- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 31
Ağdadan ne olabilir ki? Zaten göbeğimiz yok henüz ben de alaturka tuvalete falan girmeye devam ediyorum orda da göbüş sıkışıyorKese ve kalp atışı duyup görmediğim için tedirgin oldum. Biz kadınların herşeyi zahmetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağdadan ne olabilir ki? Zaten göbeğimiz yok henüz ben de alaturka tuvalete falan girmeye devam ediyorum orda da göbüş sıkışıyorKese ve kalp atışı duyup görmediğim için tedirgin oldum. Biz kadınların herşeyi zahmetli
Evet canımm progesteronun etkisi bencede.Bizim transfer sonrası verdikleri kağıtta yasak yazıyor kocam aylardır bekliyor ya napıcaz bilmiyorum korkuyorum ben de kalp atışına kadar beklerim kesin. Bi de daraldı gibime geliyor sizin de öyle mi progestan sokarken zorlanıyorum
Verdi ama beta çok yüksek çıktığı için merak ediyorum doktoruma gitmeme daha çok varDoktorun belli bi gün vermedi mi kese için?
Maşallah kuzum ❤Kızlar salı günü benim 12. Günümdü beta 1700 çıkmıştı yarın gitsem keseyi görürmüyüm acaba?
Dualarım seninle canımEvet bayanlar 12. Gün kan testimi vermeye gidiyorum dua edin
Sanmıyorum canım, ama gebe de sen de kalp atışını bekle istersen ❤ kıymetli gebelik bizimkiler, temkinli olmakta fayda varAffınıza sığınarak bende birşey sormak istiyorum. İlk zamanalarda ağda yasak mı acaba? Eğilip doğrulmak zarar verırmı bilmiyorum korkuyorum. Haftaya gittiğimde vajınal muayene olmaktan çekiniyorum. Traşlamakta erken cıkartıyor sevemıyorum bir türlü. Bende bu konuda napcamı bilemedim. Tüy dökücüde zararlı
Özele direk 1 saat dedilerGüzel haberle gel inşallah nerede veriyorsun özel acilde mi?
Bekle bence dediği tarihte belki kalp atışı da duyulur beta hızlı yükseldiyseVerdi ama beta çok yüksek çıktığı için merak ediyorum doktoruma gitmeme daha çok var
Haber ver hemenÖzele direk 1 saat dediler
Maşallah çok güzel artmışBende bugün ikinci kez kan verdim
9.Gün 364
11.Gün 885
Allah’ıma şükürler olsun sağlıkla devam etsin hepiniz dualarımdasınız
Transferden sonra bu belirtiler pozitifken de olabiliyor15 nisan transfer gunum .sat 30 mart.adet agrim bir hafta onceden baslar .dunden beri belim.agriyor adet olacak gibi .sanirim.....
Benim de öyleydi ama olmadım adet ağrısı gibi ağrı olması normalmiş15 nisan transfer gunum .sat 30 mart.adet agrim bir hafta onceden baslar .dunden beri belim.agriyor adet olacak gibi .sanirim.....
Çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese En büyük duam Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın sağlıkla kucağımıza alalım hepimizMaşallah çok güzel artmış
InsallahhhhhTransferden sonra bu belirtiler pozitifken de olabiliyor
Ben transferin ikinci günü avm de 3 saat gezdim her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum. Yorulmayın yeterli. Ben beslenme konusunda hiç dikkat etmedim hep dışardan yedim çayı çok içmemeye çalıştım canımda istemiyor bi kaç gündür hiç içmedim bile. Bu süreçte en önemlisi kafanızın rahat olması stres yapmayın. Bizler elimizden geleni yapıyoruz sonrasında takdir Allah’ınKızlar bu arada bişey sorucam çalışan var mı aranızda? Ben cumartesi transfer oldum pazartesi çalışmaya devam ettim hiç yatma modum olmadı akşamları bile dışardaydım ama şimdiden sonra nasıl ilerleyecek merak ediyorum gün içinde bulantım falan olursa şuan bile arkadaşlar kahve içmiyor oluşuma şaşırıyorlar midem yanıyor çok tokum sabah içtim evde falan gibi uyduruyorum
Nisan grubumuz çok uğurlu sizlerin de pozitif haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünOkumamla gozlerimden yaslar suzuldu.biraz once tabloda adini gormustum 2 gun fark var aramizda
siz ne zaman kan vereceksinizOkumamla gozlerimden yaslar suzuldu.biraz once tabloda adini gormustum 2 gun fark var aramizda
Ben tam 2 gün önce işte cuma günü bir adet ağrısı geldi bi anda koştum tuvalete aha adet oldum dedim meğer progestan akıyormuş o gece de çok halsizlik ve kasık ağrısı çektim. Aynı günde aynı şeyleri yaşamışız inşallah pozitif olacak göreceksin cumartesi de test yapıp çizgiyi gördüm sen yapacak mısın test günün ne zamanOkumamla gozlerimden yaslar suzuldu.biraz once tabloda adini gormustum 2 gun fark var aramizda