• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Benimde pazartesi transferim rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin bu transfer ilkindeki gibi değilim hiç heyacan yok bu duruma bile üzülüyorum 😞
İnşallah Hayırlı sonuçlarını alırsın kuzum. Ben ikincide de çok heyecanlıydım. Bu ikinci benim ama şimdi zaman geçtikçe korku kaplıyor içimi. İnşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize. Süreç çok yıpratıcı malesef. 5. Gü embriyosu mu transfer olacaksın canım?

İnşallah Hayırlı sonuçlarını alırsın kuzum. Ben ikincide de çok heyecanlıydım. Bu ikinci benim ama şimdi zaman geçtikçe korku kaplıyor içimi. İnşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize. Süreç çok yıpratıcı malesef. 5. Gü embriyosu mu transfer olacaksın canım?
Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kendimi okadar çok kurdum ki heyecan panik yok diye bu hale geldim🙈 5 gün embriyosu genetikli

Evet kuzum seni çok iyi anlıyorum. Ben de yeni bir plan yaparsam o zaman kendimi iyi hissediyorum. Yoksa haberi ilk aldığımda bir iki hafta hep depresif oluyorum. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun kuzum. Benim doktorum da iyi ama gelenekselci bir doktor. Bence senin yeniliklere açık, farklı şeyler deneyecek birine ihtiyacın var. Kayseri de Gökalp öner ı duydum. Baya yenilikçi bi adam. Şehirdışından gidenler oluyor. Bir arkadaşım da gidiyordu memnun. Bi bak istersen.

Arkalı önlü alırız inşallah kuzum güzel haberimizi

Oh oh iyiki gaza gelmişsin. Çok net ben burdayım annecim diyor. Canımmmmm 😍🧿 bu sabah testimiz var mı?

Hiiç korkma. Senin yerinde başkası olsa bebek belirtisi diye yorumlar kuzum. İlaçlardan herşey olabiliyor. Gönlünü ferah tut kuzum. Şuan yaşadıklarımız aslında belirti değil, sanırım galiba 😅
İnşallah kuzum bu arada sanırım ben pazartesi test yapcam çarşamba çalışmaya başlayacağım çünkü okulda panik olurum ben o yüzden şimdiki planım pazartesi kan vermek bi de benimki 5.gün embriyosu belli olur diye dua ediyorum 🥲

İnşallah kuzum bu arada sanırım ben pazartesi test yapcam çarşamba çalışmaya başlayacağım çünkü okulda panik olurum ben o yüzden şimdiki planım pazartesi kan vermek bi de benimki 5.gün embriyosu belli olur diye dua ediyorum 🥲
Evet canım belli olur inşallah bebeğin seninledir, çok heyecanlı 😍🌈

Aslında 15 inde vermem gerekiyordu ama hiç belirtim yok dayanamadım inşallah güzel haberler veririm

Evet ilk denemeydi çok kötüyüm bilmiyorum içimde bir umudum vardı 0.100 çıktı hemşire iki gün sonra tekrar test yap dedi bu rakamın yükselecegini sanmıyorum 😥😥
Biliyorum zor üzül ağla gerekirse ama bır zaman ver kendine uzamasın bu sürecin yeniden başlamak için pozıtıf olman gerekıyor evet ilkti olmadı olmayadabılırdi garantisi yoktu ama bundan sonra olmayacak anlamına gelmiyor

Biliyorum zor üzül ağla gerekirse ama bır zaman ver kendine uzamasın bu sürecin yeniden başlamak için pozıtıf olman gerekıyor evet ilkti olmadı olmayadabılırdi garantisi yoktu ama bundan sonra olmayacak anlamına gelmiyor
Bilmiyorum halen kendime gelemedim inşallah çabuk toparlanirm Rabbim güç kuvvet verir inşallah

Yaptim çıkmadı ya günüde sayamıyom 6 da tarnsfer olmuştum bu gün kaçıncı gun umutum kalmıyo
6. Gün canım senin. Ben 5 Nisan'da oldum. Benim 7. Günüm. Testlerde 10 dakikadan sonrasına güvenme kuzum. Direk çöpe at aklın karışmasın. Daha erken olabilir ümidini kaybetme. Kaçıncı gün embriyosuydu?

Kızlar bırde bır şey dıycegım geçen sene hıstereskıpi oldum polıp alındı üç ay sonra taze transfer olmuştum 2 tane 3.gün embriyosu tuttu erken doğum oldu işte bu yıl da yöne histereskopi oldum Ocak ayında oldum Nisan da dondurulmuş transfer oldum 3.gün tek embryoydu bu sefer doktor kontrole gıdınce rahıme hır sıvı enjekte etti rahımı yıkadı tek veriyoruz tuttunmayı arttırır dedi artık pazartesi günü kanda görücem sağlıklı mı değil mı yanı demem o ki histereskopi olmadıysanız deneyin ile yarayabılır zaten doktor söylüyor

Back