💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Şöyle, aile hekimine hepsini yazdırdım ben. 300 küsür lira fark çıktı çok işime geldi ama oksaparı 10 günde bir, progestan iğneyi ayda bir yazabiliyor. Progestan da ayda 2 kutu veriyor, 10 tane yani. Ben her gün kullanıyorum. Merak ettiğim şey tamamını nasıl yazdırabileceğim ve oksaparı her seferinde yazdırmadan alabilir miyim acaba 🧐
Kızlar progestan dex mi? Aile hekimi bana da yazdı ama eczane ,devlet karşılamıyor dedi🥲 aşırı pahalı bir ampül ya

Öylede içimde bi boşluk var olmadı tutmadı diye yani hep negatif düşünceler içerisindeyim 😂
Hiç stres olmayın. İlk transferimde her belirtim vardı, tuttu galiba dedim, negatif ile üzüldüm. İkincide ise hiç belirtim yoktu , tutmadı düşüncesi ile erken gebelikte pozitifi gördüm sevindim 🙂 ne zaman test gününüz?

Kızlar ben günde 2 estroferm kullanıyorum. Akşam 7 sabah 7 olarak kullanıyordum. Bugün uyuyakalmışım. 9 da uyanınca hemen içtim. Sorun olur mu sizce?
Canım benim ilk günden hiç saat olmadı ne zaman uyansam içtim. Sabah 8 içtiysem akşam da 8 içtim.10 da içtiysem akşam da 22.00 içtim bir sorun olmadı. Önemli olan aradaki 12 saat galiba bir sorun olmadı ama bu benim tecrübem tabi

Çok sağol canım Amin inşallah🤲🏻 yaklaştı artık test tarihleri. Ben sizden 1 gün önce transfer oldum aslında 23 nisanda. Listede 24 olmuş ☺️
Hemen düzelttim kuşum ❤
Benim hiç bir belirtim yok normal mi olması gerekiyor mu ?
Benim de hiç belirtin yoktu kuzum 🧿🙏
Kızlar,
Şu kalp atışını duyamadım kese görünmedi konuları sizide endişelendiriyormu🥹
Pazartesi ultrasona gideceğim (7+5) oluyor.
Görünmeyecek diye ödüm kopuyor 🥹
Hem de nasıl. Hepimiz aynı durumdayız. Bu aşamaya geldik ama kese var mı kalp atışı var mı merak içindeyiz. Kalp atışını duyunca mutlaka bizi haberdar et kuzum 😍🧿
Kızlar 4-5 haftalarda regli agrısı gibi agrılar normal mi yaşayan bilen var mı ?
Evet canım. Benim özellikle işyerinden çıkınca regl ağrısı gibi oluyordu. Yorulunca oluyor sanırım.

Kızlar,
Sevgili Çericiğim haftaya güm güm duyacaksın bebeğinin kalbini hatta sen 7+5 diye gidersin ama o sürpriz yapar 8+3 bile olmuş olabilir ultrasona göre 🤭

Kızlar 4-5 haftalarda regli agrısı gibi agrılar normal mi yaşayan bilen var mı ?
Ben. 7+6 da kaybettiğim bebeğimle de ilk günden itibaren adet ağrıları çektim. Ara ara artıp azalıyor. Bu transferde de 7. Gün başladı bugün 15. Gün halen devam ediyor. Annem de aylarca ağrı çekermiş. Ona çekmişim herhalde. Bazıları da hiç belirtisiz geçiriyor. Kişiden kişiye farklı herhalde.

Kızlar,
Çok. Her aşaması endişeli bir süreç. Yeni doğum yapmış arkadaş var okulda. Diyor ki doğdu bebeğim hala her şeyde İnternete bakıyorum telaşla. Yani doğduklarında da farklı endişeler olacak.

Kızlar aklıma geldi ve paylaşayım bari doktordan çıkarken doktor bana senin kan grubu pozitifti dimi evett pozitifmişsin güzel çok güzel dedi. Niye hocam diye sordum. Kan pıhtılaşması sorunu kalmıyor pozitiflerde dedi.Negatif kan grubu olanlarda mı daha çok rastlanıyor diye sorduğumda evet dedi. Bir şey sormadım çıktım.
Şimdi düşünüyorum madem böyle bir şey var tıbben biz niye kan sulandırıcı içiyoruz? 🤔
öylesine sesli düşünüyorum kızlar bu konuda siz bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı

Eki Görüntüle 3421368 transfer hariç 8.gün 22 Nisan'da transfer olmuştum kızlar sonuç böyle Allah'ım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım şimdi gördüm çok sevindim 🧿❤ üyeliğini pasifleştirmişsin ama umarım bir an önce aramıza dönersin 😍❤ tebrik ederim canımm

X