- 16 Mart 2022
- 3.062
- 3.193
- 83
- 33
Katlanır hangisini aldınız acabaSırf reklam yapmak icin kayıt olmuşsunuz gerçekten pesBen katlanır başka model aldım memnunum sağolun
Soldakinden var bende sadece deseni farklı. Kullanışlı baya ve geniş. Ama daha şimdiden yetmemeye başladı büyük çekmeceli olanlardan mı alsaydım diye düşünüyorum.Kızlar şunlardan alan var mı kullanışlı mı acaba
Ben de çekmeceli olanlardan istiyorum aslında IKEA dolaplarından ama yerim yok ev küçük o yüzden şimdilik böyle bir oyuncakları toplayacak bir şey istiyorum ama çok küçük de olmasın istiyorum.Soldakinden var bende sadece deseni farklı. Kullanışlı baya ve geniş. Ama daha şimdiden yetmemeye başladı büyük çekmeceli olanlardan mı alsaydım diye düşünüyorum.
Mamatoyz aldım benKatlanır hangisini aldınız acaba
O zaman sağdaki model senin için daha uygun gibiBen de çekmeceli olanlardan istiyorum aslında IKEA dolaplarından ama yerim yok ev küçük o yüzden şimdilik böyle bir oyuncakları toplayacak bir şey istiyorum ama çok küçük de olmasın istiyorum.
Of biz kaç gecedir öyleyiz 2.30’da uyanıyor 2 saat sallıyorum uyumuyor sonra sabah 7’ye kadar oyun oynuyoruz tam delirmelikBiz sabaha kadar oyuncak oynadjn dun gece delircektim
Keçeli isimli oyuncak sepetimiz vardı oyuncaklar ordaydı ama artık çok olunca sığmamaya başladı bizde oyuncak dolabı aldıkKızlar şunlardan alan var mı kullanışlı mı acaba
Bizde 1 haftadır gece 1 e kadar direniyoruz hala uyumak istemiyor ben zorla uyutuyorum ağlaya ağlaya ter içinde kalıyor uyuyor, şimdi de hala uyumadı deniyorum olmuyorBiz sabaha kadar oyuncak oynadjn dun gece delircektim
Of çok fena, geçen 2 de kalktı 5 e kadar uyumadı bide zaten 12 de uyutmuştumOf biz kaç gecedir öyleyiz 2.30’da uyanıyor 2 saat sallıyorum uyumuyor sonra sabah 7’ye kadar oyun oynuyoruz tam delirmelik
Ben uyumadiginda zorlamiyorum kalkip oyun oynuyoruz yoruluyo oyle sabah 9 bucuga kadar uyuyo canimOf çok fena, geçen 2 de kalktı 5 e kadar uyumadı bide zaten 12 de uyutmuştum
Bizde çok geç uyuyoruz 23’de. Bu enerji nereden geliyor anlamış değilim. İnşallah en kısa zamanda uykuyu düşkün olurlar. Etrafımdaki yaşlı teyzeler benim çocuklarım seninki gibi olsa büyütemezdim ki diyorlar birde eltim gece uyumadıklarını hiç hatırlamıyorum hep uyurlardı diyor. Hep diyorum eski zaman çocukları ile şimdi ki çocuklar çok çok farklı. Herşey gibi çocuklar bile değişti.Of çok fena, geçen 2 de kalktı 5 e kadar uyumadı bide zaten 12 de uyutmuştum
3 kardeşiz bizde annem bizim için gece hiç kalkmazdınız bi yatardınız sabaha kadar hele sen açken bile kalkmazdın doyurmak için zorla uyandırırdım diyor. Böylesi daha yaygınmış demek ki şimdi daha az. Dün gece 8 kere kalkmışız oda saatin ölçtüğü yani kim bilir daha neler yaşandı hafızamın kabul edemediğiBizde çok geç uyuyoruz 23’de. Bu enerji nereden geliyor anlamış değilim. İnşallah en kısa zamanda uykuyu düşkün olurlar. Etrafımdaki yaşlı teyzeler benim çocuklarım seninki gibi olsa büyütemezdim ki diyorlar birde eltim gece uyumadıklarını hiç hatırlamıyorum hep uyurlardı diyor. Hep diyorum eski zaman çocukları ile şimdi ki çocuklar çok çok farklı. Herşey gibi çocuklar bile değişti.
Bende zorlamıyorum ama o kadar uzun süre bazen uyumuyor ki geçen toplam 10 saat uyumadı baktım hala uyumuyor direniyor zorla uyutmaya çalıştım ağla ağla uyudu, şimdi de daha yeni uyudu aşırı direniyor bu aralar, bu kadar uzun süre ona da yazık bana da perişan oluyorumBen uyumadiginda zorlamiyorum kalkip oyun oynuyoruz yoruluyo oyle sabah 9 bucuga kadar uyuyo canim
Aynen annemde diyor siz gece 1 2 kere kalkardınız uyurdunuz sonra diyor, gece uykunuzda altınızı değiştirirdim uyanmazdınız diyor benim bebeğim geçen taşırmıştı altını değiştirim dedim uyandı bangır bangır bağırdı geri de saatlerce uyumadıBizde çok geç uyuyoruz 23’de. Bu enerji nereden geliyor anlamış değilim. İnşallah en kısa zamanda uykuyu düşkün olurlar. Etrafımdaki yaşlı teyzeler benim çocuklarım seninki gibi olsa büyütemezdim ki diyorlar birde eltim gece uyumadıklarını hiç hatırlamıyorum hep uyurlardı diyor. Hep diyorum eski zaman çocukları ile şimdi ki çocuklar çok çok farklı. Herşey gibi çocuklar bile değişti.
Ayy yemin ediyorum hepimiz mi aynı oluruz ya, bir de neden bu kadar çok kalkıyorlar anlamıyorum bi diş diyoruz bi gaz diyoruz vallahi bir anlasak çözüm buluruz3 kardeşiz bizde annem bizim için gece hiç kalkmazdınız bi yatardınız sabaha kadar hele sen açken bile kalkmazdın doyurmak için zorla uyandırırdım diyor. Böylesi daha yaygınmış demek ki şimdi daha az. Dün gece 8 kere kalkmışız oda saatin ölçtüğü yani kim bilir daha neler yaşandı hafızamın kabul edemediği
Biraz daha araştırayım teşekkürler canımO zaman sağdaki model senin için daha uygun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?