Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba benım de 6 gun var bır belırtım yok benım dıger gebelıgımde de olmamıstı ıkı bos gebelık yasadım bır kızım var bakalım nasıpBenim regl günüme 10 gün var heyecanla bekliyoruumm Göğüslerimde ağrı ve ara ara kasık batmalarım oluyor sizler de ne belirtiler var
- 8 Mayıs 2023
- 2.297
- 2.522
- 53
- 28
Psikolojik olabiliyor evet bende geçen ay öyle yaşadım inşallah güzel haberler alırız hep beraberMerhabalar benim 7 günüm var. Kasık ağrım var inşallah psikolojik değildir. Ovitrelle yaptıları 7 gün oldu
- 8 Mayıs 2023
- 2.297
- 2.522
- 53
- 28
Ne zamandır istiyordunuz bizim 2 ay olduMerhaba benım de 6 gun var bır belırtım yok benım dıger gebelıgımde de olmamıstı ıkı bos gebelık yasadım bır kızım var bakalım nasıp
- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
Çizgiyi gördüm hemen mi çıktıNormalde bugün günümdü adet olmadim
Dunde test yaptım ama var mi bilmiyorum
Yumurtlamanin 13. Gununde olmus oluyorum
- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
Evet 3. Dakikada belirdi sonra netlestiÇizgiyi gördüm hemen mi çıktı
Bence var, kan testi verin bencdEvet 3. Dakikada belirdi sonra netlesti
- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
Bilmiyorum acik kahve akintim basladi sanirim regl geliyorBence var, kan testi verin bencd
Yerlesme de olabilirBilmiyorum acik kahve akintim basladi sanirim regl geliyor
- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
Aslinda aklima takilan o yani simdi ben 25.04 te yumurtladimYerlesme de olabilir
8.05 adet günümdü dun olmadim
Bugun yumurtlamanin 14. Gunundeyim ve hafif kahve pembe arasi akintim başladı o yüzden dedim acaba regl diyemi regl olsaydi dünden beri artarak gelirdi
Ama bunda artma yok
- 8 Mayıs 2023
- 2.297
- 2.522
- 53
- 28
Ay bende gördüm çizgiyi inşallah hamilesindiirr muhakkak tekrarla testleri gün günNormalde bugün günümdü adet olmadim
Dunde test yaptım ama var mi bilmiyorum
Yumurtlamanin 13. Gununde olmus oluyorum
- 8 Mayıs 2023
- 2.297
- 2.522
- 53
- 28
Rabbim nasip eder inşallah hepimize bende regl günümü bekliyorum öğrenmek için inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar inşallah banada nasip olur buraya gelmek şuan yumurta büyütme tedavisi görüyorum çatlatma iğnesi vuracam haftaya bana dua edin nolur
- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- 38
İnşallah canımRabbim nasip eder inşallah hepimize bende regl günümü bekliyorum öğrenmek için inşallah güzel sonuçlar alırız