- 18 Mart 2022
- 435
- 219
- 34
İnşallah çok güzel haber alırsınızAz chikti cnm benim 13.6 yarin kan vericem bakalim. Hayirlisi insalah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok güzel haber alırsınızAz chikti cnm benim 13.6 yarin kan vericem bakalim. Hayirlisi insalah
Hadi hayırlısı olsun benim de 3.gün tekti tuttu insallah şeninde tutaredahandro canım ben bu gün kontrole gittim ve transfer tarihimi 29 Nisan olarak kararlaştırdık. 1 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek tabloyu düzeltir misin
evet canım hamileyim şuan benimde öyle oluyorda hatta arada halen oluyor 3 gün önce yine oldu saatlerce geçmedi sabah başladı ertesi güne kadar otorup ağladım hemşiremi aradım şiddetli kanama olmadıgı sürece normal dedi modunu düşürme iyi düşün hepçok şiddetli değil ama bugün az da değil. Normal tabi biliyorum ama her ay yaşayıp sonunda hüsranla sonuçlandığı için aşırı modum düştü :/ siz gebe misiniz?
%60 artması yeterli. İlki sonu fark etmez canımYani önce tam kat sonra 1.5 olması bir sorun değil ?
Bugün gerçekten sökülecek gibi ağrım var adetime de daha var zaten ilaçlar adeti engelliyor. Beklemek çok zor iyiydim aslında ama ağrıyla uyanınca çok modum düştü. Geçenki gibi olacak diye çok endişelendim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizievet canım hamileyim şuan benimde öyle oluyorda hatta arada halen oluyor 3 gün önce yine oldu saatlerce geçmedi sabah başladı ertesi güne kadar otorup ağladım hemşiremi aradım şiddetli kanama olmadıgı sürece normal dedi modunu düşürme iyi düşün hep
Kan sulandırıc iğneyi bacaktan da yapabilirsin dedi benim doktorum. Kolu yapmak zormuş zatenkızlar iğneler artık morarma yapıyor sizlerdede oluyormu göbekten yapıyorum hep koldan cesaret edemiyorum
Ben de göbekten devam ediyorum. Hem morarıyor, hem sanki derim kalınlaştı, derime girmiyor kuzum, uğraşıyorum baya. Bazı Yaptığım yerin İki gün sızladığı oluyor. Sanırım git gide hassaslaşıyor. Koldan ben de cesaret edemiyorum. Kendi kendimize koldan yapabilir miyiz onu da bilmiyorumkızlar iğneler artık morarma yapıyor sizlerdede oluyormu göbekten yapıyorum hep koldan cesaret edemiyorum
Bacaktan yapabilirsin dedi benim doktorum , koldan da yapabilirsin ama kendin yapman zor olur dedi.Ben de göbekten devam ediyorum. Hem morarıyor, hem sanki derim kalınlaştı, derime girmiyor kuzum, uğraşıyorum baya. Bazı Yaptığım yerin İki gün sızladığı oluyor. Sanırım git gide hassaslaşıyor. Koldan ben de cesaret edemiyorum. Kendi kendimize koldan yapabilir miyiz onu da bilmiyorum
evet duymuştum canım doktorum yapabilirsin derse bacaktan ben de yapacagımKan sulandırıc iğneyi bacaktan da yapabilirsin dedi benim doktorum. Kolu yapmak zormuş zaten
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebelerimiziHadi hayırlısı olsun benim de 3.gün tekti tuttu insallah şeninde tutar
Bacağı merak ediyorum. Sen hiç yaptın mı kuzum bacaktan?Bacaktan yapabilirsin dedi benim doktorum , koldan da yapabilirsin ama kendin yapman zor olur dedi.
Ben yapıyorum göbekten bi tık daha fazla acıtıyor ama dayanılmıcak bişey değil. Bacaktan kan sulandırıcı göbekten progestron şeklinde devam ediyorum bi kaç gündürBacağı merak ediyorum. Sen hiç yaptın mı kuzum bacaktan?
Yok hiç yapmadım henüz pozitif olursa 3 ay devam edilecekmiş o süreçte yaparım. Sağ ve sol bacağın dış kısımlarına yap dedi. Kalçadan iğne yaptırıyorsanız o sırada kan sulandırıcıyı da yaptırmayı bi deneyin isterseniz. Bu arada adet sancısı gibi sancınız oldu mu hiç ya, bende şu anda var çok modum düştü tutmazsa diyeBacağı merak ediyorum. Sen hiç yaptın mı kuzum bacaktan?
Bugün ikinci kanı verdim %70 artmasını bekliyoruz sağlıklı gebelik için dedilerAynen biri beni aydınlatsın
Geçen hafta cuma günü tam olarak öyle bir ağrı geldi aha adet oluyorum dedim akıntım vardı koştum tuvalete bişey yok cumartesi günü de evde yaptığım test pozitif çıktı. Adet günü yaklaştıkça bu ağrı çok normal belirtiler birebir aynı malesef. Umutsuzluk yokBugün gerçekten sökülecek gibi ağrım var adetime de daha var zaten ilaçlar adeti engelliyor. Beklemek çok zor iyiydim aslında ama ağrıyla uyanınca çok modum düştü. Geçenki gibi olacak diye çok endişelendim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi
ben göbekten bile kendim yapamıyorum. sağlıklı olsunlarda canım. sen keseyi gördün mü pekiBen de göbekten devam ediyorum. Hem morarıyor, hem sanki derim kalınlaştı, derime girmiyor kuzum, uğraşıyorum baya. Bazı Yaptığım yerin İki gün sızladığı oluyor. Sanırım git gide hassaslaşıyor. Koldan ben de cesaret edemiyorum. Kendi kendimize koldan yapabilir miyiz onu da bilmiyorum
Kaçıncı gününüzdü? Sağlıkla kucağınıza alın inşallahGeçen hafta cuma günü tam olarak öyle bir ağrı geldi aha adet oluyorum dedim akıntım vardı koştum tuvalete bişey yok cumartesi günü de evde yaptığım test pozitif çıktı. Adet günü yaklaştıkça bu ağrı çok normal belirtiler birebir aynı malesef. Umutsuzluk yok
Bende ilk tedavimi Cem çelikte yaptirmistim doktorum oydu. Okadar kalabalık Okadar stresli ortamdı ki. Hastaneye yattım ohss‘den Cem hoca pek ilgilenmedi normal dedi geçtiHayır istanbuldayım şişlide doktorum klinik adı öyle
Bu ağrıyı yaşadığımda transferin 6.günüydü. 7 gün testte öğrendim. Beklemek çok zor geliyor değil mi şu on günde ömrümden ömür gitti benim de. Şimdi 2.kan sonucu için heyecanla bekliyorum hala aramadılar bi aksilik mi var diye içim içimi yiyorKaçıncı gününüzdü? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah