- 2 Şubat 2024
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.581
Bence iyi günlük iki katına yakın artış olması normalKızlar gün aşırı artış nasıl bir bakabilirsiniz mi önce 10.2 çıktı şimdi 18.6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi günlük iki katına yakın artış olması normalKızlar gün aşırı artış nasıl bir bakabilirsiniz mi önce 10.2 çıktı şimdi 18.6
canım ıyı artmış demekki iki günde bir kan vereceksin artış ıyı diye mi dün vermiştin bide yarın vermen lazım ama hafta sonu giriyor aynı yerden verki artışı görebilesin pazartesi verirsinKızlar gün aşırı artış nasıl bir bakabilirsiniz mi önce 10.2 çıktı şimdi 18.6
Çarşamba vermiştim bugün yine verdimcanım ıyı artmış demekki iki günde bir kan vereceksin artış ıyı diye mi dün vermiştin bide yarın vermen lazım ama hafta sonu giriyor aynı yerden verki artışı görebilesin pazartesi verirsin
sende durumlar nasıl çatlamayı gördün degilmiEvet canım geçen sene ilk girdiğimde görmüştüm öyle hatta, gruplardan sıkılmış kızlar birlikte topic açmışlardı canım kızlar diye mi neydi hatta içinde hamile de vardı hala gebe olmaya çalışan da çok güzel arkadaşlıkları vardı epey takip etmiştim onları da biz de kuralım valla.
imagination forever bebeğim inşallah inşallah hamile çıkarsın bu ay inşallah ama sen yine de açan olmazsa kur bize de uğur getir diye geçiyor içimden hep ne bileyim
iyi bakalım umarım artmıştırÇarşamba vermiştim bugün yine verdim
Gördüm canım gördüm şimdi sözde luteal fazdayım ateşim de gün gün 0,1 derece arta arta çıktı normalde direkt çıkardı bu defa adım adım merdiven oldu dur göstereyim bak minnoş tablomusende durumlar nasıl çatlamayı gördün degilmi
Tablon umut vaadediyor benceGördüm canım gördüm şimdi sözde luteal fazdayım ateşim de gün gün 0,1 derece arta arta çıktı normalde direkt çıkardı bu defa adım adım merdiven oldu dur göstereyim bak minnoş tablomu
ay canım benim bu ateş resmen ateş ediyor bence oldu bu işGördüm canım gördüm şimdi sözde luteal fazdayım ateşim de gün gün 0,1 derece arta arta çıktı normalde direkt çıkardı bu defa adım adım merdiven oldu dur göstereyim bak minnoş tablomu
Ay gene elim ayağım dolaştı etiketi görünce canm hiç belli olmaz çizgi çıkartan test bir bakmışsin bu defa gercek çizgi çıkarmış yarınki test nasılsın olacak bakalm tatlımAyy dayanamadım bugunde yaptımyarında yapcam ama tabıkı.hafıf golge cıktı yapar yapmaz ama testın kendı cızgısı bu.daha oncekı tecrubelerıme dayanarak soyluyorumhaydıı bakalım yarını heycanla beklıyorum,yarın cıkmazsa yoktur. beyons sevayd Mervenur277 O _okyanus ve dıger canlar
Malum bizim ruh halimize pek güven olmaz bugün böyle deriz yarın tüm silahlarimzla ya Allah derizmigrosta varmı bilmiyodum eczaneden almıştım aylar önce cok pahalıydı bakayım oraya bu ay içimden hiç bişeyde yapasım yok ama ruh halim değişebilir tabiki
ay canım benim bu ateş resmen ateş ediyor bence oldu bu iş
Yok canlarım buna hiç aldanmam çünkü bundan daha havalı ateş tablolarımda oldu 36,8 lerde sürekli durup son gün 36,6 oluyor adet gece geliyor sabah ta 36,4 gibi oluyor o kadar ezbere gidiyor artık yaniTablon umut vaadediyor bence
Umarım kırmızı çizgiyi görürüz bebişimmAyy dayanamadım bugunde yaptımyarında yapcam ama tabıkı.hafıf golge cıktı yapar yapmaz ama testın kendı cızgısı bu.daha oncekı tecrubelerıme dayanarak soyluyorumhaydıı bakalım yarını heycanla beklıyorum,yarın cıkmazsa yoktur. beyons sevayd Mervenur277 O _okyanus ve dıger canlar
Yaptım kuzum çıkmadı benimcanım sabah test yaptınmı
Canım sabah aynı saatte uyandığında yataktan çıkmadan dil altı basit ateş ölçerlerle ölçüyoruz bir sürü program var böyle birisine yüklüyoruzKızlar bu ateş ölçümü nasıl yapılır yani gün içinde mi olcuyosunuz nasıl oluyor
Açacam bebegım bu haftasonuordan devam ederız.haftasonu bulusmak dılegıyle beyonsEvet canım geçen sene ilk girdiğimde görmüştüm öyle hatta, gruplardan sıkılmış kızlar birlikte topic açmışlardı canım kızlar diye mi neydi hatta içinde hamile de vardı hala gebe olmaya çalışan da çok güzel arkadaşlıkları vardı epey takip etmiştim onları da biz de kuralım valla.
imagination forever bebeğim inşallah inşallah hamile çıkarsın bu ay inşallah ama sen yine de açan olmazsa kur bize de uğur getir diye geçiyor içimden hep ne bileyim
aynen canım o yüzden kesin konuşamıyorum artıkMalum bizim ruh halimize pek güven olmaz bugün böyle deriz yarın tüm silahlarimzla ya Allah deriz
biz yinede umutluyuz bu ay pik gördün kuzum onuda hesap ediyoruzYok canlarım buna hiç aldanmam çünkü bundan daha havalı ateş tablolarımda oldu 36,8 lerde sürekli durup son gün 36,6 oluyor adet gece geliyor sabah ta 36,4 gibi oluyor o kadar ezbere gidiyor artık yani
hayırlısı olsun canım benimde cıkmadı zaten olana kadar deniyecezYaptım kuzum çıkmadı benim
yarın çift cizgili bir gün olsunAçacam bebegım bu haftasonuordan devam ederız.haftasonu bulusmak dılegıyle beyons