Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben acıbadem maslakta tedavi oldum. Takıbımıde orda bir kadın doğumcuda devam ediyorum.Selam canımm
Ben mecburen yaptıracağım. İkizlere gebeyim çünkü. Hala hangi firma olsun seçemedim. Araştıran fikri olan varsa yazsın lütfen. Burda başladık yolculuğa kopmayalım
Merhaba, hangi acıbedem hastanesi?henüz bilmiyorum fakat acıbadem’de takipliyim, onların kendi laboratuvarı da fetal dna testi yapıyor. oraya yönlendireceklerini tahmin ediyorum.
Ben öğrenmedim 30unda randevum var 12 haftalık olmuş oluyorum belki öğrenirim. Siz öğrendiniz mi?Bebeğin cinsiyetini öğrenen oldu mu acaba
Benimde suan 11 haftalık doktoruma 13 te öğreniriz dedi ama c tesi 11+3 kontrolum var belki ozman öğrenirmBen öğrenmedim 30unda randevum var 12 haftalık olmuş oluyorum belki öğrenirim. Siz öğrendiniz mi?
Erken gösteren de varmış geç gösteren de inş görürsün canımBenimde suan 11 haftalık doktoruma 13 te öğreniriz dedi ama c tesi 11+3 kontrolum var belki ozman öğrenirm
İnşallah canımErken gösteren de varmış geç gösteren de inş görürsün canım
ataşehir acıbadem :)Merhaba, hangi acıbedem hastanesi?
Ay caanım hiç anlamıyorum ben :) göstermiyor gibi ama :))Ultrasondan cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
Çok iyi canım süper haber :) Kaç haftalık oldun şuan ?Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 2 li tarama, ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı hepsi iyi dedi doktorum. Ama cinsiyetimizi göremedik göstermedi
Canım şuan 11+6 ym ama ultrsnda 12+3Çok iyi canım süper haber :) Kaç haftalık oldun şuan ?
Süper canım bende bugü 11+0 ım :) 12 haftalıkken randevum var 2li test tarihi alacağım. Kaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor acaba biliyor musun ? :)Canım şuan 11+6 ym ama ultrsnda 12+3
Canım 12.haftada yaptrablrsin 14.haftya kadar yaptrılabiliyor dye biliyorumSüper canım bende bugü 11+0 ım :) 12 haftalıkken randevum var 2li test tarihi alacağım. Kaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor acaba biliyor musun ? :)
Bence kiz bugün bende kontrole gittim 11+3 kiz diye tahmin etti kesin olmamakla beraber görüntü böyleTahminlerini bekliyorum
Canım ben estrofemi dahiliyeden yazdırıyordum progestan 25 mgyi devlet karşılamıyor 50 mg yi devlet karşılıyormuşKızlar selamm siz baya ilerlediniz birşey sormak istiyorum bu sürecte progestan, duphaston, estrofem bu ilaçlara rapor çıkartan oldumu ?
Ay inşallh kız istyorum sen ne istyorsun canımBence kiz bugün bende kontrole gittim 11+3 kiz diye tahmin etti kesin olmamakla beraber görüntü böyle