- 22 Şubat 2023
- 9.755
- 10.842
- 37
Dur ben hesaplayacak geliomBilmiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur ben hesaplayacak geliomBilmiyom
Allahtan gelen başımızın üstüne tek olsun bizim olsun diyordum son değer aklımı kurcalıyor biri bölünüp 3 olur mu diye çok paranoya yapıyorumİkiz diyorum 500den sonra atak yapmışlsr, ikisi de kendisini göstermiş
Google’a tüp bebek gebelik hesaplama yaz oradan hesaplayabilirsinBilmiyom
Yaaa görüyorum silik çizgiyi koyulaşır inşallah elinde test varsa yarın da yap canım mutlaka koyulaşmayı takip edelim ❤
Hemen ekliyorum canım aramıza hoş geldin ❤ umarım sana uğur getiririz ve gebelik haberini birlikte alabiliriz
Yapmıcaktım ama akşam yine alıcam bir test yrn inşallah koyu çizgi çıkarda paylaşırımYaaa görüyorum silik çizgiyi koyulaşır inşallah elinde test varsa yarın da yap canım mutlaka koyulaşmayı takip edelim ❤
Hemen ekliyorum canım aramıza hoş geldin ❤ umarım sana uğur getiririz ve gebelik haberini birlikte alabiliriz
Yazdım canım yazdım her site farklı bir şeyler yazıyor yok 4 haftalık yok 5+3 akıl kalmadı. yok haşhaş büyüklüğünde yok susam büyüklüğünde diyeGoogle’a tüp bebek gebelik hesaplama yaz oradan hesaplayabilirsin
B Boniva geldim çok hızlı hesapladım çünkü benden 1 gün önce transfer olmuşsun. Şuan 4 haftalık civarıyız. Beni düşün 30 Nisan'a çağırdı. Seni kese için bile çok erken çağırmış. Kalp atışını zaten duyamazsın, hiç onun stresine girme kuzum. Keseyi görürsen öp başına koy hiç stres olma. Belki 5. Gün embriyosu diye böyle erkenden çağırdılar.Dur ben hesaplayacak geliom
Yeminlen benim de aklıma üçüz geldi de dillendirmedim hayırlısı olsun diyelimAllahtan gelen başımızın üstüne tek olsun bizim olsun diyordum son değer aklımı kurcalıyor biri bölünüp 3 olur mu diye çok paranoya yapıyorum
Himm 4+5 gibi falan 1-2 gun oynar heralde yani seni 5+4 gibi falan cagirmis oluyor aslimda ama kalp icin erken bi tarih belki duyariz diye soylemistir. Duyamazsan telas etme genelde 5+4 lerde kese gorulur bir 10 gun sonra kalp icin cagirirlar cunkubilmiyorum ki o gün söyleyecek son adet 19 Mart
aa çok doğru seninle aramızda 1 gün var.sen beni takip et bizimki abi veya abla olacak senin miniklereB Boniva geldim çok hızlı hesapladım çünkü benden 1 gün önce transfer olmuşsun. Şuan 4 haftalık civarıyız. Beni düşün 30 Nisan'a çağırdı. Seni kese için bile çok erken çağırmış. Kalp atışını zaten duyamazsın, hiç onun stresine girme kuzum. Keseyi görürsen öp başına koy hiç stres olma. Belki 5. Gün embriyosu diye böyle erkenden çağırdılar.
Tövbe de kız. Tabi Allah’ın işine karışılmaz da yaşlandım 3 tane zor ya. Of nur topu gibi paranoyam oldu şimdi ikiz e okeyim ama 3 çok zor yaYeminlen benim de aklıma üçüz geldi de dillendirmedim hayırlısı olsun diyelim
edahandro benimki susam seninki haşhaş şuanaa çok doğru seninle aramızda 1 gün var.sen beni takip et bizimki abi veya abla olacak senin miniklere
Tövbe tövbe diyeyim de üçüz çok zor ihtimal, bence ikiz ❤ gönlümden geçen ikiz. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunTövbe de kız. Tabi Allah’ın işine karışılmaz da yaşlandım 3 tane zor ya. Of nur topu gibi paranoyam oldu şimdi ikiz e okeyim ama 3 çok zor ya
Bir de oyle dakka basi da kan vermeyin yahu zaten delik desiksiniz. 3 kez kan vermek yetiyor ki 2 bile yetermis sizin degerleriniz masallah guzel. Ha ikiz mi degil mi anlamak icin de erken bana doktorum oyle demisti.Tövbe de kız. Tabi Allah’ın işine karışılmaz da yaşlandım 3 tane zor ya. Of nur topu gibi paranoyam oldu şimdi ikiz e okeyim ama 3 çok zor ya
İnşallah sen çok istiyorsun inşallah seninkiler de ikiz olur tek seferde bir kız bir oğlanımız olsa aslında fena olmaz dimiTövbe tövbe diyeyim de üçüz çok zor ihtimal, bence ikiz ❤ gönlümden geçen ikiz. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun
Benim uygulamada cia tohumu yazıyor nokta yani anladığım kadarıyla ❤ kurban olduğummedahandro benimki susam seninki haşhaş şuan
Tek gibi başlayıp sonradan iki olmaya karar vermiş gibi bir tabloAnket yapalım tahminlerinizi önemsiyorum. Perşembe günü kese ve kalp günüm var sizce tek bebek mi tutundu çift mi.
Transferin
9 günü 120
11 günü 220
13 günü 513
15 günü 7847
17 gün bugüne denk geliyor pazar olduğu için yaptırmadım yarın yaptırırım hem doktorda 2 kandan sonra test yapma artık demişti.
Her şeyi Allah bilir tabi de vakit geçsin sonra kim haklı çıkmış hatırlamak için tahminlerinizi merak ediyorum
Evet yaa çok isterim bir kız bir oğlan Sağlıkla gelsinler inşallahİnşallah sen çok istiyorsun inşallah seninkiler de ikiz olur tek seferde bir kız bir oğlanımız olsa aslında fena olmaz dimi
doktorum da 2 değerden sonra test yapma dedi aslında da ben değerde düşüş veya yerinde sayma var mı diye merakımdan baktırıyorum evimin altında özel klinik var pijama-terlik şıp şıp gidip veriyorum kanBir de oyle dakka basi da kan vermeyin yahu zaten delik desiksiniz. 3 kez kan vermek yetiyor ki 2 bile yetermis sizin degerleriniz masallah guzel. Ha ikiz mi degil mi anlamak icin de erken bana doktorum oyle demisti.
sen ne zaman kan vereceksin 3 defaEvet yaa çok isterim bir kız bir oğlan Sağlıkla gelsinler inşallah