- 19 Mart 2023
- 160
- 313
- 36
Ohh sefan olsun yap tabi yaAmin amin amin Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah❤
Kız beklemek çok zor. Salı günü kalp atışını bile duyarım gibi geliyor. 5+6 olacak sanırım benimki. Uygulama öyle diyor en azından. Ben gene iki günde bir idrar testi yapıyorumhevesimi almak için kopkoyu çizgi çok hoşuma gidiyor. Yıllardır hasrettim
Ahh kendimi hala 20 lerde sansam da 33 oldumAmin inşallah canımyaşımız da yakınmış. Listeye bakıyorum da hepimiz de 30 yaş civarindayiz
Canım korkma inşallah bir şey olmaz bebeğine seninle kalmaya devam eder Allahın izniyleSanırım ben yine kaybediyorum bebeğimi23 Nisan da kasık ağrım oldu peceteye ip gibi çok az kan gelmişti 2 3 saat sonra geçince önemsemedim bugün de akşam üstü belim ağrıdı hafif lavaboya bi gittim kanamam olmuş. Hemşireye yazdım aradı progestan iğneden bir tane daha yapmamı söyledi. Ağrım ve ya kanamam devam ederse doktora gidebileceğimi Sabaha kadar devam ederse yine haber vermemi söyledi. Ağrım azaldı arada geliyor hafif, kanamam da azaldı. Doktora gitsem onlarda bişey yapmayacaklar. Elimden yine bir
Salı gününe çağırdı kalp atışınaYaaauygulama yanıltıyor muhtemelen. Çünkü tutunma zamanları farklı oluyor belli ki oy yerim ben o 4+5'i . Heralde ondan 10 gün sonraya randevu veriyorlar. İyice belli olsun diye.
İnşallahCanım korkma inşallah bir şey olmaz bebeğine seninle kalmaya devam eder Allahın izniyle
siz 33 e böyle diyorsunuz iyiki yaşımı sildirdim tablodanAhh kendimi hala 20 lerde sansam da 33 oldum
Canım ama bak ağrın da kanaman da azalmış.Hem kanaması olan herkes bebeğini kaybetmiyor.Daha yakın zamanda burda da bunu yaşadı başka arkadaşlar.Sağlıkla devam ediyo hamilelikleri çok şükür.Sen gene bi doktora gitsen bi kontrol edilse,hiç bir şey yapmayacaklar diye düşünme belki içini de rahatlatırlar senin için iyi olur.Sanırım ben yine kaybediyorum bebeğimi23 Nisan da kasık ağrım oldu peceteye ip gibi çok az kan gelmişti 2 3 saat sonra geçince önemsemedim bugün de akşam üstü belim ağrıdı hafif lavaboya bi gittim kanamam olmuş. Hemşireye yazdım aradı progestan iğneden bir tane daha yapmamı söyledi. Ağrım ve ya kanamam devam ederse doktora gidebileceğimi Sabaha kadar devam ederse yine haber vermemi söyledi. Ağrım azaldı arada geliyor hafif, kanamam da azaldı. Doktora gitsem onlarda bişey yapmayacaklar. Elimden yine bir şey gelmiyor
edahandro canım ben bu gün kontrole gittim ve transfer tarihimi 29 Nisan olarak kararlaştırdık. 1 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek tabloyu düzeltir misin
Pazar günü benim test günüm.. Tabi dayanabilirsem o güne kadar@arkaoda yarın en mutlu günümüz olacak inanıyorum❤ bizi habersiz bırakma kuzum
M MaviNefess @hilda01 canlarım test gününüz ne zaman?
@Safransari meleğimyarın bebeğini al ve gel seni dört gözle bekliyor olacağım ❤❤
Ay evet ya, başından sonuna kaygı valla. Tuttu kurtulduk denmiyormuş onu anladım. İnşallah Allah sonunu güzel eylerOhh sefan olsun yap tabi yaBen de arandım tarandım evde ama bulamadım hiç.Bulsam anında yaparım Bir sürü test vardı bir ara ama hepsi tek çizgi ve bolca gözyaşı eşliğinde çöpü boylamışlar demek ki.
Ben pazartesi 6+5 oluyorum uygulamaya göre.Sırf kalp atışı duyarım motivasyonuyla erteledim randevuyu zaten.Ama abarttım mı ki acabaO kadar korkuyorum ki olumsuzluklardan.Ay nolcak bizim bu halimiz
Hayır hayır hayırSanırım ben yine kaybediyorum bebeğimi23 Nisan da kasık ağrım oldu peceteye ip gibi çok az kan gelmişti 2 3 saat sonra geçince önemsemedim bugün de akşam üstü belim ağrıdı hafif lavaboya bi gittim kanamam olmuş. Hemşireye yazdım aradı progestan iğneden bir tane daha yapmamı söyledi. Ağrım ve ya kanamam devam ederse doktora gidebileceğimi Sabaha kadar devam ederse yine haber vermemi söyledi. Ağrım azaldı arada geliyor hafif, kanamam da azaldı. Doktora gitsem onlarda bişey yapmayacaklar. Elimden yine bir şey gelmiyor
Gün yaklaştıkça heyecan artıyorPazar günü benim test günüm.. Tabi dayanabilirsem o güne kadar
Canım bu forumda neler okuduk.9 ay gebeyken regl yaşayanlar bile oldu. İnşallah sadece evham yapıyorsundur bir şey yok bebiş orada. Bugün kaçıncı günün transferden sonra ?Sanırım ben yine kaybediyorum bebeğimi23 Nisan da kasık ağrım oldu peceteye ip gibi çok az kan gelmişti 2 3 saat sonra geçince önemsemedim bugün de akşam üstü belim ağrıdı hafif lavaboya bi gittim kanamam olmuş. Hemşireye yazdım aradı progestan iğneden bir tane daha yapmamı söyledi. Ağrım ve ya kanamam devam ederse doktora gidebileceğimi Sabaha kadar devam ederse yine haber vermemi söyledi. Ağrım azaldı arada geliyor hafif, kanamam da azaldı. Doktora gitsem onlarda bişey yapmayacaklar. Elimden yine bir şey gelmiyor
Önceki düşüklerimde iki kez kanamam olunca doktora gittim kese duruyordu ama eve gelince kanamam çoğaldı düştüCanım ama bak ağrın da kanaman da azalmış.Hem kanaması olan herkes bebeğini kaybetmiyor.Daha yakın zamanda burda da bunu yaşadı başka arkadaşlar.Sağlıkla devam ediyo hamilelikleri çok şükür.Sen gene bi doktora gitsen bi kontrol edilse,hiç bir şey yapmayacaklar diye düşünme belki içini de rahatlatırlar senin için iyi olur.
Aynı gün sen kalbini dinleyeceksin ben de keseyi göreceğim inşallahSalı gününe çağırdı kalp atışına
Bence kalmalıydı
Hayır yaUygulamadaki hafta ile ile ultrason farklı olması normal mi? Misal uygulamada 5. Haftada olması gereken gebelik ultrasonda 4. Haftada görünüyorsa gelişimi geriden mi geliyordur.
15. Gün umarım öyledirCanım bu forumda neler okuduk.9 ay gebeyken regl yaşayanlar bile oldu. İnşallah sadece evham yapıyorsundur bir şey yok bebiş orada. Bugün kaçıncı günün transferden sonra ?
Umarım bırakmaz. Burda özel hastanenin acilinde kadın doğum doktorları olmuyor daha önce hastane hastane gezdim sadece şehir hastanesi var zor durumda kalmadıkça gitmek istemiyorum belki yarın özelde bir doktora randevu bulabilirsem yarın giderimAy evet ya, başından sonuna kaygı valla. Tuttu kurtulduk denmiyormuş onu anladım. İnşallah Allah sonunu güzel eyler6+5de görme ihtimalin yüksek inşalah güm güm güm diye inletir odayı bebişin
Hayır hayır hayıro bizimle, annesini bırakmayacak, güzel arkadaşım hep birlikte dua edeceğiz. Sen de yarın veya bu gece doktora gideceksin. Bak B Boniva gece randevusu bulmuştu. Git göster. Neymiş ne değilmiş öğren kuzum. Olmaz mı? Bebeğin bizimle kalacak bırakmayız onu.
İp gibi olan leke kan değil içerideki kalıntılar diye okumuştum rengi de kahve renkliyse15. Gün umarım öyledirama ağrı geliyor yine hissediyorum