimi yapalım dedim. Doktor 19 tüp benden 10 tüp te eşimden kan aldi herseyimize baktı canım. Şuan 35 yaşındayım. Kurtajdan sonra her gün coraspirin kullandım hala daha da kullanıyorum doktordan haber bekliyorum iğneye gececez gebe kaldiginda demişti. Yazdım cevap bekliyorum. Tibbi genetik birimi eğitim araştırma hastanesi. Tüm genetik testleri orada yaptırdım. Yanlış hatirlamiyorsam 13 Nisan kurtaj oldum 14 Nisan genetik testleri yaptırdık. Ertesi gün olduğu için doktor yumuşadı sanırım ilk kaybimda izin verdi o da olmuş olabilir.
Yaaaa o elindeki erakte sorunu benim eşimde de var. Stres kaynaklı onunda muhtemelen bizde çatlatma iğnelerinden sonra en fazla iki gün birlikte olabildik bizde bir mucize olmadı maalesef😢 senin adına sevindim iğneden sonra 13 gün geçtiyse en az kesin sonuçtur zaten öncesinde overlite etkisi olabiliyor çünkü. Sağlıkla kucağına al canım
 
Testlerınız bnımkılere benzıyor. Adetlerınız düzenlimi? Yoksa bıkaç gun gecikiyormu, bnde yumurtlama goruyordum ama lh vucuttan hemen atılmıyordu, megerse yumurta çatlıyormuş aslında. Lh durumu kişiden kişiye değişiyor, siz piki gormuşsunuz zaten, 17.gun pik olmuş. Diğer günler pik değil
Bakarmisiniz hormonlarinda normaldi ama iyice silik olmasi gerekmiyormu bugunki testim
 

Eklentiler

  • Screenshot_2024-02-11-16-08-29-789_com.meetyou.intl.jpg
    Screenshot_2024-02-11-16-08-29-789_com.meetyou.intl.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20240211_160653.jpg
    IMG_20240211_160653.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 58
Bakarmisiniz hormonlarinda normaldi ama iyice silik olmasi gerekmiyormu bugunki testim
Hayır cnm illaki herkesın birden silikleşmesi grekmıyor, herkesın vucudu, lh degerlerı farklı, bnımde piki gordukten sonra 9 gün pik kalmışlığı var ve ben o ay hamiş kalmıştım, onemli olan piki gordugun an günaşırı değerlendır 5-6 gün.
 
X