Kalbinizi temiz tutun her bebek bereketiyle gelir allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❣Oğlumda da çift transfer olmustum sadece tek tutunmuştu bunda da öyle olur diye düşündük ama tek transfer olsam bu seferde tek yumurta ikizi olacaktı değişen bişey olmayacaktı yani. Ben kıyamam zaten üçünün de kalbi atıyo
Gözünüz aydın. Rabbim kolaylaştırsin.Kızlar ben bugün üçüzlere hamile olduğumu öğrendim üçünün de kalp atışını duydum
Canım bence sen sonlandırma , eğer doktorların böyle bir kararı olursa uygularsın ama akışına bırak. Zaten kısmetleri varsa gelirler. Tabi üçüz gebelik çok zor ve riskli. Hayırlı olsun ve alllah yardımcınız olsunilk basta çift kese göründü bugün kalp atışına gittik ve diğer kesede iki bebek göründü ne yapcam bilmiyorum. Asla kendim son veremem böyle olacağını hiç düşünmemistim pek sevinemedim
Öyle yapacak bişey yok kaderde ne varsa o yaşanacak Allah razı olsunCanım bence sen sonlandırma , eğer doktorların böyle bir kararı olursa uygularsın ama akışına bırak. Zaten kısmetleri varsa gelirler. Tabi üçüz gebelik çok zor ve riskli. Hayırlı olsun ve alllah yardımcınız olsun
Progestan fitil kullanıyorsan ondandır bende çok oluyorKızlar ben dün transfer olmuştum hafif akıntılarım var. Sizlerde de olmuşmuydu ? Özellikle pozitif gören arkadaşlarım ?
Progestan öyle malesef günlük ped degıstırmekten öldümKızlar ben dün transfer olmuştum hafif akıntılarım var. Sizlerde de olmuşmuydu ? Özellikle pozitif gören arkadaşlarım ?
Progestan iğne ayda 2 kutu yazdırılıyor, 10 tame yani. Oksapar’ı 10 günde bir yazdırabiliyorum, rapor çıkarıp yazdırmadan alma şansım var mı? Onu sormak istedim aslındaBen bugün aile hekimliğindeki hemşireye gebelik raporumu açtırıp, oksapar ve progestan fitili yazdırdım. Progestan iğne ve estrofem sistemde çıkmıyormuş o yüzden yazamadık dedi. Ama sgk ile bu ikisi alınabiliyor en azından
Verdim ama zaten sonucu bilerek vermiştim,7. Günkü idrar testinden sonra kendimi hazırlamıştım çok üzülmedim , çünkü Rabbimin uygun gördüğü böyleymiş, bir isyanım yok yani hamd olsun elbet bir günCanım kan verdin mi bugün
Oksaparı aile hekımıde yazıyor ama gebelığin sonuna kadar kullanacaksanız rapor çıkarttın daha uyguna gelirProgestan iğne ayda 2 kutu yazdırılıyor, 10 tame yani. Oksapar’ı 10 günde bir yazdırabiliyorum, rapor çıkarıp yazdırmadan alma şansım var mı? Onu sormak istedim aslında
Progestan fitil kullanıyorsan ondandır bende çok oluyor
Evet bende fitilden olduğunu düşünmüştüm ama bi endişelendim gene deProgestan öyle malesef günlük ped degıstırmekten öldüm
Pozitifi gördün müProgestan iğne ayda 2 kutu yazdırılıyor, 10 tame yani. Oksapar’ı 10 günde bir yazdırabiliyorum, rapor çıkarıp yazdırmadan alma şansım var mı? Onu sormak istedim aslında
Kocamla güreştim bile siz denemeyin tabi amaTransferden sonra hep sırt üstü mü yattınız yoksa sağa ve ya sola yattınız mı? Ay saçma sorular soruyorum ama kafam karıştı. Unutmuşum bir önceki seferi
Bizim aile hekimi olsapar progestan fitil progestan ampul ve estrofem hepsini yazdı bana hatta 3 er kutu yazdı hepsinden ve folik asıt ve coraspin hepsine 540 tl odedimBen bugün aile hekimliğindeki hemşireye gebelik raporumu açtırıp, oksapar ve progestan fitili yazdırdım. Progestan iğne ve estrofem sistemde çıkmıyormuş o yüzden yazamadık dedi. Ama sgk ile bu ikisi alınabiliyor en azından
Evet, artış takip edilecekPozitifi gördün mü
Yüz üstü, yan, sırt üstü her pozisyonda yattım. Bence rahat olun bunların herhangi bir etkisi yok.Transferden sonra hep sırt üstü mü yattınız yoksa sağa ve ya sola yattınız mı? Ay saçma sorular soruyorum ama kafam karıştı. Unutmuşum bir önceki seferi
OleyyyyDireniyo bebişim kızlar artışı olması gerektigi artmış haftaya inşallah kese gormeye gidicez
İnşallah herşey yolundadır saolun kızlar destekleriniz içinnallahım hepimzin yuzunu güldürsün inşallah