- 22 Şubat 2023
- 9.753
- 10.841
- 37
Canım 5. Haftada çok yoğun kırmızı kanamam geldi. Hemen kliniğe gittim. Keseyi gördük, sıkıntı yoktu. Pruluton iğne yapıldı. 4 gün sonra 6. Haftada tekrar oldu, kalp atışını duymuştuk o gün, o muayeneden sonra kanama geldi, o zaman dex in dozunu bir günlüğüne ikiye çıkardılar. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Kanama alanı falan görmedi doktor. Sen yarın gidecek misin muayeneye? İlk kanamada O dediğin pıhtıdan da geldi, hatta dedim bebek heralde bu, ama sonra hemşire dedi, içerdeki kanamanın pıhtısı oluyor o korkmayın dedi canım.ben de aspirin kesti doktor kanama günü.Kızlar bugün inanılmaz bir mide ağrısından 10 dakika kadar sonra kanamam başladı. Bildiğiniz damla damla iç çamaşırıma aktı. 6hafta 3 günlük bugün. hemen tüpbebek merkezinin hemşiresi ile görüştüm proluton depat olmamı istedi. İğneyi vurulduktan sonra fındık büyüklüğünde bir pıhtı geldi. progestan fitili koyarken de elime kupkuru bi pıhtı geldi. Şu an istirahat ediyorum.
Sabah2 akşam2 estrofem, sabah1 akşam1 progestan dex25mg iğne ve sabah2 akşam2 fitil kullanıyorum. Bir de sabah coraspirin alıyorum.
Çok korkuyorum umarım benimledir bebeğim ve benimle kalır sağlıkla sizlerde böyle bir şey yaşayan oldu mu ne yaptınız?
Son düzenleme: