💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

çok şiddetli değil ama bugün az da değil. Normal tabi biliyorum ama her ay yaşayıp sonunda hüsranla sonuçlandığı için aşırı modum düştü :/ siz gebe misiniz?
evet canım hamileyim şuan benimde öyle oluyorda hatta arada halen oluyor 3 gün önce yine oldu saatlerce geçmedi sabah başladı ertesi güne kadar otorup ağladım hemşiremi aradım şiddetli kanama olmadıgı sürece normal dedi modunu düşürme iyi düşün hep

evet canım hamileyim şuan benimde öyle oluyorda hatta arada halen oluyor 3 gün önce yine oldu saatlerce geçmedi sabah başladı ertesi güne kadar otorup ağladım hemşiremi aradım şiddetli kanama olmadıgı sürece normal dedi modunu düşürme iyi düşün hep
Bugün gerçekten sökülecek gibi ağrım var adetime de daha var zaten ilaçlar adeti engelliyor. Beklemek çok zor iyiydim aslında ama ağrıyla uyanınca çok modum düştü. Geçenki gibi olacak diye çok endişelendim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi ❤️

kızlar iğneler artık morarma yapıyor sizlerdede oluyormu göbekten yapıyorum hep koldan cesaret edemiyorum:olamaz:
Ben de göbekten devam ediyorum. Hem morarıyor, hem sanki derim kalınlaştı, derime girmiyor kuzum, uğraşıyorum baya. Bazı Yaptığım yerin İki gün sızladığı oluyor. Sanırım git gide hassaslaşıyor. Koldan ben de cesaret edemiyorum. Kendi kendimize koldan yapabilir miyiz onu da bilmiyorum

Ben de göbekten devam ediyorum. Hem morarıyor, hem sanki derim kalınlaştı, derime girmiyor kuzum, uğraşıyorum baya. Bazı Yaptığım yerin İki gün sızladığı oluyor. Sanırım git gide hassaslaşıyor. Koldan ben de cesaret edemiyorum. Kendi kendimize koldan yapabilir miyiz onu da bilmiyorum
Bacaktan yapabilirsin dedi benim doktorum , koldan da yapabilirsin ama kendin yapman zor olur dedi.

Bacağı merak ediyorum. Sen hiç yaptın mı kuzum bacaktan?
Yok hiç yapmadım henüz pozitif olursa 3 ay devam edilecekmiş o süreçte yaparım. Sağ ve sol bacağın dış kısımlarına yap dedi. Kalçadan iğne yaptırıyorsanız o sırada kan sulandırıcıyı da yaptırmayı bi deneyin isterseniz. Bu arada adet sancısı gibi sancınız oldu mu hiç ya, bende şu anda var çok modum düştü tutmazsa diye

Bugün gerçekten sökülecek gibi ağrım var adetime de daha var zaten ilaçlar adeti engelliyor. Beklemek çok zor iyiydim aslında ama ağrıyla uyanınca çok modum düştü. Geçenki gibi olacak diye çok endişelendim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi ❤️
Geçen hafta cuma günü tam olarak öyle bir ağrı geldi aha adet oluyorum dedim akıntım vardı koştum tuvalete bişey yok 🥰 cumartesi günü de evde yaptığım test pozitif çıktı. Adet günü yaklaştıkça bu ağrı çok normal belirtiler birebir aynı malesef. Umutsuzluk yok 🙏🏻😍

ben göbekten bile kendim yapamıyorum. :olamaz: sağlıklı olsunlarda canım. sen keseyi gördün mü peki

Geçen hafta cuma günü tam olarak öyle bir ağrı geldi aha adet oluyorum dedim akıntım vardı koştum tuvalete bişey yok 🥰 cumartesi günü de evde yaptığım test pozitif çıktı. Adet günü yaklaştıkça bu ağrı çok normal belirtiler birebir aynı malesef. Umutsuzluk yok 🙏🏻😍
Kaçıncı gününüzdü? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kaçıncı gününüzdü? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu ağrıyı yaşadığımda transferin 6.günüydü. 7 gün testte öğrendim. Beklemek çok zor geliyor değil mi 🥹 şu on günde ömrümden ömür gitti benim de. Şimdi 2.kan sonucu için heyecanla bekliyorum hala aramadılar bi aksilik mi var diye içim içimi yiyor

X