2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar şunlardan alan var mı kullanışlı mı acaba

Eklentiler

• IMG_3610.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3609.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar şunlardan alan var mı kullanışlı mı acaba
Soldakinden var bende sadece deseni farklı. Kullanışlı baya ve geniş. Ama daha şimdiden yetmemeye başladı büyük çekmeceli olanlardan mı alsaydım diye düşünüyorum.

Kızlar bişey soracağım size dr balık yağı verdi nutrigen in portakal aromalı ammann allahım veremedim bebeğime kokusu hamsi gibi çok ağıır kokuyo öğüresim geldi kısurabakmayın ben balık sevmeme rağmen bu tepkiyi veriyorum, bebeimde sevmedi piyasada sizin bebeklerinize çocuklarınıza kullandığınız önerebileceğiniz başka marka varmı kokusuz içeriği temiz bebeişlerin tadını sevdiği? Möllerse baktım baktım onada kokuyo diyolar

Soldakinden var bende sadece deseni farklı. Kullanışlı baya ve geniş. Ama daha şimdiden yetmemeye başladı büyük çekmeceli olanlardan mı alsaydım diye düşünüyorum.
Ben de çekmeceli olanlardan istiyorum aslında IKEA dolaplarından ama yerim yok ev küçük o yüzden şimdilik böyle bir oyuncakları toplayacak bir şey istiyorum ama çok küçük de olmasın istiyorum.

Ben de çekmeceli olanlardan istiyorum aslında IKEA dolaplarından ama yerim yok ev küçük o yüzden şimdilik böyle bir oyuncakları toplayacak bir şey istiyorum ama çok küçük de olmasın istiyorum.
O zaman sağdaki model senin için daha uygun gibi

Of çok fena, geçen 2 de kalktı 5 e kadar uyumadı bide zaten 12 de uyutmuştum
Bizde çok geç uyuyoruz 23’de. Bu enerji nereden geliyor anlamış değilim. İnşallah en kısa zamanda uykuyu düşkün olurlar. Etrafımdaki yaşlı teyzeler benim çocuklarım seninki gibi olsa büyütemezdim ki diyorlar birde eltim gece uyumadıklarını hiç hatırlamıyorum hep uyurlardı diyor. Hep diyorum eski zaman çocukları ile şimdi ki çocuklar çok çok farklı. Herşey gibi çocuklar bile değişti.

3 kardeşiz bizde annem bizim için gece hiç kalkmazdınız bi yatardınız sabaha kadar hele sen açken bile kalkmazdın doyurmak için zorla uyandırırdım diyor. Böylesi daha yaygınmış demek ki şimdi daha az. Dün gece 8 kere kalkmışız oda saatin ölçtüğü yani kim bilir daha neler yaşandı hafızamın kabul edemediği

Ben uyumadiginda zorlamiyorum kalkip oyun oynuyoruz yoruluyo oyle sabah 9 bucuga kadar uyuyo canim
Bende zorlamıyorum ama o kadar uzun süre bazen uyumuyor ki geçen toplam 10 saat uyumadı baktım hala uyumuyor direniyor zorla uyutmaya çalıştım ağla ağla uyudu, şimdi de daha yeni uyudu aşırı direniyor bu aralar, bu kadar uzun süre ona da yazık bana da perişan oluyorum

Aynen annemde diyor siz gece 1 2 kere kalkardınız uyurdunuz sonra diyor, gece uykunuzda altınızı değiştirirdim uyanmazdınız diyor benim bebeğim geçen taşırmıştı altını değiştirim dedim uyandı bangır bangır bağırdı geri de saatlerce uyumadı

Ayy yemin ediyorum hepimiz mi aynı oluruz ya, bir de neden bu kadar çok kalkıyorlar anlamıyorum bi diş diyoruz bi gaz diyoruz vallahi bir anlasak çözüm buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…