- 8 Aralık 2012
- 3.727
- 5.104
- 32
Metpamid prilam dan daha etkili doktoruna sorup onu da dene istersenKızlar ben çok kötü kusmaya başladim o sebeple aktif olamıyorum kusmaya çare bulan varsa beni bulsun prilam içiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metpamid prilam dan daha etkili doktoruna sorup onu da dene istersenKızlar ben çok kötü kusmaya başladim o sebeple aktif olamıyorum kusmaya çare bulan varsa beni bulsun prilam içiyorum.
Şimdi hemşireye sordum prilam dışında önermiyoruz dedi. Çok kötü olursanız gidip serum taktırın dediMetpamid prilam dan daha etkili doktoruna sorup onu da dene istersen
Öyle yap o zaman. Benim bi arkadaşım vardı iş yerinde sürekli mide bulantısı olurdu. Kız kolunda damar yoluyla gelirdi işe bulantıları arttığı zaman iş yeri hekimi serum bağlardı hemen. 9 ay bulantı yaşadı , ikiz bebekleri vardı 6 kilo almıştı sadeceŞimdi hemşireye sordum prilam dışında önermiyoruz dedi. Çok kötü olursanız gidip serum taktırın dedi
Çok geçmiş olsun Benimde çok fena sabah bulantım oluyor 2 gündür prilam yazdı doktorum kusmuyorum ama bulantıdan çok zorlanıyorum sadece sabahları ve aç olduğumda oluyor genelde . Beyaz leblebi veya tuzlu çubuk yataktan kalkmadan yememi söylediler onu deneyeceğim size de fikir olsunKızlar ben çok kötü kusmaya başladim o sebeple aktif olamıyorum kusmaya çare bulan varsa beni bulsun prilam içiyorum.
Gecmıs olsun canım yanı bılemıyorım kı ne iyi gelir bastıracak tuzlu bır şeyler ye bende bulantı olmuyorKızlar ben çok kötü kusmaya başladim o sebeple aktif olamıyorum kusmaya çare bulan varsa beni bulsun prilam içiyorum.
Canım şu an için iyi bir değer düşük değil hergun artıyor zaten moralini bozmaKızlar moralim biraz bozuldu bana yardımcı olur musunuz? Pazartesi transferin yani 7.günü kan verdim 110,31 çıktı yani cumartesi verdiğim kan değerine göre 4 kat artmıştı. Bugün transferin 10.günü değerim 316,49 bana düşük geldi biraz sizin fikriniz nedir
Benim de doğal siklus oldu pozitifi gördüm doktorum eğer tutmazsa ilaçlı yaparız demıstı ilaclı da rahmi kalınlastırmak ıcın ılaclar kullanıyorsunuz doğal sıklus bıraz uzun sürüyorKızlar bir soru sormak istiyorum. Benim yumurtalarım toplandıktan sonra 2 adet dönemi rahim dinlendirme yaptım. 2. Adetim ile birlikte transfer sürecim başladı. Doktorum doğal siklus ilerleyeceğiz dedi. Yaklaşık 13 gün sonra sadece çatlatma iğnesi yaptım( bu süreçtw hiç ilaç kullanmadım) iğneyi yapmadan önceki gün rahim kalınlığım 7.2 mm idi. çatlatma iğnesinden 2 gün sonra climara ve progestan başladım. İğneden 6 gün sonra da transferim yapıldı. Sonuç negatif oldu. Doktorum şimdi doğal siklus ilerlemeyeceğimizi söyledi. Yarın kontrole gideceğim. İlaçla yürüteceğiz bu süreci dedi. Tam olarak nasıl oluyor? Hangi ilaçlar kullanılıyor. Rahim mi kalınlaştırılmaya çalışılıyor?
Hiç düşük değil bence. 3 gün sonra 3 katı atması yeterli diyorlar. Benim de ilk betam %68 artmıştı, doktorunuz ne dedi?Kızlar moralim biraz bozuldu bana yardımcı olur musunuz? Pazartesi transferin yani 7.günü kan verdim 110,31 çıktı yani cumartesi verdiğim kan değerine göre 4 kat artmıştı. Bugün transferin 10.günü değerim 316,49 bana düşük geldi biraz sizin fikriniz nedir
Merhaba, estrofem coraspin ve folik asitle başlıyorum ben ilk hafta, ikinci hafta progestan iğne, progestan fitil ve prednol ekleniyor. Enfeksiyon olmaması için de 3 gün antibiyotik kullanıyorum transferden önce. İlaç kullanmasam rahat edemezdim, bence ilaçla daha kontrollü oluyor. Umarım en kısa sürede kocaman bir sevinç yaşarsınızKızlar bir soru sormak istiyorum. Benim yumurtalarım toplandıktan sonra 2 adet dönemi rahim dinlendirme yaptım. 2. Adetim ile birlikte transfer sürecim başladı. Doktorum doğal siklus ilerleyeceğiz dedi. Yaklaşık 13 gün sonra sadece çatlatma iğnesi yaptım( bu süreçtw hiç ilaç kullanmadım) iğneyi yapmadan önceki gün rahim kalınlığım 7.2 mm idi. çatlatma iğnesinden 2 gün sonra climara ve progestan başladım. İğneden 6 gün sonra da transferim yapıldı. Sonuç negatif oldu. Doktorum şimdi doğal siklus ilerlemeyeceğimizi söyledi. Yarın kontrole gideceğim. İlaçla yürüteceğiz bu süreci dedi. Tam olarak nasıl oluyor? Hangi ilaçlar kullanılıyor. Rahim mi kalınlaştırılmaya çalışılıyor?
Canım benim 14. Günim 350 dert etme önemli olan artış artışların çok iyiKızlar moralim biraz bozuldu bana yardımcı olur musunuz? Pazartesi transferin yani 7.günü kan verdim 110,31 çıktı yani cumartesi verdiğim kan değerine göre 4 kat artmıştı. Bugün transferin 10.günü değerim 316,49 bana düşük geldi biraz sizin fikriniz nedir
Benim doğal siklusta adetin 21. Günü transfer olmuştu. İlaçlı da daha mı kısa olur o zaman bu süreç? Çok teşekkür ederimMerhaba, estrofem coraspin ve folik asitle başlıyorum ben ilk hafta, ikinci hafta progestan iğne, progestan fitil ve prednol ekleniyor. Enfeksiyon olmaması için de 3 gün antibiyotik kullanıyorum transferden önce. İlaç kullanmasam rahat edemezdim, bence ilaçla daha kontrollü oluyor. Umarım en kısa sürede kocaman bir sevinç yaşarsınız
Ben ilk transferimde adetin 15.günü, diğerinde 16.günü olmuştum. Rahim duvarının kalınlığına göre karar veriliyor.Benim doğal siklusta adetin 21. Günü transfer olmuştu. İlaçlı da daha mı kısa olur o zaman bu süreç? Çok teşekkür ederim
Canım geçmiş olsun.Kızlar ben çok kötü kusmaya başladim o sebeple aktif olamıyorum kusmaya çare bulan varsa beni bulsun prilam içiyorum.
Meraba size histeroskopi gibi bi işlem yaptı mıBen de Centrum a gidiyorum Recai Pabuççu ya ama doktoru bi ilk muayenede bi de transferde görüyorsunuz çok yoğun olmasından kaynaklı ve iletişimi çok az.. Önerebilecek olarak göremiyorum ne yazık ki..
Canım hemşireye sordum başka ilaç önermiyoruz dedi acilde serum taktırın çok kötü olursanız dediCanım geçmiş olsun.
İlaç değiştirecek misin ?
Nane-limon denedin mi? Bende epey işe yarıyor bir dene istersen senin bebiş annesine kendini unutturmuyorCanım hemşireye sordum başka ilaç önermiyoruz dedi acilde serum taktırın çok kötü olursanız dedi
Acilde hangi ilacı koyuyorlar acaba ?Canım hemşireye sordum başka ilaç önermiyoruz dedi acilde serum taktırın çok kötü olursanız dedi