💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Ya ben 19-22 saat arasında yapıyorum. İğnenin bu kadar dakik yapılması gerektiğini bilmiyordum.
Canım benimki özellikle değil de. Eşimin iş çıkış saati. O gelince inip gidiyoruz. Ondan o saat.18-19 arası. Ama gündüze alsam sorun olur mu anlamında sordum aslında. Kusura bakmayın telaşa düşürmek istemem.
Bana kimse saatle ilgili bisey demedi bunlarin gonalf ler gibi illa su saatlerde yapin gibi bi kurali oldugunu zannetmiyorum. Sabah uyaninca yapiyorum aksam 8-9 gibi yapiyorum. Ama bazen 10 dada yapiyorum degisiyo. Yinede sorabilirsiniz doktorunuza
Tamam canım. Teşekkür ediyorum. Sorun olmaz o zaman. Yarın okul çıkışı gideyim.

Kızlar bugün 11. Gün.
Bacaklarım adet olacakmış gibi ağrıyor, adet olacakmış gibi ara ara sancilaniyorum. Değerim de düşük olunca korkmaya başladım.
Sizde durumlar nasıl ?
Çok normal canım. Üst bacaklarım ağrıdı benim de. Yeşil damarlar çıkmıştı baktığımda. Adet belirtisi de tutunma belirtileri.

Merhaba elinde prolotex estrofem progestan transfer sonrası kullanılan ilaçlardan olan varmi fazla kalan ???

Merhaba elinde prolotex estrofem progestan transfer sonrası kullanılan ilaçlardan olan varmi fazla kalan ???

Kizlar merhaba bugun kese kontrol gunumdu ama biliyosunuz kanamam vardi ve cok kaygili gittim. Kesesi gorduk cok sukur.kalp atisinida duyduk kese etrafinda kanama alani var dedi. Beta degerime gore ikiz demisti ama tek kese gorduk. 3 hafta sonra artik takip edecrk doktoruna git dedi ama ben perinatolog arastirmistim ogleden sonrada ona gittim. Uzun uzun dinledi oykumu. Muayenede kese ve yolk saci bebek cok iyi dedi kanamayi sordum yok dedi. Kan sulandiriciyi kesti hatta bazi vitaminleride kesti.haftalik kalp atisini dinleyecegiz dedi.6+4 ile uyumluymus. Cok sukur rahatladim.darisi herkesin basina insallah

Kizlar merhaba bugun kese kontrol gunumdu ama biliyosunuz kanamam vardi ve cok kaygili gittim. Kesesi gorduk cok sukur.kalp atisinida duyduk kese etrafinda kanama alani var dedi. Beta degerime gore ikiz demisti ama tek kese gorduk. 3 hafta sonra artik takip edecrk doktoruna git dedi ama ben perinatolog arastirmistim ogleden sonrada ona gittim. Uzun uzun dinledi oykumu. Muayenede kese ve yolk saci bebek cok iyi dedi kanamayi sordum yok dedi. Kan sulandiriciyi kesti hatta bazi vitaminleride kesti.haftalik kalp atisini dinleyecegiz dedi.6+4 ile uyumluymus. Cok sukur rahatladim.darisi herkesin basina insallah
Çok güzel haberler canım , sağlıkla gelsin inşallah. Hangi doktora gidiyorsun perinatolog olarak

Maşallah kuzum 🧿❤ ben de kesin ikiz diyordum 😍 sağlıklı olsun senin olsun kuzum 🧿

Kızlar son adet tarihime göre hesapladığımda perşembe günü bebek tam 5 haftalık oluyor. 5+0 yani. Transferden sonraki 21.günüm aynı zamanda. Herkes 5 küsür haftasında görmüş keseyi, sizce görür müyüm ben de? 🧐 cuma günü 500lerde çıkmıştı beta hcg değerim

X