- 6 Ağustos 2022
- 2.063
- 1.931
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.641
Bende yaşadım korkunç bişeyFikrine saygı duyuyorum arkadaşın, bakımlı temiz olmak çok güzel, dinimizin emri ama 6 şubat depremlerinin ikisini de evin içinde yaşamış biri olarak söylüyorum ikinci depremde çıplak ayakla çıktım çocukları nasıl çıkardım bilemiyorum...
Bazen müsait olunca hazırlıyorum hatta o zaman istediğim gibi giyinebiliyorum 2 saat çıktıysam yanıma bişey alıyorum onu yiyor emzirmiyorum gelene kadar. Eğer emerse emzirme sütyeni giymek zorunda kalıyorum elbise giyemiyorum illa önü düğmeli bişey olması lazım yani. Ama ek gıda sayesinde 2 saat emzirmeden duruyorBen pek hazır olmasam da malzemelerim artık hazırbugün dışarıda olduğum için sadece emdi boş geçtik siz dışarı çıkınca bir şeyler hazırlıyor musunuz?
Eki Görüntüle 3456826
Hiç böyle şeylere giresim yok, hoş ben niyetlensemde muhendis kocam sorgular da sorgularBen pek hazır olmasam da malzemelerim artık hazırbugün dışarıda olduğum için sadece emdi boş geçtik siz dışarı çıkınca bir şeyler hazırlıyor musunuz?
Eki Görüntüle 3456826
1 yaşını atlatayım en azından dedim işte. Amin inşallahHiç böyle şeylere giresim yok, hoş ben niyetlensemde muhendis kocam sorgular da sorgularve açıkcası böyle şeyler bana da mantıklı ve sürdürülebilir gelmiyor...
Bebiş afiyetle yesin, şifa, hayırlı kilo olsun inşallah
Evet bu durum kurtarıcı olabilir emzirme imkanı olmayan durumlarda bizde yaparız yavaş yavaş inşallahBazen müsait olunca hazırlıyorum hatta o zaman istediğim gibi giyinebiliyorum 2 saat çıktıysam yanıma bişey alıyorum onu yiyor emzirmiyorum gelene kadar. Eğer emerse emzirme sütyeni giymek zorunda kalıyorum elbise giyemiyorum illa önü düğmeli bişey olması lazım yani. Ama ek gıda sayesinde 2 saat emzirmeden duruyor
Günde 1 sabah 14 damla veriyorum kilo başı 2 damla dedi doktorBestiron demir damlası kullananlar kaç damla şeklinde kullandırıyor doktorunuz ya benimki kilo başı 1 damla dedi internette hep farklı farklı şeyler yazıyor
Ben de 1 yaşa kadar özel hazırlarım sonra artık ne yapıyorsam bizle yer1 yaşını atlatayım en azından dedim işte. Amin inşallah
Ay aynen ben de 1 yaşına kadar öyle diye düşünüyorumBen de 1 yaşa kadar özel hazırlarım sonra artık ne yapıyorsam bizle yer
Canım burda ilikli kemik suyu falan var.hazır muhallebi var, sebze püresi var bunlar nasıl.ben bu kadar ayrıntılı almadım kaçıncı ayda kullanılıyor bunlarBen pek hazır olmasam da malzemelerim artık hazırbugün dışarıda olduğum için sadece emdi boş geçtik siz dışarı çıkınca bir şeyler hazırlıyor musunuz?
Eki Görüntüle 3456826
Philips soothie emziği tuttu ama çok kısa sürdü bir kaç gün sonra yine tutmadı. Her gün istikrarlı bir şekilde denemiştim öyle tutmuştu ama bu kadar zorlamakta öğrenilmiş çaresizliğe sebep oluyor sonra denemeyi bıraktım. Şuan 6 aylık oldu hala emzik emmiyor.Merhaba nasil alistirdiniz lutfen anlatin dememedigim emzik kalmadi
Aynen nasılsa keyfi yerinde hiç ses etmiyim moduna giriyorlar tek yaptıkları işe gitmek benimki hep onu öne sürüyor çol can sıkıcı bende çalıştım çocuk olana kadar hamileyken bile işe gittimValla benimki de öyle küsünce iş yapmaya yardım etmeye çalışıyor bi gün hiç bişey söylemeden tek başıma çabalasam ne çocuğa bakar ne iş yapar illa söylenmem lazım
Benimki bana yükselemiyor da bişey dese fena yaparım yani zagem sinirimi çıkaracak birisini arıyorum oda eşim olur bunu bildiği için alttan almaya çalışır hep sadece eşle bitmiyor ki çevrenin dilini susturamkyosun işteLuzjmsuzlar kendı bıldıgını yap ben de aynıyım her gün kavga edıyorum esımle çok gergınkm bagıırıp cagırıyor sonra kapıyu çarpıp gıdıyır ben delırdıgımle kalıyorum sonra telefında devam kavga kıfırler şeyler suçlu olan ben
Aynen yoksa can dayanmazBen de 1 yaşa kadar özel hazırlarım sonra artık ne yapıyorsam bizle yer
merhaba tabiki özelden yazabilirsin canımparis2023 canım sen avukat mıydın bişey sorsam?
Oradaki makarna +7 ay geri kalan +6 ay. Benim doktorum keçi eti kıyması falan verebilirsin dedi ama sağlık ocağındaki ebe 9. aya kadar verme dedi mesela. Ama kemik suyunu çorbalarına katacağım.Canım burda ilikli kemik suyu falan var.hazır muhallebi var, sebze püresi var bunlar nasıl.ben bu kadar ayrıntılı almadım kaçıncı ayda kullanılıyor bunlar
Benim bi keresinde tahin pekmez bogazima yapisti balkona kostum yardim istemeye zorla toparlandim. O gün bu gündür daha yavas yiyorumAsfasdasldkf biz de dün sahilde gezerken genç bı bayan akşam açmış şarabını yere sermiş örtüsünü almış kitabı ni okuyor rahat. Koşuşturmasız bir yere yetisicek derdi yokmuş gibi. Dedim bu rahatlığın sebebi belli ne diye sordular bekar ve bebeği yokben yemek yerken öyle hızlı yemeye başladım ki üstüme döküyorum. Ama ben ufak ufak toparlanıyor gibiyim sacimi tariyorum mesela.
Peki disarda agladiginda nasil susturuyorsunuz ve nasil uyutuyorunuz benimki de emzik tutmuyor oyuzden soruyorum cok tesekkur ederim kolay gelsinPhilips soothie emziği tuttu ama çok kısa sürdü bir kaç gün sonra yine tutmadı. Her gün istikrarlı bir şekilde denemiştim öyle tutmuştu ama bu kadar zorlamakta öğrenilmiş çaresizliğe sebep oluyor sonra denemeyi bıraktım. Şuan 6 aylık oldu hala emzik emmiyor.
Aynen içi boş kalın birkaç katlı müslin gibiBunları bende görüyorum içi boş dimi amigurumilerden sonra bunları görünce şaşırdım