💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Sadece keseye baktı ilk kontrol de büyüklüğünü de söylemedi zaten bilmyorm acelesi vardı çok ilgilenemedi baktı kaltim oyle

Sadece keseye baktı ilk kontrol de büyüklüğünü de söylemedi zaten bilmyorm acelesi vardı çok ilgilenemedi baktı kaltim oyle
Allahım yaa sinir oluyorum böyle doktorlara. Sen sorsaydın keşke canım için rahatlar, bir dakine gittiğinde sormak istediğin her şeyi sor bence canım.

yeni görüyorum resmi maşalllahhh kesen yuvarlak canım yuvarlaksa erkek derler :):))

Kızlar doktordan çıktım sımdı 10+0 ultrasonda 10+3 cıktı ense kalınlığına baktı 1.4 dedı daha küçük dedı 10 gün sonra tekrar gıdıcem ense kalınlıgına bakcak tekrar nıpt testı ıcın kan vericem 350 dolar dediler Allah yardımcımız olsunbu arada muayenem pahalılaşmış 3 bin olmus bebış sağlıklı olsunda sağlık olsun

Oyyy bunlar nasıl paralar ya, ben 3 kere muayenehe gittim bir kez ücret aldı. Muayene ücreti de 1100 TL zaten iki haftada bir her gittiğinizde ücret ödüyor musunuz?

Evet aylık kontrol olduğu ıcın her gıttıgımde ödüyorum tüp bebek doktorumla devam ettiğim için böyle malesef sağlık olsun napalım
Ben de tüp bebek doktorumla devam ediyorum değiştirmedim daha. Benimki insaflıymış burda gördükçe daha çok seviyorum doktorumu orası öyle, yeter ki iyi olsunlar

Oyy minişimiZ büyüyor maşallah canım. 350 dolar baya iyi nipt için. İnşallah bana da öyle derler. Benim muayenem 2500müş, daha hiç muayene parası almamışlardı, tüp bebeğin içindeydi. Ama artık normal kontrole geçildiği için ben de muayene ücreti vermeye başlıcam. Sağlıkla gelsin bebiklerimiz

hangi firmada yaptıracaksın canım fetal DNA testini ? Bizim tüpçü de 3200 alıyor ya ama ben son kez pazartesi gideceğim ona sonra perinatolog ile ilerleyeceğiz gebelik kontrollerinde. Daha önceden servikal yetmezlikden dolayı kaybım oldu serklaj yapılacak o yüzden. Perinatoloji uzmanını da allahtan sigortamız karşılıyor

Genoks galıba geçen sene ıkızlere de orda yaptırmıştım tabı dolar ucuzdu o zamanlar ya benim de kaybım varda doktor bana hıcbır şey demedi hayta ıkılı test falan da yapmıycaz nıpt yeter dedı hatta protestonı ıkıye düşürdü sorun gormedı sımdılık bebek küçük ama büyüdükçe gergınlık sarar beni

Ayy evet canm yaptırırım en azından ıkılı falan yaptırmam daha ıyı olur hamıle kalınca normal kontrol sayıyor benım doktorum

Kızlar aranızda fitille beraber hafif sarı/çok açık kahverengi gibi akıntı gören var mı? Mide bulantılarım azaldı çok paranoya yaptım devamlı tuvalete gidip kontrol ediyorum. Fazla ıslaklık var sanki. 6 fitil kullanıyorum günde, 2x3 şeklinde.

Benimde ikizdi kaybım konuşmuştuk senle. Neden Serklaj yapmayacaklar sende de servikal yetmezlik olmuştu ? Ben bir kaç doktora gitmiştim doğumdan sonra olayı anlattım , muayene etmeden hepsi de kesinlikle bir sonraki hamilelikte serklaj yapılmalı dedi.

Son düzenleme:
Fitille sarımsı çıkıyır canım. Susuz kalıyorsan ondan idrarının rengi de sararıyor. İyice sarı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…