İyi şükür gözün aydın dikkat et canım dinlen bol bolKızlar, ayrı ayrı hepimize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Doktor baktı, keseyi ve yolk sakı gördü , şuan bebeği görmek için erken dedi. Her şey yolundaymış şükür , iğneyi ikiye çıkardı. Tekrardan çok çok saolun kızlar
Çok şükür kuzum. Kanaman az mıydı? Rengi nasıldı canım? Beni de dün kese yolk saç yerinde diye eve gönderdiler ama içim içimi yiyor. Tabi benim kanamam çok fazlaydı, o da beni çok korkuttu. Çok sevindim kuzum bebeğinin iyi olmasına. Tekrar ne zaman çağırdı?Kızlar, ayrı ayrı hepimize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Doktor baktı, keseyi ve yolk sakı gördü , şuan bebeği görmek için erken dedi. Her şey yolundaymış şükür , iğneyi ikiye çıkardı. Tekrardan çok çok saolun kızlar
Ben sanıyordum ki hamile kalınca başka hiçbirşey olmayacak, bi de bu süpriz kanamalar çıktı başımızaKızlar, ayrı ayrı hepimize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Doktor baktı, keseyi ve yolk sakı gördü , şuan bebeği görmek için erken dedi. Her şey yolundaymış şükür , iğneyi ikiye çıkardı. Tekrardan çok çok saolun kızlar
Canım kanamam çoktu , bir ped doldu, pembemsi şeklinde. Bir daha 10 gün sonra gel dedi. Şuan için normal dedi, hatta bir kaç gün daha devam edebilir dedi kanama. Kanama kesenin üstünde değil , altında dedi. Senin nasıl kuzum kanaman devam ediyor mu?Ben sanıyordum ki hamile kalınca başka hiçbirşey olmayacak, bi de bu süpriz kanamalar çıktı başımızaneden olurmuş dedi mi kuzum? Benimki olabilir böyle dedi. Detay bilgi vermedi. Kanama alanı falan da görmedi. İnsanın yüreği ağzına geliyor çok şükür çok çok ❤
Benimki kıpkırmızıydı, benimki de bir pedi doldururdu muhtemelen. Risk görmemiş ki 10 gün sonraya çağırmış kuzumCanım kanamam çoktu , bir ped doldu, pembemsi şeklinde. Bir daha 10 gün sonra gel dedi. Şuan için normal dedi, hatta bir kaç gün daha devam edebilir dedi kanama. Kanama kesenin üstünde değil , altında dedi. Senin nasıl kuzum kanaman devam ediyor mu?
saol cnm evet çok düşük başladık biz ama çok şülür artışı iyiymiş olması herektiği gibiDualarımız seninle canım.Daha önce verdin mi kan ilk tahlil bugün mü yoksa doktor neden öyle konuştu
Gözün aydın canım sağlıkla katlanarak daha da artsınDireniyo bebişim kızlar artışı olması gerektigi artmış haftaya inşallah kese gormeye gidicez
İnşallah herşey yolundadır saolun kızlar destekleriniz içinnallahım hepimzin yuzunu güldürsün inşallah
İnaşşah saol canımmm hepimizinGözün aydın canım sağlıkla katlanarak daha da artsın
Maşallah kuzuyaDireniyo bebişim kızlar artışı olması gerektigi artmış haftaya inşallah kese gormeye gidicez
İnşallah herşey yolundadır saolun kızlar destekleriniz içinnallahım hepimzin yuzunu güldürsün inşallah
Gözüm aydın canım , inşallah göreceksin keseyi haftaya daDireniyo bebişim kızlar artışı olması gerektigi artmış haftaya inşallah kese gormeye gidicez
Yaa çok üzüldüm kuzumArkadaşlarım benim kan sonucum negatif çıktı. Kısmet değilmiş bu sefer demek ki. Sayenizde bu süreci yalnız geçirmedim. Umarım sonuç bekleyenler güzel haberi alır, hamile arkadaşlarım da su gibi bir hamilelik geçirir
Canım sonucun ne oldu?Kendimi oyalıcam diye perişan oldum.. Allahım hayırlısıyla sonuçlandırsın
Canım kan verdin mi?Kan testi günüm yarın 10.gun idrar testi dün yaptım bir şey görünmedi maalesef
Ay çok sevindim kuzummm ❤ sağlıkla ilerlesinArkadaşlar artık bende hamileyimmm. 10. Gün kan değerim 60 çıktı.
Canım kan verdin mi bugünBende dayanamadım erken gebelik yaptım negatif çıktı 20 sinde transfer olmuştum çok üzüldüm
Tüp bebekçim düzenlemişti triotimi 7.5 da iptal ettikten sonra düzeltti transfer etti bugün endokrin bana 175 kullan 1 ay sonra gel dedi tüpçüm sen onu boşver dedi bir gün 200 bir gün 175 kullan dedi gene tüp bebekçim düzenledi sağolsunÇok yüksekmiş. Ben de 19 ları gördüm. Çok zor bir hastalık.
Elhamdurillah kızzzz şimdi gördüm dinlen yordun mu kendini yoksaKızlar, ayrı ayrı hepimize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Doktor baktı, keseyi ve yolk sakı gördü , şuan bebeği görmek için erken dedi. Her şey yolundaymış şükür , iğneyi ikiye çıkardı. Tekrardan çok çok saolun kızlar
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin eminim ki farklı şeyler olsun istiyordun hepimiz bu hayatta farklı şeylerler olsun istiyoruz ama nasipten öteye gidemiyoruz rabbim içini ferahlatsın yaşın genç insAllah geride cokca sağlıklı embrionun vardır vakti geldiğinde sana bebek olurlar sağlıklı ve hayırlıBen dün kan verdim malesef sonuç negatif
İnşallah canım, kanama kahverengiye dönebilir dedi. Çok sevindim senin içinde arkadaşım , inşallah kalp atışınıda duyacağızBenimki kıpkırmızıydı, benimki de bir pedi doldururdu muhtemelen. Risk görmemiş ki 10 gün sonraya çağırmış kuzumçok iyi çok güzel ❤ benim dün akşam kahverengi lekeye döndü, bu sabah da hala vardı kahverengi ler, şuan geçti gibi kuzum. Beni cuma gününe çağırdı. Benim iki üç gündür midem bulanıyordu. Bu sabah bulanmayınca panik oldum, şükür şimdi geri başladı yanma ve bulanma. Bu da ayrı bir sınav sanırım. İnşallah bebişlerimiz bizimle kalmaya devam ederler sağlıkla