• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Linakiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
2.297
2.522
53
28
Merhabalar, Bu ay hamilelik bekleyip Şubat ayında doğum yapıcağını tahmin eden anneler burda toplanalım istediim.. Test için kaç gününüz var belirtileriniz neler paylaşırsanız sevinirimm.. ❤️🙏

Benim regl günüme 10 gün var heyecanla bekliyoruumm Göğüslerimde ağrı ve ara ara kasık batmalarım oluyor sizler de ne belirtiler var 🙏

Benim regl günüme 10 gün var heyecanla bekliyoruumm Göğüslerimde ağrı ve ara ara kasık batmalarım oluyor sizler de ne belirtiler var 🙏
Merhaba benım de 6 gun var bır belırtım yok benım dıger gebelıgımde de olmamıstı ıkı bos gebelık yasadım bır kızım var bakalım nasıp

Merhabalar benim 7 günüm var. Kasık ağrım var inşallah psikolojik değildir. Ovitrelle yaptıları 7 gün oldu

Merhabalar benim 7 günüm var. Kasık ağrım var inşallah psikolojik değildir. Ovitrelle yaptıları 7 gün oldu
Psikolojik olabiliyor evet bende geçen ay öyle yaşadım inşallah güzel haberler alırız hep beraber 🙏

Benımde gecen sene mayıstan bu yana olmuyor en son bos gebelıktı.bır evladım oldugu ıcın uzerıne cok dusup doktora gıtmeye karar veremedık henuz.umutlar tukenmıyor

Normalde bugün günümdü adet olmadim
Dunde test yaptım ama var mi bilmiyorum
Yumurtlamanin 13. Gununde olmus oluyorum

Eklentiler

• IMG_20230507_081146_097.jpg
    IMG_20230507_081146_097.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20230507_081146_097.webp
    IMG_20230507_081146_097.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 88
Yerlesme de olabilir
Aslinda aklima takilan o yani simdi ben 25.04 te yumurtladim
8.05 adet günümdü dun olmadim
Bugun yumurtlamanin 14. Gunundeyim ve hafif kahve pembe arasi akintim başladı o yüzden dedim acaba regl diyemi regl olsaydi dünden beri artarak gelirdi
Ama bunda artma yok

Kızlar çatlama iğnesinin kaçıncı gününde test yapılması sizce

Kızlar inşallah banada nasip olur buraya gelmek şuan yumurta büyütme tedavisi görüyorum çatlatma iğnesi vuracam haftaya bana dua edin nolur

Kızlar inşallah banada nasip olur buraya gelmek şuan yumurta büyütme tedavisi görüyorum çatlatma iğnesi vuracam haftaya bana dua edin nolur
Rabbim nasip eder inşallah hepimize 🙏 bende regl günümü bekliyorum öğrenmek için inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏❤️

Back