Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canımArkadaşlar artık bende hamileyimmm. 10. Gün kan değerim 60 çıktı.
Tebriklerrrrr sağlıkla kucağına al bebişini inşallahArkadaşlar artık bende hamileyimmm. 10. Gün kan değerim 60 çıktı.
Hayırlı olsun rabbim kucağina almayi nasip etsinArkadaşlar artık bende hamileyimmm. 10. Gün kan değerim 60 çıktı.
Ben dün kan verdim malesef sonuç negatifDualarımız seninle canım ❤ Rabbimm kimseyi çocuksuz koymasın isteyen herkesin tez vakitte kucağı dolsun inşallah. Yarın inşallah buraları hamiş haberinle inleteceksin kuzum
Çok yüksekmiş. Ben de 19 ları gördüm. Çok zor bir hastalık.Ben ilk hamileliğimde 22.50 ile öğrendim şoka girdik annemde yok ama teyzelerim hepsi ameliyatlı bu konu da bize de miras tabi şimdi de uğraş dur bakalım yarın sabah ne olacak dozumu nasıl ayarlayacak
Canım pıhtı yoksa korkmayın diyorlar. İnşallah dualarım seninleKızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
Dualarımız seninle canim.Kızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
Ciddi bir şeyin yoktur canım korkma bizi habersiz bırakma dua ediyorum senin için canımKızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
Geçmiş olsun canım dikkat et bir şey olmaz insallah bize de yaz mutlakaKızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
İyi misin canımKızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
Merak ediyoruz seni, her şey yolundadır umarımKızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
İnşallah sağlıkla alırsın hamile olduğun haberini kuzum. Zor şeyler atmışsın Rabbim kavuştursunKızlar merhaba, kasım ayında transfet olmuştum ve hamile kalmıştım. Kalp atışını duyduk herşey yolunda gidiyorsu fakat 9. Haftada kalbi durdu bebeğimin. Genetiğe yolladık turne sendromu çıktı. Bu neden kalbi durmuş. Ciddi çöküklük yaşadım uzun bir süre kendime gelemedim ama şimdi daha iyiyim ve sürece yeniden başladık. Cidden çok yorucu ve sancılı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarınızı esirgemeyin lütfen benden. 7 mayıs test günün. Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın.
İyi misin canımKızlaaar benim de kanamam başladı bugün , ben de doktora gidiyorum şimdi. Korkuyorum , dua edin
Şükürler olsun canım yorma sakın kendini olabildiğince uzan dinlen.Kızlar, ayrı ayrı hepimize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız. Doktor baktı, keseyi ve yolk sakı gördü , şuan bebeği görmek için erken dedi. Her şey yolundaymış şükür , iğneyi ikiye çıkardı. Tekrardan çok çok saolun kızlar