- 22 Şubat 2023
- 9.753
- 10.841
- 37
Prilam içiyor musun canım sen?Sabah bi guzel ictim ilaclari sonra aninda tuvalette vedalastim kendileriyle bu durum cok canimi skiyor gunduz yine ehh ama aksamlari cok fenayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prilam içiyor musun canım sen?Sabah bi guzel ictim ilaclari sonra aninda tuvalette vedalastim kendileriyle bu durum cok canimi skiyor gunduz yine ehh ama aksamlari cok fenayim.
Gececek insallah o kadar ugrastim ki bu cocuk icin yine de sukur diyorum mecburen . Mutlaka gececek bi gun. Allah bu gunumuzu aratmasinGüzel düşün kuşum takılma üçe beşe. Benim çok şiddetli bulantı kusmam var canım. Pek iyi değilim malesef. Geçeceği günü bekliyorum hayırlısıyla
İnşallah pozitifi bu sefer görürsün kuzum ❤
Ah arkadaşım bugün o kadar kötüyüm ki hiçbir ilaç midemde durmadı. Sabahtan beri dört kez çıkardım. Artık oturdum ağliyorum. Çok susadım ama içemiyorum
Hicbir ise yaramiyorum kuzum o icmeyi biraktim bende etki etmedi . Bosuna ilac yuklemeye gerek yok. Omega 3 aliyodum artik mideden kaynakli onu da icemiyorm. Cocuk icin binlerce vitamin alan ben sadece folik asit aliyorum extra. Neyse onlalri somursun en azindan bosuna mi depoladim haha.Prilam içiyor musun canım sen?
Doktorum butun vitaminleri kesti bende. Suan bi faydasi yok bebege dedi. Hatta sunu yemeliyim bunu yemeliyim diye bile zirlama kendini yiyebildiklerini ye dedi. Prilam bende ise yaradi. Ama cok uyku yapiyo.gece iki tane aliyorum yatmadanHicbir ise yaramiyorum kuzum o icmeyi biraktim bende etki etmedi . Bosuna ilac yuklemeye gerek yok. Omega 3 aliyodum artik mideden kaynakli onu da icemiyorm. Cocuk icin binlerce vitamin alan ben sadece folik asit aliyorum extra. Neyse onlalri somursun en azindan bosuna mi depoladim haha.
Bende de kesti gerek yok dedi . Ben de cok guzel beslenebildigim soylenemez. Ama prilam cik bana ise yaramadi.Doktorum butun vitaminleri kesti bende. Suan bi faydasi yok bebege dedi. Hatta sunu yemeliyim bunu yemeliyim diye bile zirlama kendini yiyebildiklerini ye dedi. Prilam bende ise yaradi. Ama cok uyku yapiyo.gece iki tane aliyorum yatmadan
Ben bugun 5+3 haftasindayim bendede kanama oldu. Sana ne ignesi yaptilar? Ben yurt disindayim o yuzden kime gitcem napcam bilmiyorum beklemekten baska bir cagrem yok galiba. Cuma gunu randevum var keseyi gormek icin. Silerken kirmizi kan geldi bugun ama cokda degil ve suan artmadida.Bugun bende yine kanama oldu kizlar hatta bu kez cok daha fazlaydi. Doktora gittik hemen kesenin yaninda cok kucuk kanama alani var ama hersey yolunda dedi. Korktuk ama. Hatta hastaneye gidene kadar ne kaorkular yasadik. Igne yaptilar eve geldik umarim hersey yolunda gider dua edin bana
Geçmiş olsun kuzum şükür miniğin iyiymişBugun bende yine kanama oldu kizlar hatta bu kez cok daha fazlaydi. Doktora gittik hemen kesenin yaninda cok kucuk kanama alani var ama hersey yolunda dedi. Korktuk ama. Hatta hastaneye gidene kadar ne kaorkular yasadik. Igne yaptilar eve geldik umarim hersey yolunda gider dua edin bana
Fitil kullanıyorsun değil mi canım? Benim kanamam olunca pruluton iğne yapmışlardı. İkinci kanamada progesteron dexi iki doza çıkarmışlardı o gün için. Sen fitil iğne kullanıyor musun canım?Ben bugun 5+3 haftasindayim bendede kanama oldu. Sana ne ignesi yaptilar? Ben yurt disindayim o yuzden kime gitcem napcam bilmiyorum beklemekten baska bir cagrem yok galiba. Cuma gunu randevum var keseyi gormek icin. Silerken kirmizi kan geldi bugun ama cokda degil ve suan artmadida.
Edacım iğneyi ne zaman kestirdi doktorun? Bir de progestan fitil kaç tane alıyorsunGeçmiş olsun kuzum şükür miniğin iyiymiş
Fitil kullanıyorsun değil mi canım? Benim kanamam olunca pruluton iğne yapmışlardı. İkinci kanamada progesteron dexi iki doza çıkarmışlardı o gün için. Sen fitil iğne kullanıyor musun canım?
Yaa uzuldum canım hayırlısı olsun inşallah sıkma canınıMaalesef negatif oldu çok canım sıkıldı. A kalite embriyo ve rahim içi çok uygun demişti.
İğneyi ve estrofemi 7. Haftada kesti canım. Şuan sadece sabah 2, akşam 2 fitil kullanıyorumEdacım iğneyi ne zaman kestirdi doktorun? Bir de progestan fitil kaç tane alıyorsun
Evet kullaniyorum canim. Ben progesteron vajinal fitil kullaniyorum 2 sabah 2 oglen 2 aksam. Bide gunde 2 kere igne oluyorum prolutex ignesiGeçmiş olsun kuzum şükür miniğin iyiymiş
Fitil kullanıyorsun değil mi canım? Benim kanamam olunca pruluton iğne yapmışlardı. İkinci kanamada progesteron dexi iki doza çıkarmışlardı o gün için. Sen fitil iğne kullanıyor musun canım?
Onlar yeter heralde canım. Gönlünü ferah tut. İlaçların baya sağlam. Bol bol dınlen. Ev işi falan yapma bir süre.Evet kullaniyorum canim. Ben progesteron vajinal fitil kullaniyorum 2 sabah 2 oglen 2 aksam. Bide gunde 2 kere igne oluyorum prolutex ignesi
Proluton depot yaptilar hala azda olsa devam ediyo benim kananam.Rabbim korusun insallah hepimizinkiniBen bugun 5+3 haftasindayim bendede kanama oldu. Sana ne ignesi yaptilar? Ben yurt disindayim o yuzden kime gitcem napcam bilmiyorum beklemekten baska bir cagrem yok galiba. Cuma gunu randevum var keseyi gormek icin. Silerken kirmizi kan geldi bugun ama cokda degil ve suan artmadida.
Sagol canim insallah hep iyi olurGeçmiş olsun kuzum şükür miniğin iyiymiş
Aminnnn canim amin. Biraz karnimda agrida varProluton depot yaptilar hala azda olsa devam ediyo benim kananam.Rabbim korusun insallah hepimizinkini
Insallh canim cok sagolOnlar yeter heralde canım. Gönlünü ferah tut. İlaçların baya sağlam. Bol bol dınlen. Ev işi falan yapma bir süre.
Kız sen de dertsiz başın ne güzel keyfini çıkar, görme şöyle rüyalar. Maşallah bulantın bile yok. Başka meşgale bul kendineGünaydın kızlar rüyamda neler gördümayy burayı az takıp etmem lazım galiba bilemedimrüyamda kanama yaşıyorum sonra doktora güdüyorum o da diyor ki bır şey olmaz uzan yat dıyorum ıgne vermeyecek mısınz yok dıye sonra buraya gelıyorum grubu bulmaya çalışıyorum bakıyorum sizler yoksunuz Hayırdır insallah benim bilinç altı perttt