5 gun embrıyosu sen test yaptınmı hiç6. Gün canım senin. Ben 5 Nisan'da oldum. Benim 7. Günüm. Testlerde 10 dakikadan sonrasına güvenme kuzum. Direk çöpe at aklın karışmasın. Daha erken olabilir ümidini kaybetme. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Evet 3 tane varVerir insallah merak etme gönlünü ferah tut dondurulmuş embryoların var mı
Benim de test günüm 15 Nisan o zaman gidip vericem hadi hayırlı haberler olsunAslında 15 inde vermem gerekiyordu ama hiç belirtim yok dayanamadım inşallah güzel haberler veririm
Ne güzel en azından geride var hazır hissedince yine denersınız ınsallahEvet 3 tane var
İnşallah bacım inşallahNe güzel en azından geride var hazır hissedince yine denersınız ınsallah
HAYIRLISI İLE GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ.Bugün 8. Günüm az önce kan testimi verdim
TEST için çok erken kuzum bence moral bozukluğuna sebep olabilir en azından 7 ya da 8. gün yapBenim bugün 4. Gün ilk 3 gün aşırı karın ağrısı bel ağrısı oldu hatta ilk gün leke geldi ve dediğin gibi efsane gaz var bugün azaldı benim karnımın ağrıdı gazım bel ağrımda az anlamadım bişey acaba diyorum yarın test yapsam mı ?
iğne yağlı bir iğne çok yavaş yapılmalı. çıkmıyor bende dışarıKızlar merhaba ben iğne olurken göbekten dışarı çıkıyor sizlerdede oluyormu
8.gün erken değil mı yanı bilemıyorum kı doktoruna sor yine de kaçıncı gün embryosuyduİlaçları bırakıyorum doktora yazdım ama dönmedi 8. Günümdü yükselmez bundan sonra
canım bence bekle birkaç gün. bana doktorum 12 gün öncesinde yapılan testler yanıltıcı olur dedi.İlaçları bırakıyorum doktora yazdım ama dönmedi 8. Günümdü yükselmez bundan sonra
5.gün embriyosuydu8.gün erken değil mı yanı bilemıyorum kı doktoruna sor yine de kaçıncı gün embryosuydu
Şu an öyle arada kaldım ki olmadığını düşünerek ilaçları kullanmakcanım bence bekle birkaç gün. bana doktorum 12 gün öncesinde yapılan testler yanıltıcı olur dedi.
doktorun en iyisini bilir kuzum. lütfen iletişime geçmeyi bekleTest günüm pazartesiydi kaset testte negatifi alınca dayanamadım. 5.gün embriyosu olsa az da olsa bir değer çıkar diye düşündüm
Yok canım ben 12. Günü bekleyeceğim.. Benimki 3. Gün embriyosu5 gun embrıyosu sen test yaptınmı hiç
İnşAllah canım Rabbim bizede nasip ederYok canım ben 12. Günü bekleyeceğim.. Benimki 3. Gün embriyosu
Belirtilerin varmıYok canım ben 12. Günü bekleyeceğim.. Benimki 3. Gün embriyosu
Lütfen bekleyin bende bekledim 0.100 olmadı sen bekle ama 5 e cikar inşallahTest günüm pazartesiydi kaset testte negatifi alınca dayanamadım. 5.gün embriyosu olsa az da olsa bir değer çıkar diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?